Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Croatia Rally 2022

Collapse
X

• Filtr
  • Čas
  • Ukázat
Clear All
new posts

Na ofiko stránkách rally-croatia.com je nějaký náznak vstupného. Zatím do servisu( fan zóna) 225kn na celou rally a v sobotu Fan zóna Platak 75kn. Tam bude doprava busem z letiště Grobnik. Jsou tam ještě další fan zóny ( pátek+ neděle) +shakedown.Jinak to snad bude zdarma.
    Tady odkaz

Komentář

225 HRK za celou soutez by bylo ok, kdyz ti teda "nezapomenou" kilo vratit.
      Častou chybou, kterou lidé dělají, když se snaží navrhnout něco naprosto blbuvzdorného, je podcenění vynalézavosti naprostých blbců.

Komentář

Původně odeslal jirka 75 Zobrazit příspěvek
        Na ofiko stránkách rally-croatia.com je nějaký náznak vstupného. Zatím do servisu( fan zóna) 225kn na celou rally a v sobotu Fan zóna Platak 75kn. Tam bude doprava busem z letiště Grobnik. Jsou tam ještě další fan zóny ( pátek+ neděle) +shakedown.Jinak to snad bude zdarma.
        Tady odkaz
        https://www.ulaznice.hr/web/WRC_Croatia-Rally_2022
        Díky za odkaz. Z názvů fan zón se dá vytušit , kde budou erzety. Takže ona Rijecká je kousek vedle, než jsem předpokládal (Platak). Vstupné tedy jen do fan zón? Zajímavé...

Komentář

Citace z fcb croatia-rally: "99,9% míst pro sledování a sledování WRC Croatia Rally je ZDARMA!!! Fanzóny jsou speciálně oplocené a označené lokace, kde bude catering, velká videostěna pro sledování závodu, hudba a celodenní zábava. Fanzón by mělo být sedm. Šestidenní v Rally Village, jedna ve čtvrtek na Shakedownu, dvě v pátek, dvě v sobotu a jedna v neděli. Pro Fan Zones a Service Park (Rally Village) si musíte samozřejmě koupit vstupenku, pokud chcete. V každém případě existuje více než 140 km (x2) míst, kde můžete sledovat bez vstupného"

Komentář

Jestli tedy dobře chápu, do servisní zóny se bude platit a jinak vše zadarmo?

Komentář

Spíše to bude vypadat jako na Bohemce. Budou jen ohrazená komentovaná místa s placeným vstupem. Třeba Pelíkovice. Ale hned vedle to bylo zdarma.
              Kua já na to jednou našetřím a vrátím se zase na tratě. ?? 2014 ?? Ne sranda.. Už jsem se vrátil. A už zase zmizel.

Komentář

Chorvati dnes vydali ZÚ. Nový je shakedown, přibyla jedna nová RZta v sobotu kousek od Rijeky a jedna v neděli na sever od Záhřebu. Jinak jsou rzty z velké části totožné.
                https://rally-croatia.com/uploads/fi...egulations.pdf
                AK RallyFans!!!

Komentář

Dnes jsem prohlížel vstupenky a opravdu ta RZ u Rijeky bude dostupná pouze autobusem a celá placená. Vcelku nešťastné řešení pro mne, takže MS si dám asi někde jinde. Mám sebou psa a mačkat se s ním v autobuse asi nedám.
                  Kua já na to jednou našetřím a vrátím se zase na tratě. ?? 2014 ?? Ne sranda.. Už jsem se vrátil. A už zase zmizel.

Komentář

Původně odeslal paces Zobrazit příspěvek
                    Dnes jsem prohlížel vstupenky a opravdu ta RZ u Rijeky bude dostupná pouze autobusem a celá placená. Vcelku nešťastné řešení pro mne, takže MS si dám asi někde jinde. Mám sebou psa a mačkat se s ním v autobuse asi nedám.
                    Ještě bych nepředbíhal Pačesi ;-). Dostupná autobusem a placená bude ta fanzóna v Plataku, zbytek je for-free. Čekám na mapy, uvidíme.... Musím se ale přiznat, že už to také přehodnocuju (z pá-so na so-ne). Namísto sobotní Rijeky sobotní Karlovac a v neděli nahoře kousek od přechodu Macejl Kumrovecká erzeta. Koupání v moři oželím

Komentář

Možná ano. Asi jsem to špatně pochopil. Nahoře by asi 15 km nenamotali a asi tam bude jen cíl s nějakou motanicí. Možná takto? Trasa
                      Nejpoužívanější mapový portál v ČR s celou řadou tématických map - základní, turistickou, cyklistickou, dopravní a plno dalších. Nabízí možnost reálného leteckého, panoramatického nebo 3D pohledu. Rozsáhlé množství obsahu, firem a turistických bodů zájmu. Umožňuje vyhledávání, plánování tras, měření a tvorbu vlastních značek.

Komentář

Tak ten Platak RZ 11/15 je docela úlet. Na přejezdu pro posádky z RZ10 92km tam a 95 zpátky na RZ12. Myslel jsem ,že tu sobotu udělají celou v horách nad mořem. V neděli Trakoščan podle kilometrů asi po silnici 2258 na Gorni Macelj a pak po 2083 na Vrbno.

Komentář

Doporučuju zajistit si co nejdříve ubytování, na booking.com je v blízkosti erzet jen minimum ubytovacích kapacit (harmonogram zde https://rally-croatia.com/uploads/fi...egulations.pdf) . S ohledem na to přehodnocuju plány, takže v sobotu 2x Jaškovo u Karlovacu, večer přejezd zpět na sever a ubytko Krapinske Toplice, odkud je to pro neděli zhruba 20 km do Kumrovce (SS 18 a Power Stage 20).. Tož see you u trati.
                          Naposledy upraveno ppa; 21-02-22, 22:40.

Komentář

Tak já mám ubytovani v Rovinji od 15. Takže pro mne je asi jediná možnost Platak. Jsem zvědavý na ty mapy. RZ má skoro 16 km a z cíle na start je to jen 7 km. Tak to bude nějaké U, které nejsem schopný vyzkoumat.

Komentář

Na rally-maps je RZ Platak zaznacena v roce 2011, kilometráž sedí., je to v horách prvních 7km na poměrně širokém asfaltu, přirovbal bych to ke Katalánsku. Ostatni RZ jsou z loňka, Trakoščan viz výše, jen cca 2 přistupové místa k RZ, ubytka v okolí Karlovace je málo, naštěstí rezervováno před 3 týdny. Snad to vyjde.

Komentář

Původně odeslal paces Zobrazit příspěvek
                                Možná ano. Asi jsem to špatně pochopil. Nahoře by asi 15 km nenamotali a asi tam bude jen cíl s nějakou motanicí. Možná takto? Trasa
                                https://mapy.cz/s/hevesezeve
                                RZ by to byla asi pěkná, ale kudy by se auta dostávala z cíle RZ dál?
                                FANS OSEK !!!

Komentář

Working...
                                X