Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Croatia Rally 2022

Collapse
X

• Filtr
  • Čas
  • Ukázat
Clear All
new posts

• Původně odeslal Marten50 Zobrazit příspěvek
    Spolujízda .
    Ahoj, kdyby měl někdo zájem, budu mít 2 místa v autě. Odjezd ve středu, návrat po skončení rally. Jedu z Turnova a je mi jedno jestli přes Budějovice, Mikulov nebo Maďarsko. :-) Ubytování mám v Záhřebu.

Již nakontaktováno, bude výlet, super. :-)
    Naposledy upraveno Karel Kája; 08-04-22, 11:36.

Komentář

• Ahoj všem ,
      chtěl bych požádat (poprosit) znalé z loňska o info o dostupnosti k RZ . Chceme v pátek na RZ1,5 na toto místo 45.770823, 15.582385 . Ale ze Záhřebu mi to připadá dost nedostupné . Děkuji za pomoc a rád přijmu každou radu . Díky

Komentář

• Spolujízda

Máme v autě volné místo. Odjezd ze Zlína 20.04.2022 v ranních hodinách, návrat z neděle na pondělí. Ubytování zajištěné v Záhřebu.

Komentář

• Původně odeslal vmara Zobrazit příspěvek
          Spolujízda

Máme v autě volné místo. Odjezd ze Zlína 20.04.2022 v ranních hodinách, návrat z neděle na pondělí. Ubytování zajištěné v Záhřebu.
          My jedeme od Zlína až 21.04. ráno, bydlíme v Jastrebarsku, vracíme se z HR v neděli odpoledne. Tedy byli bychom rádi za další moravskou partu. Máme připravený vlastní itík, můžeme prodiskutovat.

Komentář

• Pánové, termín rally se blíží a aktivita na Czech Rally Fans je na bodu NULA. Tož jááák??!!?? Přiznávám, že FB nemám a mít NEBUDU.

Komentář

• Původně odeslal nokian Zobrazit příspěvek
              Pánové, termín rally se blíží a aktivita na Czech Rally Fans je na bodu NULA. Tož jááák??!!?? Přiznávám, že FB nemám a mít NEBUDU.
              To určitě není . Místa vybrané, takže program je daný….akorát ještě řešíme nálepky…snad nahodime článek během ut,st…čekám na Shackiho.

Komentář

• Upřímně moc jsem nepochopil záměr dát v sobotu 2 rychlostky bezprostředně vedle sebe s tim, že ale mezitim se jede ještě ten Platak a je tam mezi nima 3 hodiny. To bude jednou zase chaos... majku ti glupu jebem
                Dotazník | Výsledky | Tabulky

Komentář

• Původně odeslal Gajda Zobrazit příspěvek
                  Ahoj všem ,
                  chtěl bych požádat (poprosit) znalé z loňska o info o dostupnosti k RZ . Chceme v pátek na RZ1,5 na toto místo 45.770823, 15.582385 . Ale ze Záhřebu mi to připadá dost nedostupné . Děkuji za pomoc a rád přijmu každou radu . Díky
                  zkuste to přes draga svetojanská, vloni to šlo projet
                  Dotazník | Výsledky | Tabulky

Komentář

• 2Chocolate: Sobota a ony dvě erzety vedle sebe (místně) s Platakem mezi nimi (časově) se mi naopak začínají líbit čím dál tím více. Když se podaří zaparkovat v dědině Netretič, tak máme v docházkové vzdálenosti SS10+14 a SS12+16 :-). A pauzy mezi erzetami jsou díky onomu dlouhému přejezdu na Platak dostatečně velké na to, aby se během nich dalo v klidu přecházet :-). Dobře, pár kilometrů v nohách to stát bude, ale není to nic, na co bych nebyl zvyklý :-).
                    Přiložené soubory
                    Naposledy upraveno ppa; 04-04-22, 16:17.

Komentář

• Když tento nápad bude mít pár desítek,stovek ? fans,tak jsem zvědav jak to tam bude vypadat

Komentář

• A aby se z A1 nestala D1!

Komentář

• Čau, jak to vidíte s covid opatřeními? Budou Chorvati hrotit ty podmínky pro vstup do země? Většina z nás má očkování nebo covid prodělali, ale pro ty co to nemají. Bude stačit třeba jen antigen pro vstup a dobu pobytu tam?
                          Doufám, že to bude v pohodě a nebudou dělat problémy

Komentář

• Původně odeslal ppa Zobrazit příspěvek
                            2Chocolate: Sobota a ony dvě erzety vedle sebe (místně) s Platakem mezi nimi (časově) se mi naopak začínají líbit čím dál tím více. Když se podaří zaparkovat v dědině Netretič, tak máme v docházkové vzdálenosti SS10+14 a SS12+16 :-). A pauzy mezi erzetami jsou díky onomu dlouhému přejezdu na Platak dostatečně velké na to, aby se během nich dalo v klidu přecházet :-). Dobře, pár kilometrů v nohách to stát bude, ale není to nic, na co bych nebyl zvyklý :-).
                            Souhlasím, dá se to pěkně stihnout. My předtím ještě jdeme na ranní Kostanjevac. Pak jdeme na Jaškovo s fanoušky a poté ještě stihneme RZ 16.

Komentář

• Původně odeslal tedyn Zobrazit příspěvek
                              Čau, jak to vidíte s covid opatřeními? Budou Chorvati hrotit ty podmínky pro vstup do země? Většina z nás má očkování nebo covid prodělali, ale pro ty co to nemají. Bude stačit třeba jen antigen pro vstup a dobu pobytu tam?
                              Když to dobře načasuješ, tak ti ofiko teoreticky stačí i antigen, viz výstřižek v příloze. Odkaz na celý článek zde: https://www.mzv.cz/zagreb/cz/viza_a_...vstupu_do.html
                              A od 1.března máš dokonce nárok na jeden PCR test měsíčně zdarma. Pro návrat do ČR bys nic potřebovat neměl.
                              Přiložené soubory
                              FANS OSEK !!!

Komentář

• Původně odeslal tedyn Zobrazit příspěvek
                                Čau, jak to vidíte s covid opatřeními? Budou Chorvati hrotit ty podmínky pro vstup do země? Většina z nás má očkování nebo covid prodělali, ale pro ty co to nemají. Bude stačit třeba jen antigen pro vstup a dobu pobytu tam?
                                Doporučuju prostudovat toto https://www.mzv.cz/zagreb/cz/viza_a_...vstupu_do.html . Během covidu jsem byl v Chorvatsku sice jen 2x - přestože jsem ale pokaždé použil jiný přechod (Macejl, Rupa), tak v obou místech byli Chorvati důslední. Chtěli i ten příjezdový formulář.
                                Naposledy upraveno ppa; 05-04-22, 13:01.

Komentář

Working...
                                X