Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Rallye Monte Carlo 2022

Collapse
X

• Filtr
  • Čas
  • Ukázat
Clear All
new posts

test před Monte Černý:https://www.youtube.com/watch?v=MBrlwp1TAF0
    Sportu zdar a Rally zvlášť!!

Komentář

Podle francouzského fóra zatím s diváky,ale podle vývoje se definitivně rozhodne v sobotu 15.1. Jestli jsem (Google) to tedy dobře pochopil a přeložil

Komentář

Včera jsem napsal přímo pořadateli (ten autoklub Monaco) a teď mi odepsali. Momentálně platí varianta s diváky s tím,že mají souhlas vlády…ale sami píšou momentálně, takže asi taky netuší, co ještě může přijít. Takže zatím s diváky, ale nic na 100%.
        To mi moc nepomohlo. Asi to riskneme, ale no

Komentář

Ano, jak píše matejovec, rozhodne se 15.1. ale já jsem spíš pesimista. Je to nejvíc zasažená oblast Francie. Pacienty musí převážet do jiných částí země. Zrovna ucpané silnice je asi teď to, co se jim hodí nejmíň. Navíc ACM je finančně zajištěný dobře, takže diváky nepotřebuje. Navíc nevím, jak by řešili omezení na 2000 lidí pro pořádání venkovních sportovních akcí, které tam platí.

Komentář

Malý zakusek před Monte:https://www.wrc.com/en/news/2021/wrc...rc-in-austria/
            Sportu zdar a Rally zvlášť!!

Komentář

Chystá se někdo zkusit dostat na shake nebo bude lepší to vypustit?

Komentář

Já jsem zatím nikde nenašel, že je na něj zákaz, takže tam pojedeme a uvidíme.

Komentář

Já mám v plánu shakedown zkusit. Chci spát v autě někde za cílem a pak budu doufat, že projdu

Komentář

Netrpělivě čekám na sobotu,pevně věřím,že nás pustí. Plán už máme hotovej,tak doufám,že nám nezbydou oči pro pláč…
                    Jinak startovka hezká. Na podmínky jsem zvědav.

Komentář

Původně odeslal jiridlo Zobrazit příspěvek
                      Já mám v plánu shakedown zkusit. Chci spát v autě někde za cílem a pak budu doufat, že projdu
                      Vstup divákům na shakedown je zakázán, nikde nebude žádná zelená zóna. To platí na všech RZ, dovoleno bude stát pouze v označených zelených zónách. Jinak se budou rušit RZ. Vzhledem k tomu, že dneska pořadatel zpřísnil covid pravidla pro účastníky, tak bude zajímavé, co vymyslí nového pro diváky...

Komentář

Přímo od AMC,zatím stále s diváky (snad už to tak zůstane) kromě shakedownu bude také zakázán vstup do servisní zóny.

Komentář

Původně odeslal rallymag2 Zobrazit příspěvek

dovoleno bude stát pouze v označených zelených zónách
                          Obavam se, ze tohle se "osvedci" i do budoucnosti i na ostatnich evropskejch soutezich. Asi zacnu jezdit na Africa race, tam to snad nehrozi.
                          Častou chybou, kterou lidé dělají, když se snaží navrhnout něco naprosto blbuvzdorného, je podcenění vynalézavosti naprostých blbců.

Komentář

V Itálii je rally svět ještě v pořádku, tam se sice taky začíná zakazovat, ale pořád to jde. Otázkou je, jak to na Monte chtějí zajistit.

Komentář

Zatím žádné info? Teď už je snad pozdě na zakázání vstupu lidem k rzte ne?

Komentář

Dle aktuálního infa od Pluta, tak diváci mají povoleno v zelených zónách, takže podobně, jako to bylo v době před covidem. Jinak zákaz do servisu a na shake. Prý by se na tom již nemělo nic měnit.

Komentář

Working...
                                X