Oznámení

Collapse
No announcement yet.

ADAC Rallye Deutschland 2010

Collapse
X

• Filtr
  • Čas
  • Ukázat
Clear All
new posts

Re: ADAC Rallye Deutschland 2010

Původně odeslal Moldik Zobrazit příspěvek
    Vzpomeněš si jaký to bylo předloni číslo diváckého místa česká louka na Dhrontalu? Čučím tady do programu a ofiko mapy a zaboha si nemůžu vzpomenout na jakém jsme to byli čísle
    Tohle je ono, RZ 15,17:
    FANS OSEK !!!

Komentář

ano to je přesně to místo

Komentář

To nám to Německo krásně začíná... Pipine, nechtěl bys ten Tvůj příspěvek raději smazat?

Komentář

Původně odeslal standak Zobrazit příspěvek
          Tohle je ono, RZ 15,17:
          Dík,já jsem si to myslel že to je tady ,jenže předloni jsem neřídil a najednou jsme byli na tý skvělý louce a já jsem ani nevěděl jaký je to divácký místo,letos řídím já a beru kamaráda který tam ještě nebyl,tak se pomalu připravuju.
          Nerad bych jel někam jinam,protože tady na tý louce je skvělá atmosféra

Komentář

to pinipini: tvůj postup nám čechům dělá krásnou reklamu...i 20 let po revoluci nás mohou v zahraničí označovat za národ paštikářů...pak je dobrý když na to někdo přijde a já můžu bejt u toho a vesele se stydět za to, že jsem taky čech :-(
            If in doubt, flat out...legenda žije dál!

Komentář

Dík,já jsem si to myslel že to je tady ,jenže předloni jsem neřídil a najednou jsme byli na tý skvělý louce a já jsem ani nevěděl jaký je to divácký místo,letos řídím já a beru kamaráda který tam ještě nebyl,tak se pomalu připravuju.
              Nerad bych jel někam jinam,protože tady na tý louce je skvělá atmosféra
              To není jen louka, kde lidi přespí a počkají na závody. Tohle je jedna obrovská párty :-D
              www.SKODAteam.cz

Komentář

BIGMIKE: Já bych se taky styděl být čech a ne Čech.
                Národ bych do toho netahal, protože Němci taky nepatří mezi ty nejvzornější a paštikám a řízkům se nevyhejbají. Je to halt o přístupu každého soudruha a ti jak známo jsou internacionalisté.
                Když něco NIKDE nemůžu najít, zkusím se podívat na OFICIÁLNÍ stránku té soutěže a kupodivu budu překvapen, že to tam JE

Komentář

A je tam vůbec při takovém velkém množství lidí něco vidět ?

Komentář

promin!
                    vzdycky je neco videt, to jsi u rzty poprve. vim ze jsi zakladal loni vlakno a deutschland ´09. bylo tam neco videt?!
                    Naposledy upraveno meca; 01-02-10, 08:41.
                    www.mecirek-rallysport.ic.cz

Komentář

Původně odeslal Martin Plesník Zobrazit příspěvek
                      A je tam vůbec při takovém velkém množství lidí něco vidět ?
                      "Kolja, ty ničego něbojsa.." Když už tady rozebíráme Dhrontal, tak nevím nevím, zda bych někde našel nějakou RZ, kde to auto můžeš sledovat tak dlouho a přitom stát na kamenné zídce nad projíždějícími auty tak těsně, že by ses jich mohl dotknout. Na Panzerplatte bylo sice lidí jako much, ale zase je to docela velký prostor a solidní místo se tam dá také v pohodě najít. Ale pochopitelně je to jako na každé rally o tom být u RZ trochu včas.
                      GO Petter GO

Komentář

Kolik, stačí hodina třicet jako u nás ? Tak jestli je lepší vzít nějaké schodky nebo tak něco...

Komentář

Nemáte prosím někdo dobrý tip na ubytování(penzion,atd.)někde v okolí soutěže?Stačí na sz.Předem děkuji.

Komentář

Původně odeslal Martin Plesník Zobrazit příspěvek
                            Kolik, stačí hodina třicet jako u nás ? Tak jestli je lepší vzít nějaké schodky nebo tak něco...
                            staci!
                            www.mecirek-rallysport.ic.cz

Komentář

JJ stačí,byli jsme 1.30 před rz na Panzerplate na skoku Ghina a stáli jsme v první řadě,na druhý průjezd jsme se posunuli asi o jeden km výše a čekali jsme tam cca dvě hoďky a opět jsme stáli v první řadě
                              Lavici sebou se ale vždy hoddí

Co se týká ubytování,tak nejlepší je stan nebo auto

Komentář

JJ Co se týká ubytování,tak nejlepší je stan nebo auto
                                Naprostý souhlas, v srpnu je docela teplo, a jak jsem tu někde psal, u každé RZ jsou s německou precizností připravené vysekané louky jako parkoviště, odkud vás nikdo nevyhání (jako na loňské Barumce - až si vzpomenu z jaké vesnice to hovado bylo, tak ji tady udělám antireklamu), naopak ráno přijde slušný Helmut: "Guten tag ......", vyinkasuje (alespoň předloni) 1 EUR za auto (stany u auta se asi nepočítají, ale i kdyby jo, tak je to za hubičku), řekne "Danke schon" a odkráčí. Někdy ani Helmut nepřijde (v našem případě ze čtvrtka na pátek). Prostě, úplně bez problémů. (Pokud je někomu líto těch doslova několika EUR, nemá smysl, aby někam jezdil). A navíc na takové louce je právě ta neopakovatelná atmosféra plná klaksonů, řevu, chlastu atd..
                                GO Petter GO

Komentář

Working...
                                X