Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Novinky ve WRC

Collapse
X

• Filtr
  • Čas
  • Ukázat
Clear All
new posts

• Re: Novinky ve WRC

ať je to apríl..

Komentář

proč ? asi to bude vypadat ještě trochu jinak si myslim, tohle vypadá jak tuningové auto ale jako neni to nejhorší
      GOU HJONDÉÉ GOU !!!

Komentář

Wilson přece řeší facelifty nálepkama

Komentář

Tak se nám udajně do kolotoče MS vrací Henning Solberg,sponzor by měl být Go Fast a auto Mini John Cooper Works od Prodrive,ale to už tady jednou bylo s timhle sponzorem,tak snad to na druhej pokus už klapne.
          https://www.facebook.com/pages/Honza...28383517281251 Fanclub Honza Votava a Franta Synáč

Komentář

Takže jeden závod a pak už zase sponzorování skončí..?
            "Tady neseď, tady pojede 200 km/h" citace jednoho dobrovolného hasiče jako pořadatele, který upozornil fotografa v jedné ze serpentýn na RZ

Komentář

K Henningovi, je fajn, že se vrátí a doufám, že ho zase Go Fast! nevypeče jako loni. A Mini se zdá jako kvalitní auto, takže ůplně bez šance na solidní body taky nebude ( i s tím, že jsem četl jak Henning zmiňoval svou, údajně kvalitní, fyzickou přípravu ).
              K tomu faceliftu Fiesty, vypadá to zvláštně, ale v reálu to může být pěkné. Bylo by fajn kdyby k tomu opravdu došlo, a jak tady zmiňujeme, se to vyhlo nálepkovému řešení ( to by bylo opravdu moc ).
              https://www.instagram.com/jf_stickers.decals/

Komentář

Původně odeslal klonovač Zobrazit příspěvek
                proč ? asi to bude vypadat ještě trochu jinak si myslim, tohle vypadá jak tuningové auto ale jako neni to nejhorší
                Protože je to fakt hnus.. Už jak jsem viděl fotky sériových aut, tak jsem doufal v to, že se to nedostane i na Fiestu RS WRC.

Komentář

je to věc názoru, lancer wrc 2004 se taky nelibil a jak si ho pak lidi zamilovali, mi se to libí, a trochu mi ta maska připomína ještě Mini wrc
                  GOU HJONDÉÉ GOU !!!

Komentář

Brynildsen by se měl letos zúčastnit MS v kategorii WRC-2.Začít by měl s Fiestou RRC a poté přejít na Fiestu R5.
                    údajně už ve Švédsku by měl startovat s RRC.

Komentář

design_fiest_wrc_m-sportu_pro_rok_2013_foto_ebf58d9ecf.jpg No líbí se mi to víc než nový design Citroenu.
                      GO Petter GO

Komentář

takže nebude ten hrozný facelift?

Komentář

ten facelift ma být až někdy v březnu, společně s novou homologací
                          -monkey- | www.monkeyracing.cz | www.rallybrno.cz

Komentář

Lepší jak nic, dík za info

Komentář

Chorda: U mě teda platí jeden hnusnější než druhej.
                              eWRC.cz Motorsport - - - RBRplus

Komentář

Snad to sem můžu dát. Ve včerejším vydání HN jsem četl, jaké sportovní přenosy bude v letošním roce vysílat ČT a mimo jiné, tam jejich mluvčí potvrdil, že se jim podařilo pro letošní rok zakoupit práva na vysílání WRC.

Komentář

Working...
                                X