Tady jsou už ke stažení všechny informace k rally:
Oznámení
Collapse
No announcement yet.
Bulgaria rally 2010
Collapse
X
-
Re: Bulgaria rally 2010
Původně odeslal Ludvík Otto Zobrazit příspěvekTady jsou už ke stažení všechny informace k rally:
http://www.rallybulgaria.com/en/documents/
Jinak vůbec bych bulhary nehanobil. Myslim, že soutěž udělají velmi pěknou. Loni jsem se dal do řeči s jednim klukem odtamtud a podle toho co říkal si myslím, že si na tom dají opravdu záležet. Posílal mi i pár informací přes FB, včetně fotek RZ a vypadá to slibně. Koneckonců v Polsku loni udělali taky moc pěknou soutěž a mě jen mrzí, že mi to uniklo, kvůli jiným povinnostem. My Polákům a Bulharům můžeme tak akorát závidět jejich soutěže v MS a z toho pak pramení ty drby. Já osobně bych se spíš nejvíc bál cesty autem přes Rumunsko, kdybych tam jel. Já ale bulharům tu soutěž přeju.If in doubt, flat out...legenda žije dál!
Komentář
-
Už jsem o tom psal do fóra WRC2010,byly tam od někoho přiložený fotomapy rz a nějaký obrázky.
Myslím si,že budou RZty blbě přístupný pro diváky,ani tam není vyznačeno moc oficiálních diváckých míst.RZty jsou dost roztažený po kopcích,takže to není na nějaký přejíždění.Některý vedou okolo dvou přehrad,ale většina v lesích,takže pro neznalého místních poměrů,problém s vyhledáním atraktivních míst,na kterých bude vydět větší úsek trati.Tak se aspoň z mýho pohledu diváka,který v tomto regionu nikdy nebyl trať jeví.
Dalším negativem je vzdálenost z ČR a cesta přes balkánské státy a že je to asfaltová rally.Ale má i pozitiva ceny nízké ceny služeb a potravin a předpokládám,že tam nebude moc diváků.
Takže pro mě z časových důvodu a rodinného rozpočtu,opět zvítězí roky prověřené Finsko a přídavkem asi pouze na 3 dny Německo.
Komentář
-
Já asi kolegu nepřesvědčím (a bohužel asi ani šéfa v práci na dovolenou), ale jel bych hned. Byl by to trochu výlet do neznáma, ale to bylo loni Polsko také a byla to paráda. Proto bych to předem neodsuzoval. Navíc mi všichni, kdo v Bulharsku v poslední době byli, tvrdí, že Bulhaři jsou milí, sympatičtí, vstřícní a Čechy mají rádi.GO Petter GO
Komentář
-
Zvažuju jestli sám nebo se k někomu připojit. Pokud se tady zformuje skupina, ve které je místo pro lehce vypelichaného rally fandu s dokonalou znalostí jazyka a prostředí (6 let jsem tam kdysi žil), přidám se. Pro ty, kdo poletí a chtějí si půjčit auto doporučuji toto: http://www.savoyrent.com/r.php?sitemap_id=48. Používám je už 5 let, bez chyby.
Komentář
Komentář