Oznámení

Collapse
No announcement yet.

ADAC Rallye Deutschland 2010

Collapse
X

• Filtr
  • Čas
  • Ukázat
Clear All
new posts

Re: ADAC Rallye Deutschland 2010

No já třeba ho kupuji z toho důvodu,že přejíždím za den na víc RZ,tři - čtyři podle toho jak je poskládaný harmonogram.Nebaví mě sedět celý den na stejným fleku a čekat několik hodin na druhý průjezd.A hlavně jaksi nemám v povaze,někoho vočurávat a s někým se handrkovat.

Komentář

Přesně tak. My také přejíždíme a stíháme 3 - 4 RZ za den. Navíc ta cena není za nějakých 10 - 12 RZ ve třech dnech nijak přemrštěná.
      GO Petter GO

Komentář

Za ten zážitek a za tu vynikající organizaci celé rally jim těch pár éček rád nasypu.

Kvalitu je třeba ocenit a zaplatit tam, kde vybírají vstupné mi, přijde úplně normální...
        Naposledy upraveno Icom; 19-02-10, 18:43.

Komentář

Jak říká ICOM. I my běžně platíme i na Barumce, platili jsme loni na Šumavě (když po nás vůbec někdy někdo něco chtěl) atd. Organizace rally je finančně poměrně nákladná záležitost a ty ceny nejsou nijak nehorázné, aby je člověk, který se o rally zajímá, nemohl zaplatit. Pokud by se k tomu všichni stavěli stylem "proč bych platil, když to můžu obejít lesem", tak bychom také mohli časem splakat nad výdělkem. Ono už dnes je v českých luzích a hájích odměna za pořadatelování spíše symbolická částka, než nějaký výdělek a kdo není alespoň trochu fanda do rally, ten by to nešel dělat ani omylem.
          GO Petter GO

Komentář

Prosímvás chtěl bych se jet poprvé podívat na MS v rally a chtěl bych se zeptat kolem kolikati se pohybuje vstupné na RZ.
            !!!GO VALDA GO!!!

Komentář

Tohle téma má čtyři stránky, což není nějak moc.
              Kdyby sis dal tu práci a pročetl je, tak nemusíš klást tak hloupé otázky, protože na odpověď na tvou otázku bys narazil velmi rychle

Komentář

pejda
                zlý administrátor
                Jsi opravdu zlý!Ne každý zná tyto stránky!Proto bych prosil o kapku shovívavosti vuči třeba těm co se sotva zaregistrovali a neznají tento systém
                Sportu zdar a Rally zvlášť!!

Komentář

Hujer: Já se Pejdy zastanu. Že je tu ''nový'' ho neomlouvá. Číst snad umí ne? A když si dá první stránku tak mu zabere max 10 minut než to přelouská na nynější čtvrtou stránku

Komentář

Tak dobrá zpráva od zdroje v DE Historici opět pojedou v pauzách mezi RZ
                    http://www.youtube.com/user/jardars videa historiků i soudobých rally z ČR i odjinud ...
                    Škoda rally club-safety cars Milan Blahout fan club

Komentář

Původně odeslal pejda Zobrazit příspěvek
                      Tohle téma má čtyři stránky, což není nějak moc.
                      Kdyby sis dal tu práci a pročetl je, tak nemusíš klást tak hloupé otázky, protože na odpověď na tvou otázku bys narazil velmi rychle
                      Tak sorry že jsem se zeptal jen jsem chtěl vědět kolik za to dám aniž bych si to četl!!!
                      Naposledy upraveno maca300; 20-02-10, 21:42. Důvod: Nezdálo se mi to:D
                      !!!GO VALDA GO!!!

Komentář

A zase tak nějak víceméně neorganizovaně?

Původně odeslal Jarda-rs Zobrazit příspěvek
                        Tak dobrá zpráva od zdroje v DE Historici opět pojedou v pauzách mezi RZ

Komentář

Původně odeslal maca300 Zobrazit příspěvek
                          Tak sorry že jsem se zeptal jen jsem chtěl vědět kolik za to dám aniž bych si to četl!!!
                          Takhle to ale na fórech nefunguje. Kdyby se takhle na všechno pořád dokola ptal každý, nic jiného bychom tu nečetli a vše zajímavé, co by se tu o Rallye Deutschland napsalo, by zapadlo ve spoustě stále se opakujících dotazů.

Tohle téma má zatím pár stránek, takže pročíst si jej nedá zase až takovou práci. Zkus to a uvidíš, že se vyhneš i reakcím některých...
                          Naposledy upraveno Icom; 21-02-10, 10:42.

Komentář

Původně odeslal Miloš-V Zobrazit příspěvek
                            A zase tak nějak víceméně neorganizovaně?
                            Jak to jako myslíš neorganizovaně? Panzerplate jim udělali jako okruh s tím že tam asi 30min nepřetžitě rajtovali někerý si v průběhu udělali servis a vyrazili znova. Na Drontahlu byl problém čas a rozhodovalo se jestli je vůbec pustěj a pak je pouštěli hned za sebou.
                            http://www.youtube.com/user/jardars videa historiků i soudobých rally z ČR i odjinud ...

Komentář

No právě... Odjelo pole, pak ve vláčku za sebou několik historiků a byl konec...

Komentář

Jako na Drontahlu prostě nebyl čas je pouštět po minutě tak se logicky někerý auta sjížděli a udělali se skupinky. Nevim jestli ti 15 historiků připadá málo tak nevím.

Komentář

Working...
                                X