Oznámení

Collapse
No announcement yet.

ADAC Rallye Deutschland 2010

Collapse
X

• Filtr
  • Čas
  • Ukázat
Clear All
new posts

• ADAC Rallye Deutschland 2010

opet nejblizsi a cr postavami nejnavstevovanejsi soutez MS...takze huraaa do planuuu
    Naposledy upraveno pejda; 23-01-10, 20:19. Důvod: oprava názvu
    www.mecirek-rallysport.ic.cz

Re: ADAC rallye DEUTSCHLAND 2o1o

Do srpna ještě dost času, informací zatím málo, tak alespoň odkaz na stránky soutěže:

Komentář

Re: ADAC rallye DEUTSCHLAND 2o1o

Když už to založíš,což takhle dát něco bližšího?
      Já jsem tam nebyl poslední tři ročníky,od té doby co přestěhovali servis od jezera do Triéru a vymysleli tu městskou RZtu a hodili to na hned na další týden po severské soutěži,to byl jedny z důvodů,proč jsem začal jezdit do Finska.
      Přesto letos laškuji s myšlenkou,že bych se tam na tři dny otočil.Takže ví někdo nějaké bližší informace o tratích,zůstávají klasické vinice a Banholder?Někde jsem něco četl,že by na něm chtěli udělat hodně dlouhou RZtu.

Komentář

Re: ADAC Rallye Deutschland 2010

Já přidávám logo této soutěže. Ale když už zakládáš takhle vlákno, tak by bylo dobré dát o soutěži něco vědět. Např. jako je to ve vlákně o Portugalsku a úvodní příspěvek.
        Stačí jedna chybička a v pr.eli je bednička - Tomáš Enge.

Komentář

Jsem rád, že se Německo vrátilo do MS, podle mě tam prostě patří, a to nejen proto, že v kalendáři MS je tak málo asfaltových soutěží. Vím, že teď si tu "vyrobím" hodně odpůrců, když řeknu, že se mi líbí německé RZ . Pamatuju si, jak jsem hltal záběry, když tam ještě bylo MS. Rád bych se jel letos podívat, když je to vlastně nejbližší soutěž od nás.

Komentář

Mě se ty Německé RZ taky líbí. Určitě je to povedená soutěž. Je originální, nezaměnitelná s něčím jiným, parádní organizace, vše funguje a je za rohem. Těším se.
            MravenecZ

Komentář

Letos taky pojedem takže nějaké info by se hodilo.Jedem tam totiž poprvé.
              Dík
              Rallyfans Tišnov GO!!!!!!

Komentář

Sleduj eWRC a fórum, bude tady určitě všechno. Počítáme s tím, že pojede zase velká tlupa českých fans.
                MravenecZ

Komentář

letos urcite take nemecko pojedem, uz kvuli wrc, swrc a juniorci

Komentář

Mně by sice lákalo to Bulharsko, ale protože startovní listina v Německu bude asi o něčěm jiném (JWRC, PWRC, SWRC ....) předpokládám, že kolega mně dokope do Trieru. Navíc je to blíž, porád po dálnici atd.
                    GO Petter GO

Komentář

Budu hltat informace, letos tam taky jedu poprvé (budeme 1 auto) a rádi se přidáme k někomu z českých "fans"
                      Bojim se až seru, ale neuberu!

Komentář

taky jseme chteli letos BL...ale startovka asi bude lepsi v GER

Komentář

JJ pojedem..jen musime najít, Méčo, alternativu za Berlingo:-)

Komentář

Zdarec chlapi, já tam krom loni byl asi 5krát a musím říct že vycházelo i počasí a ty rychlostky po vinicích kdy auto vidíte dvě minuty a vidíte naráz i tři auta.... a na druhou stranu ta rozbitá a pro jezdce náročná Panzerplatte no paráda..už se nemůžu dočkat.....
                            Jezdím tak abych dojel.......ale občas to nevyjde

Komentář

No jo. loni jsme tam nebyli nikdo, místo Deutschlandu bylo (mimochodem vynikající) Polsko. Ale právě dhrontalské vinice jsou podle mně něco zcela nenapodobitelného.
                              GO Petter GO

Komentář

Working...
                              X