"Národní centrála civilní ochrany od soboty ruší v Chorvatsku téměř všechna protiepidemická opatření a ponechá pouze povinnost používat roušku ve zdravotnictví a sociálních službách a povinnost předložit potvrzení o covidu pro státní příslušníky třetích zemí vstupující do Chorvatska. ." uvolnění do servisu apod. Pro vstup do HR se ovšem nic nemění.
Kua já na to jednou našetřím a vrátím se zase na tratě. ?? 2014 ?? Ne sranda.. Už jsem se vrátil. A už zase zmizel.
Paces: Neudavas zdroj, ale podle tvyho odkazu z predchozi stranky:
Vynikající zprávy z tiskové konference chorvatského Krizového štábu ze dne 07.04.2022:
v důsledku zlepšující se epidemiologické situace můžeme očekávat, že občané EU budou od soboty 09.04.2022 do Chorvatska moci vstupovat bez povinnosti prokazovat se EU COVID certifikátem!
Termin "treti zeme" zrejme znamena non-EU, je to opet urednickej paskvil, ale co uz
Častou chybou, kterou lidé dělají, když se snaží navrhnout něco naprosto blbuvzdorného, je podcenění vynalézavosti naprostých blbců.
Zdroj je zde. Asi sis to špatně vyložil. Třetí země jdou mimo EU a tam platila ještě přísnější opatření. V článku se to píše někde níž. https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrva...j-dan-15180777
Edit. Tak opravdu. Špatně jsem to přeložil. Holt strejda Google mi napověděl a pomohl
na chorvatském fóru to většina přeložila blbě stejně jako já.
Ahoj, nemáte prosím někdo letošní mapy RZ? Nějaké už mám, ale jsou nic moc. Bez označení DM i bez fotek DM. Jedeme letos poprvé. Kdyby jste někdo měl i nějaký tip budeme rádi. Děkuji
Ahoj, nemáte prosím někdo letošní mapy RZ? Nějaké už mám, ale jsou nic moc. Bez označení DM i bez fotek DM. Jedeme letos poprvé. Kdyby jste někdo měl i nějaký tip budeme rádi. Děkuji
Letošní ofiko asi ještě nevyšli. Já používám ty z loňska. Mimo RZ Platak a první nedělní jsou stejné akorát přečíslované.
Já nakonec volím Platak. Oba vracaky, kam chci jít jsou zajímavé. Navíc tam vede cesta až k trati s možností parkování kdekoli.
Trasa z Čavle do Čavle
Trasa 2,2 km • 1:10 h
Nejpoužívanější mapový portál v ČR s celou řadou tématických map - základní, turistickou, cyklistickou, dopravní a plno dalších. Nabízí možnost reálného leteckého, panoramatického nebo 3D pohledu. Rozsáhlé množství obsahu, firem a turistických bodů zájmu. Umožňuje vyhledávání, plánování tras, měření a tvorbu vlastních značek.
Kua já na to jednou našetřím a vrátím se zase na tratě. ?? 2014 ?? Ne sranda.. Už jsem se vrátil. A už zase zmizel.
Já vám to trochu rozlousknu. Ten formulář není potřeba vyplňovat. Byl hlavně pro kontrolu na hranici. Celník jen otevřel tvůj doklad a vyplněným formulářem už měl zadaný covid pás. Tim už nebylo potřeba nic prokazovat dal. Kdo neměl formulář vyplněný, musel na hranici ukazovat k pasu nebo op ještě formulář. Pokud už není potřeba se prokazovat, tak už postrádá smysl i ten formulář. Na stránce MZV je to zmatečně napsané. Tučně píšou, že už není potřeba se prokazovat a hned pod tím popisují jak se prokazovat a odkazují na formulář. Takže no stres. Není potřeba. Já jedu do HR už 15.4. tak dám vědět, jak to vypadá.
Tak ten formular asi nedam:
- Mate certifikat? - Ne. - Vyplnte typ certifikatu.
- Ubytovaci zarizeni: - Eh, louka nekde u RZ... ?
Jo loni jsem to taky řešil...do ubytování jsem napsal náhodnej kemp z netu..stejně to nikdo nechtěl vidět.. tak srát na to..konečně bez testu v klidu kamkoliv...
Komentář