Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Rallye Monte Carlo 2022

Collapse
X

• Filtr
  • Čas
  • Ukázat
Clear All
new posts

Původně odeslal standak Zobrazit příspěvek
    Matejovec, byl jsi už někdy na MS? Nebo alespoň na Barumce? Zavřený příjezdy k RZ už večer před nejsou vyjímka...
    Na barumku jezdím od roku 2007,ale nikdy jsem se nenechal zavřít na RZ,což na Monte považuji za nejlepší řešení. Máme zamluvený obytňák a chceme přejíždět večer a být na RZ zavření celý den. Okolo tratí je k vidění spousta obytňáků,nechápu v čem by měl být problém?

Komentář

5.ledna se rozhodne, jestli bez nebo s diváky. Podle stoupajících čísel ve Francii to zatím vypadá na tu první variantu /zdroje přímo z Francie

Komentář

matejovec: byl jsem na monte 4x bydlem...A s tím obsazením příjezdovek policií už večer před jak tu zminuje někdo výše je to bohužel holý fakt...rok od roku je to horší a horší... není s něma absolutně žádná domluva i když máš ssebou člověka který umí perfektně francouzsky...zkrátka si tě naženou kam chtějí......I proto letos vynechávám už na to nemám nervy.
        RallyfansTišnov

Komentář

stik: co myslíš tím "naženou tě kam chtějí",jako někam jinam na RZ,nebo tě tam prostě nepustí? Ze záběrů (kromě letoška) je každá RZ z 80% obsypana lidmi, přeci tam nechodí pěšky z těch pár prijezdovek?

Komentář

matejovec: ano oni jdou klidně 5 kilometrů pěšky...nechci nikoho odradit to vůbec.....jen se připravte na turistiku.......ale ve finale to stojí za to ...uz kvuli atmosféře třeba předloni na Bayons sme najeli už den před odpo a stejně sme šlapali cca 3 kilometry pěšky....ale stálo to za to to jinde nezažiješ
            RallyfansTišnov

Komentář

Původně odeslal stik Zobrazit příspěvek
              matejovec: ano oni jdou klidně 5 kilometrů pěšky...nechci nikoho odradit to vůbec.....jen se připravte na turistiku.......ale ve finale to stojí za to ...uz kvuli atmosféře třeba předloni na Bayons sme najeli už den před odpo a stejně sme šlapali cca 3 kilometry pěšky....ale stálo to za to to jinde nezažiješ
              S turistikou počítám, ale jak jsou na tom příjezdovky? Dá se vůbec zaparkovat? Kolik máme mít dostatečnou rezervu? 2-3h pred startem, aby se něco stihlo? Děkuju,

Komentář

tedyn : hele jak kde... To fakt záleží na štěstí.. 2 hodiny jsou určitě málo dal bych si větší rezervu... Bývá tam každý rok milion bydlíků všude... tzn že většinou sou všechny prijezdovky obsypane právě obytňáky...takze jestli jedeš autem až před vložkou nechej si rezervu určitě 3 hodiny pokud chceš jít na nějaké místo po RZ.... A na případné přejíždění bych asi rovnou zapomněl to nemá vůbec smysl
                RallyfansTišnov

Komentář

stik: a když pojedeme směrem od startu,to bude asi to samé co? Teď jsem koukal na různé záběry z roku 2020 a občas je vidět na louce u trati třeba deset obytek vedle sebe,jak ty se tam dostali,to jsou nějaký VIP? Nějak mi to pořád nejde do hlavy,myslel jsem že právě obytka spíš rozstrkaji po trati,aby nevadili na prijezdovkách lidem s osobaky.

Komentář

Jak říkám.... Záleží na štěstí... Někde najedes někde to maj blokle už z večera a musíš po svých.... Hlavně letos sou RZ úplně jinde než loni... Víc v horách... Těžko radit... Ale rozhodně si nechej rezervu...
                    RallyfansTišnov

Komentář

Chceme přejíždět večer,tak snad bude rezerva velká díky za rady,snad se budou hodit, pátého budem moudřejší.

Komentář

My se chystáme autem s bydlením v Nice. Blíže RZ jsem nic za rozumné peníze nenašel. Spíš je všude obsazeno. Byl jsem 2018 a 2019 bydlíkem, ale to se jelo kolem Gap a nebylo to tak v horách. Zkušenost byla taková, že někdy jsme dojeli kam chtěli a někdy nás den předem nepustili dál, aby to obytky nezablokovaly. Takže můj výběr míst se zhroutil. Pro rok 2022 jsem se rozhodl, že to zkusim osobákem a ubytování s tím, že s velkým předstihem vjedu od startu do rz a kde to bude pěkný, tak zůstanu. Myslím, že jak se to letos jede více v horách ve skalách, tak s parkováním obytek bude o dost větší problém. Zatím nedokážu říct, co bude mít větší výhodu (auto vs. obytka). Ale když se podívám zpětně, tak mraky Francouzů jezdí osobákama a pouze cizinci berou obytky. Uvidíme, jestli nás tam vůbec pustí.

Komentář

Smazáno...
                          Naposledy upraveno boris@belousov.cz; 01-01-22, 21:25.

Komentář

Neví už někdo,jak to bude? Jestli s diváky nebo bez?

Komentář

Taky bych rád věděl. Všude se říkalo,že pátého je hraniční termin. Chápu, že je to všechno složité v dnešní době. A ještě s těma všema mutacema…ale chtělo by to už rozhodnutí. Potřebuji kdyžtak zrušit ubytování a začít plánovat za vcasu.

Komentář

Já to přehodnotil. Zrušil jsem ubytko a berem obytňák. Snad nebude problém.

Komentář

Working...
                                X