Oznámení
Collapse
No announcement yet.
ADAC Rallye Deutschland 2010
Collapse
X
-
Re: ADAC Rallye Deutschland 2010
Původně odeslal standak Zobrazit příspěvekTohle je ono, RZ 15,17:,jenže předloni jsem neřídil a najednou jsme byli na tý skvělý louce a já jsem ani nevěděl jaký je to divácký místo
,letos řídím já a beru kamaráda který tam ještě nebyl,tak se pomalu připravuju.
Nerad bych jel někam jinam,protože tady na tý louce je skvělá atmosféra
Komentář
-
to pinipini: tvůj postup nám čechům dělá krásnou reklamu...i 20 let po revoluci nás mohou v zahraničí označovat za národ paštikářů...pak je dobrý když na to někdo přijde a já můžu bejt u toho a vesele se stydět za to, že jsem taky čech :-(If in doubt, flat out...legenda žije dál!
Komentář
-
Původně odeslal Moldik Zobrazit příspěvekDík,já jsem si to myslel že to je tady,jenže předloni jsem neřídil a najednou jsme byli na tý skvělý louce a já jsem ani nevěděl jaký je to divácký místo
,letos řídím já a beru kamaráda který tam ještě nebyl,tak se pomalu připravuju.
Nerad bych jel někam jinam,protože tady na tý louce je skvělá atmosférawww.SKODAteam.cz
Komentář
-
BIGMIKE: Já bych se taky styděl být čech a ne Čech.
Národ bych do toho netahal, protože Němci taky nepatří mezi ty nejvzornější a paštikám a řízkům se nevyhejbají. Je to halt o přístupu každého soudruha a ti jak známo jsou internacionalisté.Když něco NIKDE nemůžu najít, zkusím se podívat na OFICIÁLNÍ stránku té soutěže a kupodivu budu překvapen, že to tam JE
Komentář
-
Původně odeslal Martin Plesník Zobrazit příspěvekA je tam vůbec při takovém velkém množství lidí něco vidět ?GO Petter GO
Komentář
-
Původně odeslal Martin Plesník Zobrazit příspěvekKolik, stačí hodina třicet jako u nás ? Tak jestli je lepší vzít nějaké schodky nebo tak něco...
Komentář
-
JJ stačí,byli jsme 1.30 před rz na Panzerplate na skoku Ghina a stáli jsme v první řadě,na druhý průjezd jsme se posunuli asi o jeden km výše a čekali jsme tam cca dvě hoďky a opět jsme stáli v první řadě
Lavici sebou se ale vždy hoddí
Co se týká ubytování,tak nejlepší je stan nebo auto
Komentář
-
Původně odeslal Moldik Zobrazit příspěvekJJ Co se týká ubytování,tak nejlepší je stan nebo autoGO Petter GO
Komentář
Komentář