Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Croatia Rally 2022

Collapse
X

• Filtr
  • Čas
  • Ukázat
Clear All
new posts

• Díky chlapi. Tak nějak jsem si to myslel. Tak to radši ať ty testy mají. Nerad bych pak řešil problémy na hranicích. Vím čeho jsou schopní a to ještě byly doby před covidem.

Komentář

• Původně odeslal tedyn Zobrazit příspěvek
      Čau, jak to vidíte s covid opatřeními? Budou Chorvati hrotit ty podmínky pro vstup do země? Většina z nás má očkování nebo covid prodělali, ale pro ty co to nemají. Bude stačit třeba jen antigen pro vstup a dobu pobytu tam?
      Doufám, že to bude v pohodě a nebudou dělat problémy
      Odpovím na toto téma z jiné skupiny. Část říká ser...te na to. ale Chorvati na čáře kontrolují QR. To mám ověřené z loňského podzimu. Pokud ho nemáte, nebo nesplňujete podmínky, ta je to docela na pováženou. Muže se vám stát, že prostě nepřejdete. Chorvat na čáře nad tím nemávne rukou. Jsou tam ve skupině i tací, co to zkoušeli na dvou přechodech a na druhém si je Chorvati řádně vychutnali. Pochopitelně měli spz v databázi a drželi je tam cca 2 hodiny. Takže může to projít a nemusí. Spoléhat na to muže znamenat pokažený víkend.
      Kua já na to jednou našetřím a vrátím se zase na tratě. ?? 2014 ?? Ne sranda.. Už jsem se vrátil. A už zase zmizel.

Komentář

• Jede někdo ze Zlína do Chorvatska?

Komentář

• Ahojte, nevite pls nekdo o ubytovani nekde v blizkosti rally (klidne i cca 50 km) pro 5 osob? Nebo neprepousti nekdo, kdo nejde? Staci nekde sklopit hlavu Diky

Komentář

• Od 15.4. by mělo být v Chorvatsku další uvolnění proticovidových opatření.

Komentář

• To máš sice pravdu, že se od 15.4. něco mění ale ono se nic pro vstup nemění. Upravuje se jen délka certifikátu.
              V současné chvíli nejsou platná žádná omezení vstupu pro přijíždějící osoby a do Chorvatska je tak možné cestovat za stejných podmínek, jak
              Kua já na to jednou našetřím a vrátím se zase na tratě. ?? 2014 ?? Ne sranda.. Už jsem se vrátil. A už zase zmizel.

Komentář

• Ahoj, jaké rozměry vlajky máte? A jak dlouhý máte prut?

Komentář

• kdyby mel nekdo jedno misto ze Zlinskeho kraje tak se mi prosim ozvete moc rad bych jel .

Komentář

• Původně odeslal Pajin18 Zobrazit příspěvek
                    kdyby mel nekdo jedno misto ze Zlinskeho kraje tak se mi prosim ozvete moc rad bych jel .
                    Ahoj, máme volné místo, máme vplánu vyjíždět 20.04.2022 v ranních hodinách, ubytování máme zajištěné v Záhřebu

Komentář

• Původně odeslal CeskyOndra Zobrazit příspěvek
                      Ahoj, jaké rozměry vlajky máte? A jak dlouhý máte prut?
                      přesný rozměr nevím ale typuji 130x80cm, prut jsem koupil obyčejný v prvním obchodě s rybářskými potřebami ….a má cca 3m (zas tip)

Komentář

• ..mám dotaz, co paštiky??? berete paštiky??? má HAMÉ nějaké novinky??? není na trhu nedostatek z důvodu investic Hamé v Ruské Federaci??? btv vlaječky nádhera ale nezapoměli jste na podporu UKáček, nevidím tam žlutomodrou kombinaci, to přece IN v dnešní době...

Komentář

• Cau Nulo, rad te tu vidim, ty dokazes dycky rozproudit debatu
                          Častou chybou, kterou lidé dělají, když se snaží navrhnout něco naprosto blbuvzdorného, je podcenění vynalézavosti naprostých blbců.

Komentář

• Kenny to víš, Valaška za dveřma, tak potřebuje potrénovat...
                            FANS OSEK !!!

Komentář

• Původně odeslal Kenny_pce Zobrazit příspěvek
                              Cau Nulo, rad te tu vidim, ty dokazes dycky rozproudit debatu
                              ..nenazývej mě Nulou Mr.Barbíno...pro tebe jako světáka jsem do budoucna Mr.ZERO....

Komentář

• to Kein: Když Tě tak sleduju, dokážeš mít v životě ještě z něčeho radost, popřípadě existuje někdo, s kým jsi v životě opravdu spokojený (vyjma sebe)?
                                http://www.rallylife.cz

Komentář

Working...
                                X