Hezký večer,
připojil bych se zde na fóru k těm, kteří se ptají na volné místo pro cestu na závody MS do Německa? Moje cesta s rodinnými příslušníky je tak na více než 90% nepravděpodobná, takže bych se zeptal, zda-li bych se mohl s někym jiným podělit o náklady na cestu a po třech letech se do Trieru vrátit. Přidal bych se buďto z domova (Pardubický kraj) a nebo z práce (Jihlava), eventuálně někde (po domluvě) jinde (a vůbec by mě nevadilo, pokud bychom se domů vraceli dříve než v neděli odpoledne - viz. moje zkušenosti z plných Německých dálnic). Předem děkuji za případné nabídky.
Download Free PNGs & Free PNG images to use for your creative needs. ✓ Millions of high quality free png images ✓ Transparent pngs ✓ New Free PNGs added everyday.
PetrBa: Uvažujeme vzít třetího do party pro snížení nákladů na PHM, event. střídání při řízení Citroenu C4. Odjiždět budeme patrně ve čtvrtek odpoledne nebo vpodvečer z Pelhřimova, nebyl by problém zajet do Jihlavy. Spíme pod stanem, první noc ještě na našem území, ráno dokoupit zásoby a hurá do Trevíru. Dojezd okolo šesté hod., slavnostní zahájení, přesun k 1.rannní RZ (Fell?) přespání atd. atd. odjezd v neděli po slavnostním ukončení. (Předloni jsme takto přes noc jeli a žádné kolony nás nepotkaly.) Žádné velké bláznění, je nám přes 40 let, ale jsme ti šílenci, co mezi RZ přejíždí. Nabídka samo platí i pro jiné.
Ále, hezkých míst je tam spousta, to je těžké. Rozhodně doporučuji nevynechat RZ Arena Panzerplatte (sobota 10:30, 17:25) a Dhrontalské vinice (neděle 7:28, 10:36), naopak já bych klidně vynechal Circus Maximus u Porta Negra v Trieru (poslední nedělní superspeciálka). Ale to možná proto, že já tyhle "divácké" SSS skutečně, ale skutečně, nemusím.
we have to pay now "stage tickets".. or buy the brown, silver, gold tickets
servicepark 5€ (not sure if each visit or / day)
shakedown 10€
10€ / stage (both runs). 2 different stages will make 20€
"panzerplatte" 15€ (both runs)
Komentář