Doufám že bude možné samolepky czech fans vyzvednout i jinde než v Mikulově. Jedeme z Příbrami tak to není úplně po cestě Jinak se moc těšíme na pořádnej kotel. Loni jsme tam Čecha nepotkali. A chorvati mi přišlo že moc nefandí.
Oznámení
Collapse
No announcement yet.
Croatia Rally 2022
Collapse
X
-
Líp by to mělo vycházet Rakousko-Slovinsko.
Původně odeslal bugin Zobrazit příspěvekEshop by nebyl špatnej, ale snad se někde potkáme. Uvidíme jaký bude harmonogram a výběr erzet.
Co bude lepší na cestu, Rakousko-Slovinsko nebo Slovensko-Maďarsko? Myslím jestli není někde nějaké omezení... Teď sem koukal a nic moc nenacházím.
Komentář
-
Původně odeslal Franta David Zobrazit příspěvekZdravím všechny, uvažujeme o dvou místech předání nálepek, jedno bude určitě na místě při cestě do Chorvatska(asi Mikulov), druhé pak nejspíš při setkání jezdci s českými fanoušky, doufám ze se všichni uvidíme minimálně na rz!
Ale věc názoru já. Znám obě cesty a jezdím přes HU.
Kua já na to jednou našetřím a vrátím se zase na tratě. ?? 2014 ?? Ne sranda.. Už jsem se vrátil. A už zase zmizel.
Komentář
-
Původně odeslal paces Zobrazit příspěvekLip vychází Maďarsko. Cenově i na km. Navíc záleží odkud jedeš. Já z Olomouce jsem jezdil přes rakouy a Slovinsko a s ohledem na cenu slovinské dálnice se na tady ten krátký pobyt vyplatí Maďarsko.
Ale věc názoru já. Znám obě cesty a jezdím přes HU.)
Komentář
-
Druhá věc je provoz. Přes HU nepotkáš auto a jedeš to skoro celé po dálnicí. Nejedeš přes města takže není co by tě zdržovalo. Já mám najeté obě trasy a posledních 8 let jezdím jen Maďary a to jezdím i 4x v roce.Kua já na to jednou našetřím a vrátím se zase na tratě. ?? 2014 ?? Ne sranda.. Už jsem se vrátil. A už zase zmizel.
Komentář
-
Původně odeslal pokec Zobrazit příspěveka tankovat v Madarsku za 32 ,taky není špatný
Komentář
-
Původně odeslal JaraKl Zobrazit příspěvekA jak je to s dálničními poplatky v A je to 250 a co Slovinsko,tam to měli hodně přitažený za PAČESy,SK+HUn asi levnější ne?
Přes Čabajky jen + 16 km a 21 min,tak kde je pravda?
Edit: Vzpomněl jsme si na jednu svoji alternativní trasu, když byl v Blavě zavřený tunel. To jsem jel Vídeň, přechod Köszeg a dál po 87 směr Szombathely a dál po 86 dolu. V Maďarsku jsou lépe značené čísla silnic než směry takže je dobré znát číslo silnice.
Dole se dá jet na na Goričan protože se někteří bojí kousku SLO dálnice u Lendavy. Je ale jednoduchý návod jak to objet se zdržením cca 5 minut. Je to jen 6 km dálnice. a potom na Vazaždin už to je brnkačka. Vychází to skoro stejně jako po dálnici přes Goričan.Naposledy upraveno paces; 13-03-22, 09:23.Kua já na to jednou našetřím a vrátím se zase na tratě. ?? 2014 ?? Ne sranda.. Už jsem se vrátil. A už zase zmizel.
Komentář
-
Já, bydlíc kousek od SK hranic, jezdím do HR výhradně přes SK; od Blavy v HU směr Gyor, před ním odbočím na Szombathely a skrčkou na Nagykaniszu; na obchvatu odbočím na dálnici a po ní peláším do jakékoliv destinace v HR. Dálniční poplatky moc neřeším, protože mám roční SK známku a pro HR již několik let krabičku ENC. Teď budu v HU kupovat 10ti denní známku (cca 240,-).
Univerzální trasa pro jakékoliv místo z ČR určitě neexistuje, proto nabízet jedno místo pro předání nálepek po trase není šťastné. Ani servis není rozumný - přece jenom Záhřeb je tak trochu z ruky.
Komentář
Komentář