Oznámení

Collapse
No announcement yet.

ADAC Rallye Deutschland 2010

Collapse
X

• Filtr
  • Čas
  • Ukázat
Clear All
new posts

• Re: ADAC Rallye Deutschland 2010

Hello,

big *.pdf maps for the rally deutschland. all 3 days, all stages included.

http://rapidshare.com/files/36519109...00318-0020.zip

cheers

Komentář

hi,

i added the stages to google earth.

some routes are not 100% correct yet but i will fix it some day and post then an update.

here the *.kmz file for google earth:

http://rapidshare.com/files/36622710...DE_2010_v1.zip

cheers

*edit* link update 21.03.2010
      Naposledy upraveno rallye-vid; 21-03-10, 11:34.

Komentář

Harmonogram soutěže zde.
        Stačí jedna chybička a v pr.eli je bednička - Tomáš Enge.

Komentář

http://rapidshare.com/files/36715412...DE_2010_v2.zip

updated "Panzerplatte" stage + marked up the "Gina" jump.

Komentář

Harmonogram je i na ofic. stránkách už dýl,i s mini mapkama,který moc neříkají.Shakedown stejný.Mimo rz Hermeskeil a St. Wendeler Land jsou tratě stejné s drobnými změnami + arena Panzerplatte-jiná.Už jsem na to zběžně koukal - pátek 3 rz- asi Grafschaft Veldenz,Ruwertal/Fell na špičku a Moseland,sobota 4rz Hermeskeil na špičku,Arena,Freisen/Westrich na špičku,Arena,a neděle 2x Dronthal by se možná dalo stihnout,ale jak to bude s přejezdama-kolony,hlavně na Arenu.
            AUTOSPORT KLUB RALLY PŘÍBRAM,2002 - součastnost
            Rally fans Pribram

Komentář

Ahoj, ja by som sa chcela spýtať, či je potrebné kupovať si tie strieborné, zlaté alebo bronzové vstupenky. Totižto som počula, že min. rok sa kupovali nejaké lístky aj pri vstupe - tak teraz neviem. Prepáčte, som tu prvý krát a tento rok by som rada navštívila to nemecko. Za odpoveď vopred dakujem.

Komentář

Minulý rok se určitě žádné lístky u vstupu neprodávaly, protože se Německo nejelo. Ale jinak nevím, zda je možnost placení za jednotlivé RZ, ale mám takový dojem, že předloni byla. Ovšem pokud chcete vidět více RZ určitě se rally pass vyplatí. Bronze je na servis, všechny RZ kromě speciálky Circus Maximus v Trevíru, štříbrny a zlatý jsou včetně speciálky.
                Pak je tu ještě ta možnost, řešit to tak, že si večer před RZ vyberete klidné místo přímo u RZ, tam přespíte a zůstanete celý den na oba přejezdy a zaplatíte, až pokud by tam nějaký pořadatel přišel, což se asi nestane. Ale kdoví. Já bych rozhodně doporučovat těch 1500,- (nebo ve Vašem případě spíše 59,- EUR) obětovat a mít klid.
                GO Petter GO

Komentář

Veľmi pekne ďakujem. S tým minulým rokom som sa sekla - bol to predminulý Takže v pohode stačí ten bronzový, hej? Alebo radšej dať 10€ navyše a so strieborným úplná spokojnosť? A ešte jedna otázka - rally pass sa dá kúpiť len na stránke ADAC rally, alebo aj niekde inde? Ďakujem

Komentář

Koupím rozhodně stříbrnej a až na místě.
                    Rallyfans Tišnov GO!!!!!!

Komentář

walace: Rozhodně stačí na místě, my jsme je kupovali ve čtvrtek večer před slavnostním zahájením přímo před Cirkem Maximem (tam se koná to zahájení) v Trieru. Jediný rozdíl mezi silber a bronze je skutečně v tom, zda chcete jít na superspeciálku nebo ne. Ta se jede jako poslední RZ v neděli Trevírem v okolí kolosea Circus Maximus a je neprodyšně uzavřena neprůhlednými stěnami, takže bez rallypassu není šance. Předloni dokonce policie zakročila proti lidem stojícím za oplocením na lavičkách apod. Podle mně za superspeciálku 10,- EUR je zbytečně vyhozený peníz, ale zase, když už tam jednou jsme.
                      P.S. Musím se zastat "zlého administrátora" Pejdy, protože kdybyste si těch pět stránek pročetli, tak byste tam většinu odpovědí na své dotazy našli!
                      GO Petter GO

Komentář

Ospravedlňujem sa a taktiež sa ho teda zastávam. Ale som rada, že sa našiel niekto ochotný aj napriek tomu Takže ešte raz vďaka za info a možno sa vidíme v auguste

Komentář

To koloseum se jemnuje Porta Nigra, Circus Maximus je název RZ.
                          Zdar jak sviňa.

Komentář

Ano, koloseum se jmenuje Porta Nigra, nevím jak jsem to tak zašmodrchal.
                            GO Petter GO

Komentář

Dle mého názoru je to zbytečné kupovat ty lístky za 60€. Já byl na všech ročnících Německa jako MS a ten lístek jsem měl jen jednou. A při nejhorším jsem zaplatil 10€ za jeden den.. nebo jak to bylo. A vstup do servisu mě stál 5€. 100lidí = 100názorů
                              „V životě se člověk učí nejdřív chodit a mluvit. Později se pak učí sedět a držet hubu.“

Komentář

Tak jsem se díval na ofiko stránky a o jednodenních vstupenkách jsem se v archivu dočetl, že minule stály 14€ (55€ Bronz). Letos to bude asi dražší, řekl bych 15€? Asi tam nepojedeme na 4 dny, ale jen na 3, takže ty jednodenky se určitě vyplatí než bronz za 59€. Díky za tip.
                                Naposledy upraveno instinkTT; 31-03-10, 10:27. Důvod: loni=minule :-)

Komentář

Working...
                                X