Oznámení

Collapse
No announcement yet.

ADAC Rallye Deutschland 2010

Collapse
X

• Filtr
  • Čas
  • Ukázat
Clear All
new posts

Re: ADAC Rallye Deutschland 2010

Chlapi, na Deutschlandu jsem byl od roku 2002 pokazde, takze uz mam za sebou sedm ucasti a letos, pokud neprijedu moc unaveny z Finska bych tam rad jel take. Takze za tu dobu co se to jezdi jako MS mam 100% ucast :-).
    http://www.rallyekrumlov.cz/dalin

Komentář

dobrá je taky noc před vinicema na louce, všem doporučuju

Komentář

solbergovec:
        ...a ani nevadí,že se přes bujaré veselí skoro nikdo nevyspí. Ale za tu probdělou noc to určitě stojí...super atmosféra :-)
        http://www.trtrally.estranky.cz

Komentář

Jo noc u Dhrontalu bývá bujará, ale předloni byly bujaré snad všechny hlavně zásluhou francouzských příznivců Sebastiena. Popěvky, klaksony a všelijaké houkačky téměř do svítání. Chvílema už jsem na ně docela nadával, ale když na cílové rampě moderátor oznámil, že Gali je po nehodě v nemocnici a francouští fans začali tleskat a skandovat Gigi, Gigi, tak jsem jim ta jejich noční povykování rád odpustil.
          GO Petter GO

Komentář

A to fakt Frantíci tleskali Makaronovi? Svět je hore nohama Ale takto je to správné.
            Když něco NIKDE nemůžu najít, zkusím se podívat na OFICIÁLNÍ stránku té soutěže a kupodivu budu překvapen, že to tam JE

Komentář

je to tak Drontal je něco úžasného, když jsem tady viděl poprvé fotky jaký je tam výhled, tak jsme tam hned ten rok jeli a den před závodem hledali přesně to místo co tady bylo, až jsme ho našli. A od té doby už jsme tam byli 4x

Komentář

Jak to tady čtu tak už se nemůžu dočkat!
                Rallyfans Tišnov GO!!!!!!

Komentář

JJ už se taky moc těším,je to tam opravdu nářez

Komentář

Původně odeslal pinipini Zobrazit příspěvek
                    je to tak Drontal je něco úžasného, když jsem tady viděl poprvé fotky jaký je tam výhled, tak jsme tam hned ten rok jeli a den před závodem hledali přesně to místo co tady bylo, až jsme ho našli. A od té doby už jsme tam byli 4x
                    Vzpomeněš si jaký to bylo předloni číslo diváckého místa česká louka na Dhrontalu? Čučím tady do programu a ofiko mapy a zaboha si nemůžu vzpomenout na jakém jsme to byli čísle

Komentář

z hlavy ne, musel bych vidět tu mapu, abych ti to ukázal a staré mapy nemám, já to neschovávám. Pouze si schovávám vstupenky na krk, protože bývají dost podobné a dá se na ně načerno procházet. Poslední roky už jsem vstupy neplatil

Komentář

No tak,to snad ne!Zkus se vžít do toho,že tu soutěž pořádáš Ty a divácí budou uvažovat jak jsi to teďka popsal.
                        Tak se raději v rámci MS vydej na jih a tam žádné vstupné nemusíš řešit.

Komentář

Při poslední návštěvě Dojčlandu jsme navštívili místo šejku technické muzeum v Sinsheimu, je to absolutní bomba, kde najdete vše z techniky co se hýbe. Na své si přijdou vyznavači vojenské techniky, závodních aut, hlavně F1, všech typů Ferrari, veteránů, lokomotiv a zejména letadel, kdy se zde můžete podívat do vnitřku Concordu i TU-144. Opravdu to stojí zato. Doporučuju taky 3D kino v muzeu. Je to po cestě hned vedle dálnice. Letos navštívíme druhou část muzea ve Speyeru ( boing 747, raketoplán Buran, ponorka U-9......)

Erleben Sie im Technik Museum Sinsheim die begehbare Concorde, die Tupolev, hunderte Oldtimer, Lokomotiven, Formel-1 Fahrzeuge und vieles mehr!

Erleben Sie im Technik Museum Speyer Europas größte Raumfahrtausstellung, das Space Shuttle BURAN, die begehbare Boeing 747 und vieles mehr!
                          Rallye Deutschland 06, 07, 08, 10, 11, 12, Rajd Polski 09, 14, rally Acropolis 13

Komentář

jenom se nezblázni moralisto, máš názory jak Mirek Dušín

Komentář

No, ale Mirek Dušín není tak špatnej vzor. A při všech těch Dlouhejch Bidlech kolem nás, je to i změna vcelku příjemná. Mám radši kolem sebe Dušíny, než Bidla a to platí i na rallye.
                              Když něco NIKDE nemůžu najít, zkusím se podívat na OFICIÁLNÍ stránku té soutěže a kupodivu budu překvapen, že to tam JE

Komentář

to ja si vzdycky lupeny koupim, ne protoze jsem jako Mirek Dusin, ani me nebaví vyhazovat ecka do kanalu, ale je to kus suveniru, vzdycky se tam podepise nekdo ze spicky a pak na to doma koukam celej rok jako na modlu .))))

OHLEDNE technik museum

letos bych se tam rad podival, uz jen kvuli TU 144 to je muj milacek .) ani ne tak concorde ale toto tucko .)
                                www.mecirek-rallysport.ic.cz

Komentář

Working...
                                X