Oznámení

Collapse
No announcement yet.

ADAC Rallye Deutschland 2010

Collapse
X

• Filtr
  • Čas
  • Ukázat
Clear All
new posts

Re: ADAC Rallye Deutschland 2010

Původně odeslal Chorda Zobrazit příspěvek
    ...A navíc na takové louce je právě ta neopakovatelná atmosféra plná klaksonů, řevu, chlastu atd.[/B].
    No a právě z toho důvodu sháním to ubytování.

Komentář

to já bych si to zase rád zkusil

Komentář

Původně odeslal Gurun Zobrazit příspěvek
        Ale to zase tak strašné není. My s kolegou už nejsme žádní mladíci, ale docela jsme to v pohodě přežívali. A to kolega od dopoledne, někdy i od rána řídil na přejezdech mezi RZ.
        GO Petter GO

Komentář

Původně odeslal Gurun Zobrazit příspěvek
          Mám pro tebe možnou variantu řešení (i pro ostatní co chtějí klidnější spaní) i když to neni uplně penzion. V roce 2008 jsem byl v Německu a na MS poprvé a ukecal sem k tomuto počinu otce aby jel se mnou. Řekl jsem mu, že budeme spát v kempech u RZ, spaní ve stanu nám ani jednomu nevadí, i když u něj se to neobejde uplně bez řečí. Když ale viděl pak na místě kus posekaný louky a 2 po střechu nasraný toi toiky, k tomu přidej přes celou noc řvoucí taliany, no moc nevyspal,... a ráno se vyjádřil ve smyslu ať najdu pořádnej kemp nebo mě přerazí :-) Nutno říci, že i já mám taky raději klidnější spaní, ono v kombinaci s řízením to neni pak uplně nej bejt nevyspalej... Měl jsem s sebou naštěstí z oficálních stránek vytištěnej seznam kempů. Kousek od tehdejší RZ1 - ta co se jede přes známý Fell, název si teď nevybavim, je městečko Reinsfeld, kde leží velký rekreační areál. Je tam klidné spaní v hezkém areálu a hlavně s teplou sprchou. Takže přespání ve stanu už ani tolik nevadí. Tady je odkaz - www.azur-camping.de/ v pravo pod obrázkem pak druhý odkaz od shora - Reinsfeld. Polohu si snadno najdeš přes googlemaps. Jinak cena je vyšší - platily jsme cca 30 éček za noc (auto, stan, 3 osoby), ale ten kemp je luxus a oproti penzionu zas podstatně levnější. Mno otec mě nezabil, loni byl i ve Finsku a letos to vypadá, že Německo bere jako samozřejmost. Jinak ale celé 4 dny jsme tam taky nespali. První den byl u shaku, pak jsme tam byli 2 dny a jelikož vinice byly daleko, tak poslední den nás strniště a noční atmosféra neminula. Letos uvidíme podle harmonogramu, ale pár nocí tam zase pobudem.
          If in doubt, flat out...legenda žije dál!

Komentář

Jo jo,kde jsou ty časy,když býval servis u jezera!!Spávali jsme v kempu zřízeném jenom po dobu rally na druhém břehu (normálně tam měli základnu prknaři).Sprcha a hajzl tam byl ,vše za lidovku tuším 3 eura osoba/noc?

Komentář

"Kousek od tehdejší RZ1 - ta co se jede přes známý Fell, název si teď nevybavim,..."

Myslím, že ta RZ se přímo jmenovala Ruwertal(tak nějak)-Fell a nebyla vůbec špatná. My jsme tam přijeli v hluboké noci a podle ohňů jsme našli místo na spaní přímo na louce na okraji Fellu.
              GO Petter GO

Komentář

Nějaké novinky? Dá se v Německu nocovat někde na louce ve stanu? Nebo jaké máte s tímto zkušenosti?

Komentář

Pokud nějakou louku najdeš (jelikož na západě je všechno "něčí" tudíž oploceno) tak bez problémů a pokud to po vás bude vypadat jako před vámi tak i v dalších ročnících
                  Ale celkově bych byl v tomto ohledu klidný, vždycky se dalo na dané RZ něco najít (a někdy dokonce i bez dalších lidí - fandů, takže se dalo občas i dobře vyspat)

Komentář

když jsme tam byli naposledy, tak jsme nocovali na fotbalovém hřišti(jelo se tam po takové úzké cestě tuším kolem potoka a bylo to pod dálnicí),bylo to levné, asi 3eura, místní sportovci tam měli venkovní gril se stejky, teplá voda v šatnách, hospoda, televize s bundesligou, prostě bomba. jenomže už si nevzpomenu kde to přesně bylo, ale když bych tam jel po cestě tak bych to poznal, protože jsme tam dost bloudili než jsme to našli

Komentář

Vojček:Louky moc ne,ale bud jak už tu ostatní říkají,nějaké jednoduché ubytování(třeba u hřiště,my jsme např. 1. den kempovali v Baumholdru),jinač,u rz,kde zaparkuješ(den předem) se vždy najde místo,ale občas ti fanoušci....Dronthal,...
                      Naposledy upraveno kambiaso; 15-02-10, 09:56. Důvod: oprava
                      AUTOSPORT KLUB RALLY PŘÍBRAM,2002 - součastnost
                      Rally fans Pribram

Komentář

Chlapi, díky moc. Zjišťuju si to raději s velkým časovým odstupem, protože to bude náš první výlet na MS. Tak ať jsme připravení. Jinak nevíte kolik +- stál rallypass v roce 2008?

Komentář

Tak letos bych chtěl taky konečně vyrazit na MS do Deutschlandu, doufám, že seženu ještě někoho sebou.

Komentář

Původně odeslal Vojcek Zobrazit příspěvek
                            Chlapi, díky moc. Zjišťuju si to raději s velkým časovým odstupem, protože to bude náš první výlet na MS. Tak ať jsme připravení. Jinak nevíte kolik +- stál rallypass v roce 2008?
                            Bronze pass - 55 euráků (vše mimo SSS Trevír). Silber - 65 euráků (včetně SSS Trevír), Golden - 79 euráků (včetně SSS Trevír + nějaká parkoviště blízko RZ apod.) Měli jsme stříbrný a bohatě stačil, já bych si dokonce tu superspeciálku odpustil, ale rozdíl 10 eur zase nebyl tak propastný a kamarád na ní chtěl.. Spaní obvykle po 1 eur za noc, někdy zdarma, pro benzín se vyplatilo zajet těch asi 50 km do Lucemburska, byl tam stejně drahý jako v Čechách. I pivo a cigarety bylo rozumnější koupit tam. Finančně celkem v pohodě.
                            GO Petter GO

Komentář

V dnešní době už si člověk nevybere ohledně cen vyjde to tak na stejno jak tady takže co kde stojí mě nějak netíží.Takže letos se tam sejdem už se těším!
                              Rallyfans Tišnov GO!!!!!!

Komentář

Proč by jsme měli kupovat rally pasy ?? Možná jen pro dobrý požitek že mám nějaké věci z rally. Vždycky se jde projet den predem RZ a pak se kdyztak nekde vratime na dobre misto na RZ a tam se ukempime a proto se nemusí platit rally pas....

Komentář

Working...
                                X