Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Croatia Rally 2022

Collapse
X

• Filtr
  • Čas
  • Ukázat
Clear All
new posts

• Budu jen a jen rád, čím více lidi, tím lepší
    nezapomeňte přebalit vlajky, snad se alespoň přiblížíme atmosféře na Drhontalu

Komentář

• Nemá někdo nějaké informace ohledně cíle PS? Jestli je hned v cíli pódium a zda se tam dá nějak dostat. Díky

Komentář

• Původně odeslal CeskyOndra Zobrazit příspěvek
        Nemá někdo nějaké informace ohledně cíle PS? Jestli je hned v cíli pódium a zda se tam dá nějak dostat. Díky
        Nejdříve po powerstage bude "powerstage ceremoniál" a pak bude ještě "konečný ceremoniál" v Záhřebu který startuje v 15:30. Cílové pódium je u servisu.

Komentář

• Původně odeslal rak-rally Zobrazit příspěvek
          https://youtu.be/avIaX9hXBG8 mohu se zeptat,kde se nachází skok v čase 1:15? Díky
          Ahoj, přišel jsi na to, kde je to místo?

Komentář

• Jojo,mrkni dvě stránky zpět,je tam odpověď s odkazem na mapy. První sobotní RZ Kostanjevac

Komentář

• Nevíte někdo, jak je to s parkováním u RZ - platí se parkovný ? Popř. kolik ? Dík

Komentář

• Na Shakedownu je tuším 35 Kn za OA, pak bylo parkovné psané u SS PLATAK, ale tam nejedeme, takže jsem nezjišťoval detaily. Osobně očekávám placení parkingu u každé FAN zóny, kde jsou vymezená parkoviště na loukách.

Komentář

• Zdravím, chystáte se někdo podívat na recce? Přijedeme už ve středu v poledne, tak mě napadlo si na ně někde počkat... Našel jsem harmonogram, ale tam je jen časové rozmezí, např. RZ12/16 13:00-17:00 tak nevím přesně jak to funguje...

Komentář

• Původně odeslal rak-rally Zobrazit příspěvek
                    Jojo,mrkni dvě stránky zpět,je tam odpověď s odkazem na mapy. První sobotní RZ Kostanjevac
                    Scusate ma il mio traduttore in italiano non buono,siate cos gentili con GPS coordinate? Grazie

Komentář

• Původně odeslal wrcvojta Zobrazit příspěvek
                      Zdravím, chystáte se někdo podívat na recce? Přijedeme už ve středu v poledne, tak mě napadlo si na ně někde počkat... Našel jsem harmonogram, ale tam je jen časové rozmezí, např. RZ12/16 13:00-17:00 tak nevím přesně jak to funguje...
                      Nerozumím tomu co přesně chceš slyšet, ale snad ti to bude stačit takhle - konkrétně tohle znamená, že na tuhle RZ mají posádky vymezený tenhle čas (pořadí samozřejmě určeno není), ve kterém má každá posádka 2 průjezdy na napsání a kontrolu rozpisu. Seznamovačky probíhají za normálního provozu, rychlost je kontrolována pomocí GPS v autě, takže nečekej žádnou divočinu
                      FANS OSEK !!!

Komentář

• Původně odeslal standak Zobrazit příspěvek

Nerozumím tomu co přesně chceš slyšet, ale snad ti to bude stačit takhle - konkrétně tohle znamená, že na tuhle RZ mají posádky vymezený tenhle čas (pořadí samozřejmě určeno není), ve kterém má každá posádka 2 průjezdy na napsání a kontrolu rozpisu. Seznamovačky probíhají za normálního provozu, rychlost je kontrolována pomocí GPS v autě, takže nečekej žádnou divočinu
                        Díky za odpověď, je mi to jasný, že jedou pomalu, šlo mi spíš o to, že vídávám videa, jak stojí všechny posádky někde před startem a čekají. Tak jsem myslel, že mají dán přesný čas a jedou postupně.

Komentář

• Info ohledně Setkání s jezdci Fans For Czech !
                          text z fb:
                          SETKÁNÍ S POSÁDKAMI během Chorvatské rally!
                          Kde? V Kolik? Co a jak?
                          Setkání s českými posádkami se uskuteční na parkovišti v Chorvatsku poblíž servisní zóny.
                          Souřadnice místa: 45.7793041, 15.9816083
                          Čas: Čtvrtek (21.4.) po shakedownu, začátek 16:00 - konec cca do 17:00
                          Můžete si s posádkami udělat foto, prohodit pár slov, dostat autogram na podpisovku.
                          Na místě by měl být přítomný: Erik Cais a také Martin Narovec
                          Po setkání je možné se i pěšky přesunout na SLAVNOSTNÍ ZAHÁJENÍ, kde vytvoříme českou atmosféru, slavnostní zahájení je naplánováno na 18:30.
                          Snad vás přijde co nejvíce podpořit Čechy!
                          Všechny místa jsou zadána do mapy:

Akce českých fanoušků rally propagovaná stránkou eWRC.cz. Česká atmosféra na závodě WRC! Více informací na ww.ewrc.cz
                          Naposledy upraveno Franta David; 19-04-22, 15:15.

Komentář

• kdyby ještě někdo neměl jasno, tady jsou naklikaný nějaký místa z videí do mapy..

https://www.google.com/maps/d/edit?m...5t&usp=sharing
                            Dotazník k Středoevropské rally ​

Komentář

• Původně odeslal Chocolate Zobrazit příspěvek
                              kdyby ještě někdo neměl jasno, tady jsou naklikaný nějaký místa z videí do mapy..

https://www.google.com/maps/d/edit?m...5t&usp=sharing
                              Parádní práce!

Komentář

• Opalovací krémy nechte vklidu doma spát v šuplíku..

WEATHER.png

Komentář

Working...
                                X