Díky chlapi. Tak nějak jsem si to myslel. Tak to radši ať ty testy mají. Nerad bych pak řešil problémy na hranicích. Vím čeho jsou schopní a to ještě byly doby před covidem.
Oznámení
Collapse
No announcement yet.
Croatia Rally 2022
Collapse
X
-
Původně odeslal tedyn Zobrazit příspěvekČau, jak to vidíte s covid opatřeními? Budou Chorvati hrotit ty podmínky pro vstup do země? Většina z nás má očkování nebo covid prodělali, ale pro ty co to nemají. Bude stačit třeba jen antigen pro vstup a dobu pobytu tam?
Doufám, že to bude v pohodě a nebudou dělat problémyKua já na to jednou našetřím a vrátím se zase na tratě. ?? 2014 ?? Ne sranda.. Už jsem se vrátil. A už zase zmizel.
- Likes 1
Komentář
-
Kua já na to jednou našetřím a vrátím se zase na tratě. ?? 2014 ?? Ne sranda.. Už jsem se vrátil. A už zase zmizel.
Komentář
-
Původně odeslal Pajin18 Zobrazit příspěvekkdyby mel nekdo jedno misto ze Zlinskeho kraje tak se mi prosim ozvete moc rad bych jel .
Komentář
-
Původně odeslal CeskyOndra Zobrazit příspěvekAhoj, jaké rozměry vlajky máte? A jak dlouhý máte prut?….a má cca 3m (zas tip)
Komentář
-
..mám dotaz, co paštiky??? berete paštiky??? má HAMÉ nějaké novinky??? není na trhu nedostatek z důvodu investic Hamé v Ruské Federaci??? btv vlaječky nádhera ale nezapoměli jste na podporu UKáček, nevidím tam žlutomodrou kombinaci, to přece IN v dnešní době...
Komentář
-
Původně odeslal Kenny_pce Zobrazit příspěvekCau Nulo, rad te tu vidim, ty dokazes dycky rozproudit debatu
Komentář
-
to Kein: Když Tě tak sleduju, dokážeš mít v životě ještě z něčeho radost, popřípadě existuje někdo, s kým jsi v životě opravdu spokojený (vyjma sebe)?
Komentář
Komentář