...ty názory výše, no napsal bych jediné - není nic horšího než potkat čecha v zahraničí...jeden imbecil zaplatí i dědkovi v lese, druhý nemá pivo, třetí kritizuje místní za parkování, čtvrtý dělá dokonce tvrďáka jak to potomkovi Ustašovců nandal....uvědomte si vy hńupové, že oni jsou tam doma a ne aby se přizpůsobovali rozežraným paštikářům...by mě nenapadlo, že se někdy budu zastávat Ustašovců, ovšem ten náš ukurvený národ je Uber Alles , , či jako BRNOKOMETA - kokot vedle kokota...
Oznámení
Collapse
No announcement yet.
Croatia Rally 2022
Collapse
X
-
Původně odeslal bugin Zobrazit příspěvekTak pár zemí a závodů už jsme objezdili, ale bohužel chorvatsko co se týče místní mentality naprosto nejhorší.
Kemping shake 20eur, rz 1,5 100eur a ještě pak chtěl dědula za stání v lese 5 eur za osobu, ale to už bylo s úsměvem a popojití o kousek dál.
Příjezdové úzké cesty totálně zacpané, takže když chtěl člověk odjet dřív tak to prostě nešlo. Žádné průjezdné místo muselo se čekat až se místní čur... dokoukájí a pojedou domů.(nevycouvali když na konci nebylo místo a prostě nechají stát auto na cestě a jdou do pryč- sobota i neděle, de jsme byli)
Pořadatelsky taky nic moc, ale jak už to tak bývá, když prostě lidi neposlechnou...
O počasí ani nepíšu
Takže celkově super závody a jestli se pojede i další rok, budu se dlouho rozhodovat jestli nezvolíme jinou destinaci.
Jo a díky za mapy, průvodce, spoustu českých fans a podporu posádek. to byla paráda.
Kromě parkování u shaku 35 kun a vstupu do servisu 90 kun ( 1 x stačilo ) jsme nic dalšího neplatili.
My tedy v pátek měli docela dlouhý příjezd a cca 10 km po šotolině - konec s Tranzitem jen na jedničku na RZ 1. Na místě jen pár lidí, ale mlha že nebylo auta vidět z dálky. Přejeli jsme na RZ 6 - tam taky velká mlha, nakonec jsme byli na RZ 7 a u nás skončil Huttunen. V plánu byli sice 3 průjezdy, ale nevadí. V sobotu na pohodu RZ 10 ( skok FFC ) dost aut ale stačilo přijet brzo, pak RZ 12 - menší zkratkou po šotoloně a výšlap do velkého kopce, RZ 14 ( stíhali by jsme přejet i na RZ 16 ) ale dali jsme přednost cestě na ubytko a návštěvě restaurace. V neděli RZ 18 a 20. Takže jste asi měli jen špatný výběr a všude stačilo přijet včas, nejlépe hodinu před startem RZ
Komentář
-
Zhodnocení Croatia rally z pohledu fanouška. Musím oproti jiným názorům konstatovat, že naprosto vše v pohodě a na jedničku. I pořadatelsky, nebyli jsme na žádné zrušené či potastavené rz, pořadatelé korektní až jsem některé obdivoval že trpělive zvládli tu masu lidí, jediní, kdo se s nima přehadoval byli maďaři, ti jediní byli místy ošterní jak sviňa. Parkocání v pohodě kousel od trati, protože se přijíždělo cca 2-3 hodiby před startem rz a nepřejíždělo, tak bylo bez nervů. Ubytování v Karlovaci za cca 2000,-/osoba a 3 noci. Naprosto komfortní , nové a se snídaní, v lese v té zimě by se mě fakt spát nechtělo. Navíc po divácích nezůstával bordel na rz, ikdyž žádné sáčky pořadatelé neměli, jediní kdo házeli plechovky a obaly do lesa byli češi ve věku 55+ co jsem viděl. S chorvatama žádný problém nebyl i ceny mě překvapily za jídlo, že byly v normě. Kdyby se jelo narok rád se podivám. Za mě perfektní závody.
Komentář
-
svagr: Ta blokujici C2 byla prave u skoku na RZ 14. Prijel taky vcas (ja jsem si v klidu stihnul projit kilometr RZ a zpet jeste pred Michele), ale proste byl linejČastou chybou, kterou lidé dělají, když se snaží navrhnout něco naprosto blbuvzdorného, je podcenění vynalézavosti naprostých blbců.
Komentář
-
svagr: tak ono je to o tom, jak co komu vyhovuje. My jsme vždycky večer před erzetou na místě a kempujem, popijeme, pokecáme. Byli jsme tři auta, 13 lidi, celkem se zaplatilo 120 eur +shake/servis 90kun. Takze pětistovka na osobu. Na pohodu. Zima byla jen ze středy na čtvrtek, ale pořádná. Výběrčí jsme potkali v Německu i Polsku,ale bylo to v řádech jednotek eur a nějaký pivo, kořalka. Tady to bylo nějaký jiný, divný, nepříjemný... (fakt nemám problém někomu zaplatit za stání na jeho pozemku).
Přejíždět sme chtěli v tu sobotu, ale prostě když parkují jak parkují,tak tě to nasere. Prostě neodejdeš. To stejný z powerstage, kdy sme vyráželi dříve. Tam naštěstí stáli jak "chorvati" až kousek nad náma, takže v pohodě.
Ještě mě překvapilo málo poláků, ale zase hrozně popíjejících maďarů. Nepořádek byl ze všech směrů i národů, ale nic extra.
S odstupem týdne už převládá radost a jen příjemné zážitky. A holt ten příští rok, jestli bude, zvolíme trošku jinou strategii...
Komentář
-
Pár fotek z Chorvatska mým okem můžete shlédnout zde:
www.konecky.eu/2022/wrc-croatia-rally-2022/
WRC_Croatia_Rally_2022_nahled.JPG
Dle mého názoru byla rally určitě super, ale ne některých místech to byl opravdu velký punk (přišlo mi to podobné jak na WRC v Polsku), tak doufám, že nám ještě nějaký rok vydrží, protože bych se tam určitě rád ještě vrátil.
Po závodech se pohybuju většinou s foťákem v ruce a mé fotogalerie naleznete na konecky.eu
Komentář
Komentář