Spojení VW a Red Bullu je hotovka.Není důvod pochybovat.Dokonce mne překvapuje že už dávno nejsou auta v barvě Red.... Na druhou stranu proč vlastně když jěště testují.
Jinak u konkurence je to myslím potvrzené.
Vypadá to, že těch RB polepů na POLU bude mnohem míň, než mnozí očekávají. Na to jsem byl hodně zvědavý a tak trochu jsem to čekal, ještě uvidíme, jak to bude vypadat?
Vypadá to, že těch RB polepů na POLU bude mnohem míň, než mnozí očekávají. Na to jsem byl hodně zvědavý a tak trochu jsem to čekal, ještě uvidíme, jak to bude vypadat?
Pánové, postihnul mě strašlivý "výpadek" - nemůžu si vzpomenout kdo kromě Ostberga bude příští rok jezdit za Ford a ani to nemůžu nikde najít (jsem v práci, není moc čas ztrácet čas, jestli mi rozumíte;-)). Mohl by to tu pro mě někdo prosím shrnout?
tak něco pojede Nasser(cca 7 podniků MS), dál Tanak má budget asi na 9 podniků, dva starty má zajištěné Hanninen. Otázka dvojky Qatar M-Sportu je však stále otevřená.
Jean Marsellus Todt: Když odstoupíš, budeš odstoupenej. Nebo tě odstoupím já...
...Bylo by milé, kdyby kvalitní výsledky na oněch dvou závodech (kde ho očekávám nadmíru silným, tak snad nebude blbnout) zajistily Haninenovi další netušené možnosti
Komentář