Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Croatia Rally 2022

Collapse
X

• Filtr
  • Čas
  • Ukázat
Clear All
new posts

• Kuny jsou v každé směnárně. Eura se tady moc nenosí. Teda zatím. Chorvat ti to přepočítá ve ,svém, kurzu a to neni moc výhodné. Ubytování vyžadují v eurech ale v obchodech můžeš platit vše kartou i ten nejmenší suvenýr. Takže par lasiček si vem a karta ti vystačí všude. Ubytování nevím jak máš. 100 Kn na den je asi ok. Navíc výběr z bankomatu mi tady vychází lépe než směnárna, takže já si sem nevozim nic a vybírám až na místě. Momentálně ležím v Rovinji.
    ​​​​​​Jinak cesta včera v HR docela očistec vzhledem ke svátkům a stěhování Chorvatů. Vzhledem k tomu, že je tady dost bolboardů na WRC, tak počítám, že vás provoz nemine. Pří plánování i počítejte raději +2 hodiny. To jsem včera nechal na cestě od Čakovce po Zagreb.
    TRasa přes Maďary. Rovinj
    Trasa 794,8 km • 8:57 h
    Nejpoužívanější mapový portál v ČR s celou řadou tématických map - základní, turistickou, cyklistickou, dopravní a plno dalších. Nabízí možnost reálného leteckého, panoramatického nebo 3D pohledu. Rozsáhlé množství obsahu, firem a turistických bodů zájmu. Umožňuje vyhledávání, plánování tras, měření a tvorbu vlastních značek.
    Naposledy upraveno paces; 16-04-22, 08:12.
    Kua já na to jednou našetřím a vrátím se zase na tratě. ?? 2014 ?? Ne sranda.. Už jsem se vrátil. A už zase zmizel.

Komentář

• S tím počasím jsem to asi zakřikl, ve čtvrtek a v pátek to vypadá prozatím na déšť.

+ vyšel oficiální program, mapy v něm ovšem moc informací nepřinášejí

Naposledy upraveno JirkaSirka; 16-04-22, 10:08.

Komentář

• Původně odeslal JirkaSirka Zobrazit příspěvek
        S tím počasím jsem to asi zakřikl, ve čtvrtek a v pátek to vypadá prozatím na déšť.

+ vyšel oficiální program, mapy v něm ovšem moc informací nepřinášejí

https://rally-croatia.com/en/spectat...cial-programme
        Upřímně bych té předpovědi zatím tolik nevěřil. Mění se to ze dne na den.. Včera tam bylo 20 stupňů bez deště a dnes snad 35mm srážek.. Počkal bych třeba do pondělí, pak to bude jistější.

Komentář

• Počasí je zatím tak 50/50 že bude pršet. To je ještě daleko.
          Dopravní informace:
          Rakousko
          The ASFINAG app provides you with up-to-date info on the traffic situation

Slovinsko
          Promet+ allows you to be up to date with the current situation on roads

Chorvatsko
          Must-have free app for domestic drivers and tourists that come to Croatia by car

Komentář

• V utery ma v Dinaridech snezit (podle jednoho z modelu dokonce i na tratich RZ), ze ctvrtka na patek pak ma prejit fronta, tak doufejme, ze to nejhorsi zustane u Dubrovniku.
            Častou chybou, kterou lidé dělají, když se snaží navrhnout něco naprosto blbuvzdorného, je podcenění vynalézavosti naprostých blbců.

Komentář

• Pačesi prosím tě jak na těch hranicích? Je to tedy free?

Komentář

• Doporučíte nějaké místo na RZ 1 nebo 2, ideálně v blízkosti nějaké louky na přespání. Díky

Komentář

• Původně odeslal rak-rally Zobrazit příspěvek
                  Doporučíte nějaké místo na RZ 1 nebo 2, ideálně v blízkosti nějaké louky na přespání. Díky
                  Žádné úplně ideální místo jsem také nenašel, takže jdeme na Lipovec společně s "Czech Fans". Je tam dole louka, možná by se tam přespat dalo

Komentář

• Právě, dle onboardů nic moc. Místo s "czech fans" sem měl v záloze a asi to tak dopadne.

Komentář

• Původně odeslal rak-rally Zobrazit příspěvek
                      Doporučíte nějaké místo na RZ 1 nebo 2, ideálně v blízkosti nějaké louky na přespání. Díky
                      Pravě u Smerovišće, kde kousek je tip pro české fanoušky, se nachází kus louky, tak třeba by šlo zakempit tam

Komentář

• Původně odeslal Fans Jince Zobrazit příspěvek
                        Pačesi prosím tě jak na těch hranicích? Je to tedy free?
                        Nic není potřeba. Teda jen op nebo pas.
                        Kua já na to jednou našetřím a vrátím se zase na tratě. ?? 2014 ?? Ne sranda.. Už jsem se vrátil. A už zase zmizel.

Komentář

• Text ode mě z fb:

Nálepky pro vás připraveny, doufám, že vás bude u trati co nejvíce!
                          Pro zopakování přehled českých míst se skvělou atmosférou!
                          Středa - SRAZ MIKULOV ve 13:00 (u MOL)
                          ODJEZD: 14:00 směr Záhřeb
                          Čtvrtek - SHAKEDOWN (45.7327516, 15.7311236)
                          SETKÁNÍ S JEZDCI a přesun na SLAVNOSTNÍ START! (45.7968264, 15.9785886) - VŠE UPŘESNÍME cca v PO
                          Pátek - RZ 1,5 (45.781541, 15.641457)
                          Sobota - RZ 10,14 (45.5231933, 15.4114203)
                          Přesun na RZ 16
                          (45.4727313, 15.4764533)
                          Neděle - POWER STAGE RZ 18,20
                          Všechny místa najdete
                          - https://www.mapotic.com/fans-for-czechs
                          - MAPA i s RZ: https://www.google.com/maps/d/edit?m...Kr&usp=sharing
                          -článek: https://www.ewrc.cz/clanek/36848-fan...-v-chorvatsku/

Na RZ doporučujeme přijíždět s velkým předstihem!
                          S sebou zabalit: vlajky, trubky, světlice a dobrou náladu
                          Budeme rádi, když vždy alespoň na první průjezd zůstanete s námi na označených místech, aby zde bylo hodně Čechů dohromady!(ATMOSFÉRA podobná Drhontalu 2005-10) Komu se místo bude líbit, zůstane třeba i na druhý průjezd? Záleží jen na Vás!

Tato sestava RZ a tipy na místa k fandění jsou pouze doporučení. Nikdo vás nenutí se jich účastnit, jen by bylo pěkné vytvořit skvělou atmosféru u trati „našim“ posádkám!!!

Prosím sdílejte a likujte, ať se akce co nejvíce dostane do světa

Komentář

• Díky moc za sdílení všeho, je to super! My (čti 2 fandové) se k Vám připojíme na shakedownu a pak nejspíš v sobotu na RZ14 (pokud se tam probijeme z prvního průjezdu na Novigradu.

Komentář

• Super určitě se taky připojíme na nějakých RZ ;-) aspoň bude pořádný kotel

Komentář

• My se snad objevíme na rz1, rz14 a na rz18/20

Komentář

Working...
                                X