Oznámení

Collapse
No announcement yet.

ADAC Rallye Deutschland 2010

Collapse
X

• Filtr
  • Čas
  • Ukázat
Clear All
new posts

• Re: ADAC Rallye Deutschland 2010

Ahoj, už jsem to tu psal, ale bohužel žádná reakce. Zkusím to ještě jednou... Nevíte někdo na jakém úseku je ta zmiňovaná šotolina na RZ Hermeskeil/Gusenburg? Díky moc za případné info...

Komentář

zdravim rally fans,

nedavno jsems e vratil po delsi dobe ze zamori, a chtel jsem se podivat na WRC do nemecka, bohuzel mi vybouchla domluvena sestava, takze se chci zeptat zda tu neni jeste nekdo z jizni moravy (Brno) kdo by mel jedno misto v aute, ma trochu prehled o tom jak to v nemecku chodi. Pro mne je to prvni moznost jak se podivat na MS a asi zaroven posledni kde videt soucasna WRC. Pokud muzete napiste mi vas casovy harmonogram i orientacni cenovou kalkulaci

diky siky.121

Komentář

zdarec
        neví někdo, jestli z Trevíru budou jezdit nějaký busy přímo na místa RZ? Máme už tak trochu rozmyšlený, co a kde chceme vidět, ale máme jeden zákl. problém:
        Nejedem autem, ale vlakem, takže musíme nechat bágly někde, kde je to hlídaný, což na těch loukách přímo u RZ asi nehrozí... nebo jo? (Jedem poprvé) A taky bysme hlavně nechtěli ty krosny každej den tahat na zádech
        Takže pokud někdo víte, jestli ráno jezdí normálně doprava, nebo jestli to bude nějak omezený, prosím poraďte...
        Jednou jsem už v Německu byl, dalo se tam krásně stopovat, nevíte, jaká je situace v dnešní době..?

Komentář

Obávám se chlapče, že tě musím zklamat. Jediné busy, která vozí lidi na RZ jsou na Panzerplate a to jen proto, že to je vojenský prostor ovládaný američany. Asi vás čeká dost turistika. Nevím nevím.
          http://www.foxrallyteam.cz

Komentář

No ani jsem tak nemyslel speciální busy, ale normální linky..

Komentář

Testoval před Německem i Patrik Sandell. Video a foto z testu zde.
              Stačí jedna chybička a v pr.eli je bednička - Tomáš Enge.

Komentář

testoval i Franz Wittmann http://rallye-mad.com/index.php?site...galleryID=334;)
                WRC - Golden Age of Czech WRC ///// JKmodels
                !!!Jak bezpečně sledovat závody rally!!!

Komentář

this is my very best of rallye deutschland from the years 2002 till 2008, i hope you enjoy

Užívejte si videa a hudbu, kterou máte rádi, nahrávejte originální obsah a sdílejte vše s přáteli, rodinou i celým světem na YouTube.

Komentář

Zdarec. je někde startovací listina? Díky

Komentář

Tady máš seznam přihlášených: http://www.ewrc.cz/ewrc/show.php?id=14594

Komentář

S tím Volkswagen Scirocco pojede v sobotu a v neděli Nasser Al-Attiyah.

Komentář

• tesim se

prosimte na SZ nebo na e-mail mi posli telefon nebo kdy pojedete ze by jsme se scukli nekde

Původně odeslal Rudi Zobrazit příspěvek
                          SniperDawe: zdravím, vyrážíme jedno nebo dvě auta a chtělibysme byt na rozvadově ve středu mezi 12:00 až14:00 . Vyrážíme ze Zlínska (tak jako vy) Babice/Spytihněv . No a přejíždět taky nechceme!
                          Naposledy upraveno pejda; 13-08-10, 16:22. Důvod: tohle šlo skutečně napsat jen v jednom příspěvku

Komentář

Původně odeslal WRC_com Zobrazit příspěvek
                            S tím Volkswagen Scirocco pojede v sobotu a v neděli Nasser Al-Attiyah.
                            Tak to bude to, o čem se mluvilo! Jsem totiž opakovaně slyšel, že tam má Volkswagen jet s nějakým WRC/S2000. A ono zatím auto na metan.

Komentář

Video z testu Sebastiena Loeba zde.

Komentář

Původně odeslal Ráďa Zobrazit příspěvek
                                Ahoj, už jsem to tu psal, ale bohužel žádná reakce. Zkusím to ještě jednou... Nevíte někdo na jakém úseku je ta zmiňovaná šotolina na RZ Hermeskeil/Gusenburg? Díky moc za případné info...

Komentář

Working...
                                X