Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Croatia Rally 2022

Collapse
X

• Filtr
  • Čas
  • Ukázat
Clear All
new posts

Původně odeslal paces Zobrazit příspěvek
    Pepo cizelovat znamená jednak zdobit a leštit kov a nebo vylepšovat. Protože už jsem starý krpal jako ty, tak jezdit v noci je pro mladé a hloupé. My vyzrálí chlapi už máme raději pohodičku ale hlavně už tak trochu trpíme nespavostí čímž pádem vstáváme i bez budíku v pět. A proto před Czornou zastavím po cca 2 a půl hodině na snídani v Janossomorja. Kroasant a kafíčko je rituál. Další zastávka je Mobenz v Čakovci na kafe a dotankování. Tam jsem před obídkem a řeším kde se napapat. Čakovec nebo Varazdin. Kolem jedné najedu na dálnici a začíná hltání a polykání kilometrů. Když mne to nebaví, tak sjedu na Karlovač a jedu vnitrozemím. O hodinu déle ale záživně. Dlouhými lety a cestami vypilovaná alias vycizelovaná trasa.

A info pro všechny. Současná cena benzínu v HR je 13 Kn tedy při současném kurzu cca 45 Kč. V Maďarsku 470 HUF alias cca 33 Kč.
    Parafráze filmové postavy: jak když při cestování jím, tak potom spím.
    Díky za info o cenách; snad to aspoň na trochu podobné hranici vydrží.

Komentář

Možná zpátky k místu nákupu nálepek . Takže komentář směrem k Františku Davidovi ;-). Vím, že Erik občas testuje na biskupické erzetě (letiště) :-). Pokud je před Chorvatskem v plánu nějaký test ve zmiňovaném místě, dejte mi prosím vědět soukromou zprávou. Zastavil bych se tam ve vašem "obchodě", ať vás nemusím nahánět v Záhřebu. Díky

Komentář

Ahoj všem letos taky jedeme mrknout a rádi by jsme viděli nějaké skoky loni jich tam bylo dost neví někdo ve kterých jsou místech ?

Komentář

Původně odeslal ppa Zobrazit příspěvek
          Možná zpátky k místu nákupu nálepek . Takže komentář směrem k Františku Davidovi ;-). Vím, že Erik občas testuje na biskupické erzetě (letiště) :-). Pokud je před Chorvatskem v plánu nějaký test ve zmiňovaném místě, dejte mi prosím vědět soukromou zprávou. Zastavil bych se tam ve vašem "obchodě", ať vás nemusím nahánět v Záhřebu. Díky
          Bude více těch míst k vyzvednutí ) . Erik nemá s nálepkami nic společného, to vše zajištuje ewrc. O testech žádné informace nemám..

Komentář

Krtekm: Neco se pise o 3 stranky zpet, mapy najdes na rally-maps.com
            Častou chybou, kterou lidé dělají, když se snaží navrhnout něco naprosto blbuvzdorného, je podcenění vynalézavosti naprostých blbců.

Komentář

Nabízím dvě volný místa v autě z jihu Čech (Budějce a okolí). Odjezd mám naplánovaný na středeční večer.

Komentář

Zdravím chci se zeptat zda někdo byl minulý rok obytňákem? Chceme na RZ přijet o den dřív a přespat u trati. Má někdo zkušenost? Díky

Komentář

Původně odeslal MKP-Michal Zobrazit příspěvek
                  Zdravím chci se zeptat zda někdo byl minulý rok obytňákem? Chceme na RZ přijet o den dřív a přespat u trati. Má někdo zkušenost? Díky
                  Cituji, že "na celém území Chorvatska platí přísný zákaz nocování ve volné přírodě, tedy i stanování kdekoli jinde než v kempech. Při nedodržení tohoto nařízení se turisté vystavují policejnímu stíhání a peněžité pokutě".

Další citace: "V Chorvatsku bohužel nemůžete legálně kempovat s obytným autem nebo karavanem volně v přírodě, kdekoli byste si přáli. Chorvati to poměrně kontrolují. Důvodem jsou neukáznění turisté a časté požáry během léta. Proto je kempování ve volné přírodě zakázáno".

CHtěl bych věřit, že to orgány nebudou hrotit (stejně jako vloni nikdo nehrotil covidové restrikce), ale na proaktivní hov.do může člověk narazit všude...

Komentář

Jojo to vím a samozřejmě je chápu. Říkal jsem si ,jestli se nedá domluvit s místními za nějaký poplatek třeba. Když jsem sledoval videa z minulého roku, tak byly i obytňáky u trati. Ne teda hodně ale byly.

Komentář

• Původně odeslal MKP-Michal Zobrazit příspěvek
                      Dá se ale chce to hledat. Různé tajné odbočky a tak. Vždycky od bydlíkářů somrujem uhlí na grill. A loni jsme taky pochodili 8-)

Komentář

• Původně odeslal ppa Zobrazit příspěvek

Cituji, že "na celém území Chorvatska platí přísný zákaz nocování ve volné přírodě, tedy i stanování kdekoli jinde než v kempech. Při nedodržení tohoto nařízení se turisté vystavují policejnímu stíhání a peněžité pokutě".

Další citace: "V Chorvatsku bohužel nemůžete legálně kempovat s obytným autem nebo karavanem volně v přírodě, kdekoli byste si přáli. Chorvati to poměrně kontrolují. Důvodem jsou neukáznění turisté a časté požáry během léta. Proto je kempování ve volné přírodě zakázáno".

CHtěl bych věřit, že to orgány nebudou hrotit (stejně jako vloni nikdo nehrotil covidové restrikce), ale na proaktivní hov.do může člověk narazit všude...
                        Pokud tohle budou vyžadovat i kolem RZ, tak budeme asi muset jet nonstop a spát na židličce mezi průjezdama
                        Měl s tím volným kempováním někdo ze zdejších diskutujících loni v Chorvatsku problém?
                        FANS OSEK !!!

Komentář

• No pane jo, mejm jatrum uz neni 17
                          Kempovani v prirode je legalni asi jen ve Skandinavii a taky uz me dvakrat vyhodili, plus dvakrat meli kecy, ze jsem nevedel, jestli je to vtip... V Chorvatsku jsme si to ani nelajzli, ale to bylo na pobrezi, ve vnitrozemi a pri rally by mohli bejt benevolentnejsi.
                          Častou chybou, kterou lidé dělají, když se snaží navrhnout něco naprosto blbuvzdorného, je podcenění vynalézavosti naprostých blbců.

Komentář

• Tady máme už k dispozici mapy RZ. https://rally-croatia.com/en/competitors
                            Kua já na to jednou našetřím a vrátím se zase na tratě. ?? 2014 ?? Ne sranda.. Už jsem se vrátil. A už zase zmizel.

Komentář

• Je to pod heslem ví někdo jak se přihlásit ?

Komentář

• Někam je uložím.
                                Kua já na to jednou našetřím a vrátím se zase na tratě. ?? 2014 ?? Ne sranda.. Už jsem se vrátil. A už zase zmizel.

Komentář

Working...
                                X