Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Novinky ve WRC

Collapse
X

• Filtr
  • Čas
  • Ukázat
Clear All
new posts

• Re: Novinky ve WRC

To finsko mě překvapuje, spíš jsem myslel, že tam nebude švédsko ti maj myslím problém se zápisným atd.
    http://www.foxrallyteam.cz

Komentář

Tuším, že dokonce v loňském roce podepsalo Finsko smlouvu na další tři, nebo dokonce pět let. Takže celý ten kalendář bych bral s velkou rezervou.

Komentář

Taky si myslím, že vyřazení Finska je nesmysl. Ale jak jsem viděl, tak jsem překopíroval . Na Deutschlandu jsem mluvil s Polákama a ty už mají jako 100% jistý, že místo Akropolis se pojede Polsko. Tak uvidíme.
        Rally není sport, rally je způsob života.

Komentář

Jo, Polsko místo Řecka by dávalo smysl. Tomu bych i věřil.

Komentář

No jestli tohle uskuteční, http://www.rally-mania.cz/news.php?id=15112 chce se mi zvolat se zedníkem Meruňkou "To je blbost, co. Uvidíte ty následky!..."
            GO Petter GO

Komentář

super nápad opravdu celou soutěž rozhodne poslední RZ,to zas byla chytrá hlava co tohle zplodila jako RZ typu 2 jezdci na okruhu byly napínavé a nebyly by špatné kdyby se obnovily,ale rozhodně né v tomhle systému boje o pozici

Komentář

Tak pokud by se toto stalo realitou, nebo něco podobného, tak si nedovedu představit co by vymyslela naše FAS.
                Pepa (Josef Koukola , napsal vlastní rukou svoji myšlenku i názor, za případné hrubky a překlepy se omlouvá)

Komentář

tahání zápalek nebo drátků

Komentář

• Wales rally GB

Jelikož zatím není zalozeno vlákno na Wales rally GB, dám to sem. Neměl by někdo zájem vyrazit se podívat? Odjezd 13.11. v odpoledních hodinách ze Stoda u Plzně obytňákem. Více info na 608 / 221 256

Komentář

Kolik závodů se počítá do konečného bodování WRC 2?
                      ŠKODA Fabia R5

Komentář

Počítá se 6 výsledků ze 7, údajně.
                        eWRC.cz Motorsport - - - RBRplus

Komentář

Teď jsem si to našel i na fia.com a opravdu to tak je. Takže doufám, že to Kubica před Al-Kuwarim uhájí.
                          ŠKODA Fabia R5

Komentář

Y. Matton: "Jednali jsme s Thierrym Neuvillem, ale tato jednání byla přerušena. Neznamená to ale, že Dani a Mikko již u nás místo nemají, ale chceme v roce 2014 pracovat jinak, hledáme jezdce s jiným profilem." - no to jsem tedy zvědav co vymyslí.
                            Hodně bych to přál Meekemu.
                            GO Petter GO

Komentář

Chordo, byl si rychlejší, zrovna to taky čtu. Mozaika se začíná skládat...
                              Zde odkaz na celý článek, padají i jiná jména a zajímavé informace: http://www.rally-mania.cz/news.php?id=15150
                              FANS OSEK !!!

Komentář

Tak to jsou hodně dobrý zprávy! Já už očekával od Citroenu konec po příští sezoně a oni pojedou ještě min 2 roky, možná i 4 ??!!
                                Otázka jestli připravěj nový vůz na sezonu 2015...
                                eWRC.cz Motorsport - - - RBRplus

Komentář

Working...
                                X