Oznámení

Collapse
No announcement yet.

ADAC Rallye Deutschland 2010

Collapse
X

• Filtr
  • Čas
  • Ukázat
Clear All
new posts

• Re: ADAC Rallye Deutschland 2010

My už jsme staří pardálové (nebo páprdové ) a chceme prostě mít svůj klid, tak si rallypassy kupujem. Navíc přejíždíme, takže na RZ přijíždíme již v době, kdy jsou obklíčeny pořadateli. Mávneme kartičkou a jedeme. (Např. předloni jsme jezdili pátek 3 RZ, sobota 4 RZ, neděle 1 RZ + superspeciálka, + celkem 2x servis - takže rallypass byl ekonomicky výhodnější). Ale i tak si slibujeme, že někdy pojedeme stylem spaní na RZ - oba průjezdy, ale to chce větší partu lidí.
    BTW: na ofiko stráknách jsou již takové malé mapičky RZ, abychom si mohli udělat přibližnou představu + itinirář s barvami šipek, označujících příjezdy k jednotlivým RZ (holt německá preciznost ).
    Naposledy upraveno Chorda; 31-03-10, 14:24.
    GO Petter GO

Komentář

Tak jsem se dočetl na ofic. stránkách rallye,že rz Hermeskeil by měla být kombinace asfaltu a šoto. ,ale nic konkrétního tam není.Tak sobota rz Hermeskeil a Arena Panzerplatte -zajímavá kombinace
      AUTOSPORT KLUB RALLY PŘÍBRAM,2002 - součastnost
      Rally fans Pribram

Komentář

Jo to by šlo : RZ10 Hermeskeil I 7:48 na hodinku, RZ10 Panzerplatte I 10:30, pak buď znova Hermeskeil II RZ11 14:43 nebo na chvilku na RZ13 Friesen II 15:59, to je od Baumholderu kousíček, pak RZ14 Panzerplatte II 17:25 a večer servis 19:45. Já už se začínám těšit.
        GO Petter GO

Komentář

Zdarte je tady někdo kdo nebude přejíždět mezi erzetami a bude na jedné celý den ? po odjeti se stěhuje na další rz která se pojede nasledující den. A otázka na všechny kdy je dobre vyjet ??? v kolik tak byva shake a jak dlouho se tam tak jede ?

Komentář

Cesta tam trvá kolem 6 hodin se stavěním na pumpách,je to kolem 600 km,shake se jede ve čtvrtek od 8 do 12,takže třeba my jedeme ve středu kolem oběda,večer jsme tam,kouknem jak se staví v servisu ,a pak kempit na shake.
            Rally fans Pribram

Komentář

TO : Cambiaso : a vy jste ten tip lidi kteří denně objedou 3-4 RZ nebo jen po 2 průjezdech a klidu přejířdíte na další vybranou RZ ???? Jelikož my jsme od zlína tak cestu musím počítat cca 4 hodiny víc a jedeme tranzitem

Komentář

My pojedeme až ve čtvrtek na noc,a neprejíždíme.Budeme zůstavat na jedné RZ a skoukneme i Historiky.V pátek nevím kde budeme ale sobota a neděle je jasná Panzerplatte a Dhrontal

Komentář

To SniperDawe: Jj,když už tam jedu,tak tu špičku chci vidět na více místech,ale min. na Dhrontalu chceme vidět i historiky,protože je to pěkná šou.Ta vzdálenost je od Příbrami,od vás je to dál,záleží jestli chcete vidět i shake.
                  Rally fans Pribram

Komentář

SniperDawe:

Ahoj, taky jsme posádka ze Zlína a máme to už zaplánované, že jedeme. Navíc mám podezření, že se známe. 9-10.července jsme asi všichni z posádky na Bratřejově - Intercup pořádá svůj závod autíček (snad víš kdo). Mohli bychom se tam domluvit. Co Ty nato?
                    DOKTOR RACING http://doktorracing.webnode.cz/

Komentář

zdarec jj určitě se domluvíme vy to máte na hobzové chatě a na hřišti že ??? my máme pole hned za potokem co je u hobzů. tak se domluvíme

Komentář

Je to přesně jak píšeš. Jenom jsem nechtěl jmenovat... My co pořádáme a co budeme tvořit 75% posádky tam budeme už od čtvrtečního večera - takže u Jury dole v hospodě. V pátek se jede u hřiště a v sobotu v lese u jmenované chaty. Tak se tam můžem všichni nějak domluvit na jízdním řádu... Zdarec

Komentář

Jo určitě se domluvíme a vždycky jsem si chtěl pujčit to auto se kterým jezdíte a zkusit si to už od té doby jak jsem byl malý. Tak doufám že mi to někdo aspon na chvíli pujčíte. : )))))

Komentář

Tak s tím moc nepočítej, že to dostaneš do ruky. Já s nima chodím už nějaký pátek a ještě jsem to nedržel. To jsou blázni - Ti to hýčkají víc jak babu doma. To nepůjčujou :-( - teda jen tak - jinak za peníze to kdosi půjčuje na soutěž, ale není to moc levná věc. Já model nemám - jenom pomáhám a věnuju se ostatnímu ...

Komentář

Doktor a Sniperdawe, vyřešte si to prosím přes SZ.

Komentář

Na fóru už aby si člověk ani nepokecal. Dobrááá.
                                Čím víc aut pojede tak nějak pospolu s podobným plánem tím líp. Takže nabídka na přidání se ze Zlína je zde položena.

Komentář

Working...
                                X