opet nejblizsi a cr postavami nejnavstevovanejsi soutez MS...takze huraaa do planuuu
Oznámení
Collapse
No announcement yet.
ADAC Rallye Deutschland 2010
Collapse
X
-
Re: ADAC rallye DEUTSCHLAND 2o1o
Do srpna ještě dost času, informací zatím málo, tak alespoň odkaz na stránky soutěže:
-
Re: ADAC rallye DEUTSCHLAND 2o1o
Když už to založíš,což takhle dát něco bližšího?
Já jsem tam nebyl poslední tři ročníky,od té doby co přestěhovali servis od jezera do Triéru a vymysleli tu městskou RZtu a hodili to na hned na další týden po severské soutěži,to byl jedny z důvodů,proč jsem začal jezdit do Finska.
Přesto letos laškuji s myšlenkou,že bych se tam na tři dny otočil.Takže ví někdo nějaké bližší informace o tratích,zůstávají klasické vinice a Banholder?Někde jsem něco četl,že by na něm chtěli udělat hodně dlouhou RZtu.
Komentář
-
Re: ADAC Rallye Deutschland 2010
Já přidávám logo této soutěže. Ale když už zakládáš takhle vlákno, tak by bylo dobré dát o soutěži něco vědět. Např. jako je to ve vlákně o Portugalsku a úvodní příspěvek.
Stačí jedna chybička a v pr.eli je bednička - Tomáš Enge.
Komentář
-
Jsem rád, že se Německo vrátilo do MS, podle mě tam prostě patří, a to nejen proto, že v kalendáři MS je tak málo asfaltových soutěží. Vím, že teď si tu "vyrobím" hodně odpůrců, když řeknu, že se mi líbí německé RZ. Pamatuju si, jak jsem hltal záběry, když tam ještě bylo MS. Rád bych se jel letos podívat, když je to vlastně nejbližší soutěž od nás.
Komentář
-
letos urcite take nemecko pojedem, uz kvuli wrc, swrc a juniorci
Komentář
-
Mně by sice lákalo to Bulharsko, ale protože startovní listina v Německu bude asi o něčěm jiném (JWRC, PWRC, SWRC ....) předpokládám, že kolega mně dokope do Trieru. Navíc je to blíž, porád po dálnici atd.GO Petter GO
Komentář
-
taky jseme chteli letos BL...ale startovka asi bude lepsi v GER
Komentář
-
Zdarec chlapi, já tam krom loni byl asi 5krát a musím říct že vycházelo i počasí a ty rychlostky po vinicích kdy auto vidíte dvě minuty a vidíte naráz i tři auta....a na druhou stranu ta rozbitá a pro jezdce náročná Panzerplatte no paráda..už se nemůžu dočkat.....
Jezdím tak abych dojel.......ale občas to nevyjde
Komentář
Komentář