Tak na ČT nekomentuji, jen články a fotky v různých médiích (R-M, občas SMN a časopis Rally).
Viděl jsem koně blejt, hada stát na zadních, WRCa lítat 30 metrů do dálky a skákat na dvě kola, noci v horách nad Monte Carlem se ale stejně nic nevyrovná!
Toto není žádný návrh, ale pouze fantazie Abstraxiho.
Viděl jsem koně blejt, hada stát na zadních, WRCa lítat 30 metrů do dálky a skákat na dvě kola, noci v horách nad Monte Carlem se ale stejně nic nevyrovná!
dle Norkých novin by jsme se snad ještě dnes měli dozvědět o budoucnosti Péti Solberga, která by se měla mít tak, že Španělsko bylo jeho posledním podnikem v MS
Jean Marsellus Todt: Když odstoupíš, budeš odstoupenej. Nebo tě odstoupím já...
po 4 nebo kolika letech citroen konečně změnil řekl bych už ohraný design... no ono se neni co divit když se změnil hlavní sponzor sordo.jpgcitroen.jpg i když ve skutečnosti k tak velké změně nedošlo, redbuld nahradily abu dhabi čmaranice ale schéma je snad stejné...
S Red Bullem patrně cosi společného mají (minimálně to že zakladatel Red Bullu Dietrich Mateschitz byl i jedním ze zakladatelů Wings for Life Spinal Cord Research Foundation), akorát to nejsou "křídla ze života", ale "křídla pro život": Winds for life.
Komentář