Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Croatia Rally 2022

Collapse
X

• Filtr
  • Čas
  • Ukázat
Clear All
new posts

Doufám že bude možné samolepky czech fans vyzvednout i jinde než v Mikulově. Jedeme z Příbrami tak to není úplně po cestě Jinak se moc těšíme na pořádnej kotel. Loni jsme tam Čecha nepotkali. A chorvati mi přišlo že moc nefandí.

Komentář

Jedeme ve čtvrtek a taky doufám, že bude možné samolepky czech fans vyzvednout i jinde.

Komentář

Mohly by být v eshopu(pokud ještě funguje).
        Sportu zdar a Rally zvlášť!!

Komentář

Letos se také chystáme, jakou měnou se platí v servisu, popř na erzetach? Eur nebo kuny? Děkuji za info.

Komentář

Zdravím všechny, uvažujeme o dvou místech předání nálepek, jedno bude určitě na místě při cestě do Chorvatska(asi Mikulov), druhé pak nejspíš při setkání jezdci s českými fanoušky, doufám ze se všichni uvidíme minimálně na rz!

Komentář

Eshop by nebyl špatnej, ale snad se někde potkáme. Uvidíme jaký bude harmonogram a výběr erzet.

Co bude lepší na cestu, Rakousko-Slovinsko nebo Slovensko-Maďarsko? Myslím jestli není někde nějaké omezení... Teď sem koukal a nic moc nenacházím.

Komentář

Líp by to mělo vycházet Rakousko-Slovinsko.

Původně odeslal bugin Zobrazit příspěvek
                Eshop by nebyl špatnej, ale snad se někde potkáme. Uvidíme jaký bude harmonogram a výběr erzet.

Co bude lepší na cestu, Rakousko-Slovinsko nebo Slovensko-Maďarsko? Myslím jestli není někde nějaké omezení... Teď sem koukal a nic moc nenacházím.

Komentář

Původně odeslal Franta David Zobrazit příspěvek
                  Zdravím všechny, uvažujeme o dvou místech předání nálepek, jedno bude určitě na místě při cestě do Chorvatska(asi Mikulov), druhé pak nejspíš při setkání jezdci s českými fanoušky, doufám ze se všichni uvidíme minimálně na rz!
                  Lip vychází Maďarsko. Cenově i na km. Navíc záleží odkud jedeš. Já z Olomouce jsem jezdil přes rakouy a Slovinsko a s ohledem na cenu slovinské dálnice se na tady ten krátký pobyt vyplatí Maďarsko.
                  Ale věc názoru já. Znám obě cesty a jezdím přes HU.
                  Kua já na to jednou našetřím a vrátím se zase na tratě. ?? 2014 ?? Ne sranda.. Už jsem se vrátil. A už zase zmizel.

Komentář

Původně odeslal paces Zobrazit příspěvek
                    Lip vychází Maďarsko. Cenově i na km. Navíc záleží odkud jedeš. Já z Olomouce jsem jezdil přes rakouy a Slovinsko a s ohledem na cenu slovinské dálnice se na tady ten krátký pobyt vyplatí Maďarsko.
                    Ale věc názoru já. Znám obě cesty a jezdím přes HU.
                    No jako na km a čas mi to lip vycházelo přes Rakousko, ale asi fakt záleží odkud člověk jede )

Komentář

Druhá věc je provoz. Přes HU nepotkáš auto a jedeš to skoro celé po dálnicí. Nejedeš přes města takže není co by tě zdržovalo. Já mám najeté obě trasy a posledních 8 let jezdím jen Maďary a to jezdím i 4x v roce.
                      Kua já na to jednou našetřím a vrátím se zase na tratě. ?? 2014 ?? Ne sranda.. Už jsem se vrátil. A už zase zmizel.

Komentář

a tankovat v Madarsku za 32 ,taky není špatný

Komentář

A jak je to s dálničními poplatky v A je to 250 a co Slovinsko,tam to měli hodně přitažený za PAČESy,SK+HUn asi levnější ne?
                          Přes Čabajky jen + 16 km a 21 min,tak kde je pravda?

Komentář

Původně odeslal pokec Zobrazit příspěvek
                            a tankovat v Madarsku za 32 ,taky není špatný
                            Orbán zastropoval ceny do voleb a ty jsou 3.dubna, moc bych nejásal...

Komentář

Původně odeslal JaraKl Zobrazit příspěvek
                              A jak je to s dálničními poplatky v A je to 250 a co Slovinsko,tam to měli hodně přitažený za PAČESy,SK+HUn asi levnější ne?
                              Přes Čabajky jen + 16 km a 21 min,tak kde je pravda?
                              Neber Boží jméno nadarmo do huby. Opravdu Slovinci to prodraží. Dá se to objet ale to je zase časově nesmysl. Navíc. Na hranici SLO HR nikdy nevíš, jak moc jsou důkladní a když vidí kolonu, tak si dají záležet. Od HU jsem toto nikdy nezažil. Vzhledem k tomu, že přes Macejl podjedou D A CZ a oblíbení PL tak si myslím, že časově i přes 16 km navíc vyjde HU lépe. Pochopitelně pokud pojedeš od Plzně takto je hloupost. Ale cokoli přes Brno už dává smysl.

Edit: Vzpomněl jsme si na jednu svoji alternativní trasu, když byl v Blavě zavřený tunel. To jsem jel Vídeň, přechod Köszeg a dál po 87 směr Szombathely a dál po 86 dolu. V Maďarsku jsou lépe značené čísla silnic než směry takže je dobré znát číslo silnice.

Dole se dá jet na na Goričan protože se někteří bojí kousku SLO dálnice u Lendavy. Je ale jednoduchý návod jak to objet se zdržením cca 5 minut. Je to jen 6 km dálnice. a potom na Vazaždin už to je brnkačka. Vychází to skoro stejně jako po dálnici přes Goričan.
                              Naposledy upraveno paces; 13-03-22, 09:23.

Komentář

Já, bydlíc kousek od SK hranic, jezdím do HR výhradně přes SK; od Blavy v HU směr Gyor, před ním odbočím na Szombathely a skrčkou na Nagykaniszu; na obchvatu odbočím na dálnici a po ní peláším do jakékoliv destinace v HR. Dálniční poplatky moc neřeším, protože mám roční SK známku a pro HR již několik let krabičku ENC. Teď budu v HU kupovat 10ti denní známku (cca 240,-).
                                Univerzální trasa pro jakékoliv místo z ČR určitě neexistuje, proto nabízet jedno místo pro předání nálepek po trase není šťastné. Ani servis není rozumný - přece jenom Záhřeb je tak trochu z ruky.

Komentář

Working...
                                X