Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Croatia Rally 2022

Collapse
X

• Filtr
  • Čas
  • Ukázat
Clear All
new posts

Úplně náhodou jsem si naplánoval od 15.4. Chorvatsko. Až včera jsem tady zjistil, že se to vlastně jede víkend, co se vracím. Bedlivě budu sledovat vaše tipy. Okolo Varaždinu to znám dobře tak asi neděle bude jasná volba na cestu domů.
    Naposledy upraveno paces; 29-01-22, 22:50.
    Kua já na to jednou našetřím a vrátím se zase na tratě. ?? 2014 ?? Ne sranda.. Už jsem se vrátil. A už zase zmizel.

Komentář

Asi trošku "přebral".Páč jindy se vyjadřuje v souladu s jazykem českým
      Sportu zdar a Rally zvlášť!!

Komentář

A můžu se zeptat, kdy budou taky dostupné mapy?

Komentář

Původně odeslal Danniel Zobrazit příspěvek
          A můžu se zeptat, kdy budou taky dostupné mapy?
          Pokud mají být ZU zvřejněny 21.02.2022, tak nečekejme mapy (podstatně) dřív.
          Naše výprava si zabukovala ubytování v Jastrebarsku (stejně jako loni); možná se projedeme, ale to už formát letošní rally asi předpokládá. Mrzí mně, že Seb II. nejede.

Komentář

Ono už se ví, co pojede?

Komentář

Původně odeslal -mira- Zobrazit příspěvek
              Ono už se ví, co pojede?
              Nebudu se chlubit cizím peřím, ale toto je v sekci Lidé kolem rally: https://dirtfish.com/rally/wrc/ogier...eals-wec-deal/
              Odpověď najdeš v posledním odstavci; alespoň dílčí.

Komentář

A jak to bylo loni s kempingem u trati a příjezdy k rz??

Komentář

Jsem zvědavý na ten sobotní úsek či erzety u Rijeky s centrem v Bakaru. Přiznám se, že tam každý rok trávím týden-dva tréninkem na kole a jsou tam fantastické trati na úzkých klikatých asfaltech různých kvalit. Vlastně se začíná v nadmořské výšce kousek nad nulou a během 15-20 km se ocitnete ve výšce 800-1100m. Co třeba úsek Bribir - směr Lič - Bater - Breeze? Či namísto do Breeze po vrstevnici kolem nebeských labyryntů směr Crno a pak downhill k moři? Nebo Hreljin - Zlobin - Fužine? To vše by byla fantazie. Přespání z pátku na sobotu třeba v moc pěkném kempu v Selce. No nechám se překvapit. Pokud to vyjde, rád dodám tipy na příjezdy k trati a místa (ale bude to dost o chůzi :-) ). Trošku mě štve, že do startu zbývají 2 měsíce a nikde zatím žádné informace pro diváky .

Komentář

Petře ty mi dáváš. Celý tyden od 15. 4. jsem na kole na Istrii. Plánoval jsem až neděli cestou domů. Odkud čerpáš tu Rijeku. To mi dělá radost.
                    Kua já na to jednou našetřím a vrátím se zase na tratě. ?? 2014 ?? Ne sranda.. Už jsem se vrátil. A už zase zmizel.

Komentář

2pačes: tady v Rally Guide https://rally-croatia.com/uploads/fi...ly-guide-1.pdf píšou na stránce 4 o sobotní etapě:

The stages will mainly be located at the same area as on Friday with a new one at Primorje Gorski Kotar county starting near the Bay of Bakar

Centrem správní oblasti Primorje Gorski Kotar je právě Rijeka a Bakar je městečko cca 10 km jihovýchodně od Rijeky....odkud se stoupá po "rallyových" tratích nahoru do hor směr Fužine a pak buď jihovýchodně "po hřebenu či nahoru-dolů" nad Crikvenicí, Novim Vinodolskim, Breeze do vnitrozemí na Ogulin a pak Karlovac, nebo kratší trasou (z hlediska přejezdů) z Fužine na severovýchod na Vrbovsko opět do vnitrozemí do Karlovacu. Smysl mi to dává, možná bych se nemusel mýlit...
                      Naposledy upraveno ppa; 14-02-22, 11:10.

Komentář

Me v guidu zaujal seznam vitezu. Za Titovy SFRJ, (ne)blahy pameti, mela kazda republika svoje licence? Pac z tech let tam vidim HRV / SVN a treba Bertone ma uvedeno SVK i CZE. Nebo jde o good ol' pravej balkanskej nacionalismus?
                        Častou chybou, kterou lidé dělají, když se snaží navrhnout něco naprosto blbuvzdorného, je podcenění vynalézavosti naprostých blbců.

Komentář

Tak to je bomba. Sobotu mám za barákem bo budu v Rovinji a v neděli cestou domů dám Trakoščan páč jezdím na Varaždin a HU. Mohla by to být Power stage a je to super. Jdu čistit dlouhé sklo a koupit nové baterky do Nikona.
                          Děkuji za odkaz. Nějak jsem ho nehledal a spoléhal na místní fórum a na tipy a ppa jako starý harcovník nezklamal. Přiznám se, že jedu na první MS a budu hlavně sosat zkušenosti.

Komentář

2pačes: já to musím pojmout v duchu Rally Deutschland, kdy jsme v minulosti vyráželi na otočku na dva dny pátek-sobota. Ale protože Chorvatsko je to pro "mňa enom kúsek" (od baráku do Rijeky 670 km), tak by to nemuselo být až tak hektické. Rozhodně nemám v plánu honit se mezi erzetama. Režim "1 etapa - 2x ta samá rychlostka s pěškopřesunem v rámci úseku", v čekací pauze grilovačka, nějaké to pivo se synátorama (já nealko :-) ), pokec s fanouškama odevšud, ..... V pátek vymyslíme něco pod Záhřebem, večer povalíme do Selce vykoupat se v moři, zamávat domů přes webcameru a přespat v kempu, no a v sobotu 2x onen dosud neznámý úsek u Rijeky. Těším se :-).

Komentář

2ppa v 2005 mám ten dojem jsme se tam potkali. To byla ta obrovská výprava Mikulda, Pejda... Já to mám od tebe přes kopec a tedy o dvacet dal. Naplánoval jsem si od 15.4. trip po Istrii a ani jsem ten datum neparoval s rally. Pokud mi to vyjde takto, tak bomba. V neděli cestou domů uvažuji buď servis a návštěvu kamaráda v Zagrebu a nebo něco nahoře a potom do Olmiku. Je také nechci přejíždět takže tip na sednutím na oba průjezdy uvítám.
                              Naposledy upraveno paces; 14-02-22, 13:30.

Komentář

Dnes jsem vznesl dotaz na pořadatele a sekretář (no možná to byl chytřejší bot :-) ) mi ještě dnes potvrdil emailem, že harmonogram, mapy atd. budou zveřejněny 21.února... Viz výše publikovaná informace od Nokiana

Komentář

Working...
                                X