Nemá někdo nějaké informace ohledně cíle PS? Jestli je hned v cíli pódium a zda se tam dá nějak dostat. Díky
Nejdříve po powerstage bude "powerstage ceremoniál" a pak bude ještě "konečný ceremoniál" v Záhřebu který startuje v 15:30. Cílové pódium je u servisu.
Na Shakedownu je tuším 35 Kn za OA, pak bylo parkovné psané u SS PLATAK, ale tam nejedeme, takže jsem nezjišťoval detaily. Osobně očekávám placení parkingu u každé FAN zóny, kde jsou vymezená parkoviště na loukách.
Zdravím, chystáte se někdo podívat na recce? Přijedeme už ve středu v poledne, tak mě napadlo si na ně někde počkat... Našel jsem harmonogram, ale tam je jen časové rozmezí, např. RZ12/16 13:00-17:00 tak nevím přesně jak to funguje...
Zdravím, chystáte se někdo podívat na recce? Přijedeme už ve středu v poledne, tak mě napadlo si na ně někde počkat... Našel jsem harmonogram, ale tam je jen časové rozmezí, např. RZ12/16 13:00-17:00 tak nevím přesně jak to funguje...
Nerozumím tomu co přesně chceš slyšet, ale snad ti to bude stačit takhle - konkrétně tohle znamená, že na tuhle RZ mají posádky vymezený tenhle čas (pořadí samozřejmě určeno není), ve kterém má každá posádka 2 průjezdy na napsání a kontrolu rozpisu. Seznamovačky probíhají za normálního provozu, rychlost je kontrolována pomocí GPS v autě, takže nečekej žádnou divočinu
Nerozumím tomu co přesně chceš slyšet, ale snad ti to bude stačit takhle - konkrétně tohle znamená, že na tuhle RZ mají posádky vymezený tenhle čas (pořadí samozřejmě určeno není), ve kterém má každá posádka 2 průjezdy na napsání a kontrolu rozpisu. Seznamovačky probíhají za normálního provozu, rychlost je kontrolována pomocí GPS v autě, takže nečekej žádnou divočinu
Díky za odpověď, je mi to jasný, že jedou pomalu, šlo mi spíš o to, že vídávám videa, jak stojí všechny posádky někde před startem a čekají. Tak jsem myslel, že mají dán přesný čas a jedou postupně.
Info ohledně Setkání s jezdci Fans For Czech !
text z fb:
SETKÁNÍ S POSÁDKAMI během Chorvatské rally!
Kde? V Kolik? Co a jak?
Setkání s českými posádkami se uskuteční na parkovišti v Chorvatsku poblíž servisní zóny.
Souřadnice místa: 45.7793041, 15.9816083
Čas: Čtvrtek (21.4.) po shakedownu, začátek 16:00 - konec cca do 17:00
Můžete si s posádkami udělat foto, prohodit pár slov, dostat autogram na podpisovku.
Na místě by měl být přítomný: Erik Cais a také Martin Narovec
Po setkání je možné se i pěšky přesunout na SLAVNOSTNÍ ZAHÁJENÍ, kde vytvoříme českou atmosféru, slavnostní zahájení je naplánováno na 18:30.
Snad vás přijde co nejvíce podpořit Čechy!
Všechny místa jsou zadána do mapy:
Komentář