Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Croatia Rally 2022

Collapse
X

• Filtr
  • Čas
  • Ukázat
Clear All
new posts

Doprava dolů. Rally maps Croatia 2011. Teda pokud se to pojede stejně. Máš to o kousek výš. Pojedete?
    Kua já na to jednou našetřím a vrátím se zase na tratě. ?? 2014 ?? Ne sranda.. Už jsem se vrátil. A už zase zmizel.

Komentář

Stage map Platak - Croatia Rally 2011 ⭐ Also on this site: Related stages, itinerary/schedule, elevation chart/plot.

Ta druha pulka vypada podle turistickejch map moc pekne
      Častou chybou, kterou lidé dělají, když se snaží navrhnout něco naprosto blbuvzdorného, je podcenění vynalézavosti naprostých blbců.

Komentář

Začínám vybírat místa na erzetě Kumrovec https://www.youtube.com/watch?v=8Hq8O5eyUCg , https://www.rally-maps.com/Croatia-R...-Sela-Kumrovec . Dostat se dovnitř erzety bude pro mě jakožto pro neznalého místních poměrů asi neřešitelné
        Naposledy upraveno ppa; 22-02-22, 15:38.

Komentář

Původně odeslal paces Zobrazit příspěvek
          Doprava dolů. Rally maps Croatia 2011. Teda pokud se to pojede stejně. Máš to o kousek výš. Pojedete?
          Jedeme, právě řešíme dodávku...
          Je pravda, že na starou mapu jsem nekoukal a nechtělo se mi věřit, že to pošlou po té v mapě čárkované cestě

FANS OSEK !!!

Komentář

ppa: To pude, ty cesticky vedou k barakum, kdyz nebudou primo asfaltovy, tak alespon prujezdny. Teda pokud tam nevysazej zakazy.
            Jinak mi pri pohledu na POI v mapach doslo, odkud znam to jmeno RZ
            Častou chybou, kterou lidé dělají, když se snaží navrhnout něco naprosto blbuvzdorného, je podcenění vynalézavosti naprostých blbců.

Komentář

Tak ať se vám líp plánuje.
              Pátek
              RZ 1/5

RZ 2/6

RZ 3/7

RZ 4/8

Sobota
              RZ 9/13

RZ 10/14

RZ 11/15 ta je nová
              RZ 12/16

Neděle
              RZ 17/19 taky nová
              RZ 18/20

Komentář

Původně odeslal standak Zobrazit příspěvek
                Jedeme, právě řešíme dodávku...
                Je pravda, že na starou mapu jsem nekoukal a nechtělo se mi věřit, že to pošlou po té v mapě čárkované cestě
                No tak potom dejte vědět jaký máte plán. Potkat se s váma ještě stojí za změnu. Pokud to bude možné. Já už dávám určitě Platak páč to budu mít u baráku. V neděli ještě nevím.
                ​​​​​
                Kua já na to jednou našetřím a vrátím se zase na tratě. ?? 2014 ?? Ne sranda.. Už jsem se vrátil. A už zase zmizel.

Komentář

Na tom Ogierově onboardu z Kumrovce se zdají být pěkné horizonty v čase 1:46, 1:54, větší skok v čase 2:33 (https://youtu.be/8Hq8O5eyUCg?t=150), kde po pravé straně vidím velkou českou vlajku :-) (třeba se zde někdo ozve :-) ). Další pěkný skok v čase 2:58. Ten z 2:33 odhaduju pěšky 4-5 km od startu. A zdá se mi, že na vrcholu horizontu je zleva připojená cesta, což by mohlo odpovídat cestě z "místa" značeného jako "Ivanič Desiničky"

Komentář

Ještě bych chvíli počkal s těmi místy.....třeba bude na určitých místech víc českých fans .....po Švédku se dozvíte vic

Komentář

Podle toho onboardu jich tam bylo dost i v lonskym rocniku bez divaku, letos to zase oblehneme jak Polaky a Nemce v Mikolajkach

Komentář

Původně odeslal ppa Zobrazit příspěvek
                        Na tom Ogierově onboardu z Kumrovce se zdají být pěkné horizonty v čase 1:46, 1:54, větší skok v čase 2:33 (https://youtu.be/8Hq8O5eyUCg?t=150), kde po pravé straně vidím velkou českou vlajku :-) (třeba se zde někdo ozve :-) ). Další pěkný skok v čase 2:58. Ten z 2:33 odhaduju pěšky 4-5 km od startu. A zdá se mi, že na vrcholu horizontu je zleva připojená cesta, což by mohlo odpovídat cestě z "místa" značeného jako "Ivanič Desiničky"
                        Ahoj. Ano v čase 2:33 je naše vlajka. na místo jsme přijeli den předem a spali tam.Ale lidi přijížděli i po prvním průjezdu.Na horizontu je odbočka do leva kudy se dalo odjet.

Komentář

Původně odeslal Franta David Zobrazit příspěvek
                          Ještě bych chvíli počkal s těmi místy.....třeba bude na určitých místech víc českých fans .....po Švédku se dozvíte vic
                          Tak jak? Po Švédsku už je.

Komentář

Původně odeslal Gurun Zobrazit příspěvek

Tak jak? Po Švédsku už je.
                            Ještě chviličku, probíhá domlouvání celé ,,akce,,.....mělo by to být podobné jako tenkrát s ewrc na rally deutschland

Komentář

Hello to you guys,we come from Italy ti Croazia,i hope we can know some news quekly about the race.
                              thanks at all for the news in the posts before.,

Komentář

Ahoj,
                                našlo by se u někoho místo v autě?
                                Jsem ze Vsetína, takže někdo z okolí (např. Zlín) by byl ideální.
                                Díky!

Komentář

Working...
                                X