Oznámení

Collapse
No announcement yet.

ADAC Rallye Deutschland 2011

Collapse
X

• Filtr
  • Čas
  • Ukázat
Clear All
new posts

• ADAC Rallye Deutschland 2011

Když už je tady Finsko, nejvyšší čas na Německo. Podle Offizielle Website http://www.rallye-deutschland.de/start/index.php se sice oproti loňsku, předpředloňsku apod. asi nic moc nezměnilo, ale kdo se tam letos chystá může začít plánovat a těšit se.
    Takže [COLOR="Red"]ADAC Rallye Deutschland[/COLOR] 18.8. - 21.8. jako obvykle Trier (česky Trevír), kousek od hranic s Lucemburskem. Shakedown 18.8., slavnostní start u Porta Nigra v Trevíru 18.8. ve 20:00. První RZ jako obvykle Ruweral / Fell v pátek 9:30 atd. atd.
    Tak se tam snad někde uvidíme.
    Naposledy upraveno Chorda; 03-03-11, 09:07.
    GO Petter GO

Re: ADAC Rallye Deutschland 2011

Tak já bych měl první dotaz.Má tu někdo zkušenost s cestováním do německa bez auta?? Třeba vlakem ?? Vím že bude problém s přesuny mezi rz ale nejsem zastáncem vidět jen špičku na mnoha místech,raději si počkám na oba průjezdy.díky za info.

Komentář

My byli loni poprvé a bylo to super! Jenom bych letos chtěl lépe vymyslet sobotu. Loni jsme byli na první sobotní RZ a pak jeli do toho vojenskýho prostoru, kde jsme zůstali na oba průjezdy, ale to čekání mezi prvním a druhým průjezdem bylo šílený!

@blaha.48: vlakem nebo busem bych to osobně absolvovat nechtěl

Komentář

Je asi vidět, že jsi absolvoval první svět. Na to si musíš zvyknout.

Komentář

dejvid: Pokud už nutně chcete absolvovat oba průjezdy Panzerplatte (to je ten vojenský prostor, který já na rozdíl od svého kolegy s kterým jezdím zas tak kór moc nemusím ), nechá se mezi nimi v pohodě stíhat cca 10-15 aut té, podle mapy nejbližší, RZ (na jméno si z hlavy nevzpomenu). Alespoň loni a předpředloni to tak šlo.
          Gurun: No ono to někdy v pohodě jde, např. první páteční RZ 2009 v Polsku jsme také zůstávali, jen se asi o 500 m. posunuli, a byla to jedna z nejlepších RZ, co jsem kdy viděl. Ale časový rozdíl mezi 1. a 2. průjezdem na Panzerplatte je vážně strašně dlouhý.
          GO Petter GO

Komentář

Zdravím,letos jedeme po dlouhé době určitě taky Jen mám jednu malinkou otázečku. Na Panzerplatte jsem byl mockrát (a nikdy mi to moc nevonělo),ale napadlo mě,zda je možné se dostat pěšky všude,neboli jestli člověk může i někam mimo ty divácké místa?nemáte s tím někdo zkušenost?
            Jinak já zase naopak jsem vyznavačem přejíždění a sobota se jinak stihnout nedá než přejíždět z Hermeskeilu na Panzerplatte. A co se týká pátku,tak to je složené stejně jako když jsme byli v roce 2007 a to jsme v pohodě stíhali RZ1,3,4,6 vždy po průjezdu všech WRC
            Wales 01..Deutschland 03,04,05,07,11,12..Acropolis 12,13..Alsace 13..Poland 14....Barum Czech 07,08,09,10,11,12,13,14..Janner 13,14

Komentář

Já myslím, že po tom Panzerplatte se dá pohybovat víceméně všude. Alespoň loni jsme kvůli přecpané dálnici dorazili na úplně poslední chvilku a vyběhli jsme od jakéhosi parkoviště kus na nějakou louku, kde bylo sice lidí jako šafránu, ale zase žádný moc pěkný úsek to nebyl. Ale pak, když jsme tam chvíli bloumali tak by se dala najít i zajímavá mimo tu hlavní arénu, kam vozí ty kyvadlové autobusy ty tuny a tuny lidí.
              GO Petter GO

Komentář

Chorda:my jsme ve 2008 přejížděli s Panzer.. na rz Freisen -Westrich,která byla asi 20 km od Baumholderu,takže 2z Panzer a 2x Freisen,pokaždý jsme na ty rz byli nekde u dálnice,kde ta rz tu dálnici podjíždí a jednou,kdy auta přijíždějí po nějakým nájezdu na vedlejší cestu,tyto 2 místa byli od sebe asi 2 km...ale nevím,jak se to jede tenhle rok...
                AUTOSPORT KLUB RALLY PŘÍBRAM,2002 - součastnost
                Rally fans Pribram

Komentář

Nedaří se mi sehnat onboard rz-ty Birkenfelder Land. Nemohl by mi někdo najít na youtube nebo tuto rz nějak popsat? Co si tak matně pamatuju,tak se vždy jezdila v neděli a to jsme většinou chodili na jinačí (tuším na už zmiňovaný Freisen)
                  Wales 01..Deutschland 03,04,05,07,11,12..Acropolis 12,13..Alsace 13..Poland 14....Barum Czech 07,08,09,10,11,12,13,14..Janner 13,14

Komentář

Birkenfelder Land vynech, erzeta fakt o ničem. Měl jsem docela rád Bosenberg z téhle oblasti, ten už se loni nejel.

Komentář

Aha,já se jen tak předběžně ptal. Bosenberg se jede letos, ale ten mě zase příliž nevoněl. Vlastně všechny ty RZ okolo St.Wendelu nějak nemusím. Jako děcko do smrti nezapomenu na vložku jménem Peterberg, kde jsme šlapali nechutný kopec a stejně jsme viděli kulové

Komentář

Mno, tak koukám, že letos nám nezdražili: jako loni rallypassy 89,- , 69,- a 59,- euráků (dětský 15,- a program 5,-)
                        GO Petter GO

Komentář

Tak ten Bosenberg jsem měl ještě z těch sobotních nudných erzet nejraději, jdu se podívat, jak se to jede letos.

Komentář

Takže si jsem si projel informace o letošku a moc nového není.

1) Pátek se jede stejně jako loni, na RZ3 slibují 600 metrů dlouhou šotolinu
                            2) V sobotu se vrací Bosenberg, kde má být také kilometr nezpevněné tratě, dva kilometry šotoliny budou i na Hermeskeilu. Panzerplatte se vrací z loňských 48 kilometrů na 34 km.
                            3) Opět klasika v podobě Dhrontalu a Moselwein, na závěr zase cirkus v Trieru jako powerstage

Shakedown je zase na stejném místě, takže letos už ho definitivně vypustíme

Komentář

Já šel na Panzeplate po hluku a našel start rychlostky, tam se mi líbilo, je to zase něco jinýho než kouklat na RZ. Ohřívali tam gumy, rozdávali podpisy, bylo vidět velký soustředění
                              www.SKODAteam.cz

Komentář

Working...
                              X