Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Croatia Rally 2022

Collapse
X

• Filtr
  • Čas
  • Ukázat
Clear All
new posts

• jakob
    replied
    Pár fotek z Chorvatska mým okem můžete shlédnout zde:
    www.konecky.eu/2022/wrc-croatia-rally-2022/

WRC_Croatia_Rally_2022_nahled.JPG

Dle mého názoru byla rally určitě super, ale ne některých místech to byl opravdu velký punk (přišlo mi to podobné jak na WRC v Polsku), tak doufám, že nám ještě nějaký rok vydrží, protože bych se tam určitě rád ještě vrátil.

Zanechat komentář:

• bugin
    replied
    svagr: tak ono je to o tom, jak co komu vyhovuje. My jsme vždycky večer před erzetou na místě a kempujem, popijeme, pokecáme. Byli jsme tři auta, 13 lidi, celkem se zaplatilo 120 eur +shake/servis 90kun. Takze pětistovka na osobu. Na pohodu. Zima byla jen ze středy na čtvrtek, ale pořádná . Výběrčí jsme potkali v Německu i Polsku,ale bylo to v řádech jednotek eur a nějaký pivo, kořalka. Tady to bylo nějaký jiný, divný, nepříjemný... (fakt nemám problém někomu zaplatit za stání na jeho pozemku).

Přejíždět sme chtěli v tu sobotu, ale prostě když parkují jak parkují,tak tě to nasere. Prostě neodejdeš. To stejný z powerstage, kdy sme vyráželi dříve. Tam naštěstí stáli jak "chorvati" až kousek nad náma, takže v pohodě.
    Ještě mě překvapilo málo poláků, ale zase hrozně popíjejících maďarů. Nepořádek byl ze všech směrů i národů, ale nic extra.

S odstupem týdne už převládá radost a jen příjemné zážitky . A holt ten příští rok, jestli bude, zvolíme trošku jinou strategii...

Zanechat komentář:

• Kenny_pce
    replied
    svagr: Ta blokujici C2 byla prave u skoku na RZ 14. Prijel taky vcas (ja jsem si v klidu stihnul projit kilometr RZ a zpet jeste pred Michele), ale proste byl linej

Zanechat komentář:

• Ecky79
    replied
    Zhodnocení Croatia rally z pohledu fanouška. Musím oproti jiným názorům konstatovat, že naprosto vše v pohodě a na jedničku. I pořadatelsky, nebyli jsme na žádné zrušené či potastavené rz, pořadatelé korektní až jsem některé obdivoval že trpělive zvládli tu masu lidí, jediní, kdo se s nima přehadoval byli maďaři, ti jediní byli místy ošterní jak sviňa. Parkocání v pohodě kousel od trati, protože se přijíždělo cca 2-3 hodiby před startem rz a nepřejíždělo, tak bylo bez nervů. Ubytování v Karlovaci za cca 2000,-/osoba a 3 noci. Naprosto komfortní , nové a se snídaní, v lese v té zimě by se mě fakt spát nechtělo. Navíc po divácích nezůstával bordel na rz, ikdyž žádné sáčky pořadatelé neměli, jediní kdo házeli plechovky a obaly do lesa byli češi ve věku 55+ co jsem viděl. S chorvatama žádný problém nebyl i ceny mě překvapily za jídlo, že byly v normě. Kdyby se jelo narok rád se podivám. Za mě perfektní závody.

Zanechat komentář:

• svagr
    replied
    Původně odeslal bugin Zobrazit příspěvek
    Tak pár zemí a závodů už jsme objezdili, ale bohužel chorvatsko co se týče místní mentality naprosto nejhorší.
    Kemping shake 20eur, rz 1,5 100eur a ještě pak chtěl dědula za stání v lese 5 eur za osobu, ale to už bylo s úsměvem a popojití o kousek dál.
    Příjezdové úzké cesty totálně zacpané, takže když chtěl člověk odjet dřív tak to prostě nešlo. Žádné průjezdné místo muselo se čekat až se místní čur... dokoukájí a pojedou domů.(nevycouvali když na konci nebylo místo a prostě nechají stát auto na cestě a jdou do pryč- sobota i neděle, de jsme byli)
    Pořadatelsky taky nic moc, ale jak už to tak bývá, když prostě lidi neposlechnou...
    O počasí ani nepíšu

Takže celkově super závody a jestli se pojede i další rok, budu se dlouho rozhodovat jestli nezvolíme jinou destinaci.

Jo a díky za mapy, průvodce, spoustu českých fans a podporu posádek. to byla paráda.
    Tak to jste zaplatili za spaní na louce skoro jako my za spaní se sprchou a wc v Záhřebu na 4 noci pro 5 lidí
    Kromě parkování u shaku 35 kun a vstupu do servisu 90 kun ( 1 x stačilo ) jsme nic dalšího neplatili.
    My tedy v pátek měli docela dlouhý příjezd a cca 10 km po šotolině - konec s Tranzitem jen na jedničku na RZ 1. Na místě jen pár lidí, ale mlha že nebylo auta vidět z dálky. Přejeli jsme na RZ 6 - tam taky velká mlha, nakonec jsme byli na RZ 7 a u nás skončil Huttunen. V plánu byli sice 3 průjezdy, ale nevadí. V sobotu na pohodu RZ 10 ( skok FFC ) dost aut ale stačilo přijet brzo, pak RZ 12 - menší zkratkou po šotoloně a výšlap do velkého kopce, RZ 14 ( stíhali by jsme přejet i na RZ 16 ) ale dali jsme přednost cestě na ubytko a návštěvě restaurace. V neděli RZ 18 a 20. Takže jste asi měli jen špatný výběr a všude stačilo přijet včas, nejlépe hodinu před startem RZ

Zanechat komentář:

• bugin
    replied
    Asi dobrý zboží co ten KEIN zobe....

Zanechat komentář:

• Kenny_pce
    replied
    Mam dobrej osobni duvod a bavi me ho urazet. A uz dam zase chvili pokoj, nechci ho prekrmovat

Zanechat komentář:

• nokian
    replied
    Kenny_pce: že se pouštíš to slovních půtek s títmo zjevením!! Neklesej, prosím, na jeho úroveň (schválně nepoužívám jakékoliv přídavné slovo [mentální, myšlenkovou, ..], protože jeho příspěvky [na jakékoliv téma] jsou TOTAL MIMO).

Zanechat komentář:

• Kenny_pce
    replied
    Jakoze kdyz u vas ve Verchojansku zablokujes 30 aut, tak nejsi za idiota? Zajimava iluze.

Zanechat komentář:

• kein
    replied
    ...ty názory výše, no napsal bych jediné - není nic horšího než potkat čecha v zahraničí...jeden imbecil zaplatí i dědkovi v lese, druhý nemá pivo, třetí kritizuje místní za parkování, čtvrtý dělá dokonce tvrďáka jak to potomkovi Ustašovců nandal....uvědomte si vy hńupové, že oni jsou tam doma a ne aby se přizpůsobovali rozežraným paštikářům...by mě nenapadlo, že se někdy budu zastávat Ustašovců, ovšem ten náš ukurvený národ je Uber Alles , , či jako BRNOKOMETA - kokot vedle kokota...

Zanechat komentář:

• Kenny_pce
    replied
    Jo, jsou to takovy spiny. A kdyz prekrocis hranice EU, je to jeste mnohem horsi. Pak si clovek vzpomene, jak to pred 30 lety vypadalo u nas. A bud rad, ze meli jen lahvace, toceny neumej / nevytocej. Plechovy Ozujsko se ale skousnout da.

Zanechat komentář:

• JaraKl
    replied
    My taky jak TondaH na pohodu 4+5+2 sice dost často horskou divočinou a tvrdou šotolinou,úzkými silničkami s příkrými srázy kde by se ani prase nevyznalo.Za to však místa luxusní a nestálo nás to ani kunu!!!
    Za to vše díky bývalému "talentu" Honzovi Dvořákovi,který tuto soutěž v minulosti absolvoval v ostrém závodě s Opel Adam.
    Takže za mě nádherná soutěž!!
    A co se týče Chorvatů jsou to takový špíny?Bordel,neudržované okolí a sídliště v Karlovaci u benzínky mě připomínalo Chánov.A chybělo mě jaksi točený!!Všude v hospodách jen lahváče Karolvačko,nebo Ožujsko

Zanechat komentář:

• Tonda H
    replied
    My jsme měli se sebou přeborníka na zkratky , takže za 4 dny absolutně žádný problém s dopravou , parkováním ani příjezdem a odjezdem z RZ. Nevím kudy ste jezdili a to jsme stihli 9 erzet s luxusní časovou rezervou

Zanechat komentář:

• Kenny_pce
    replied
    Jo, tomuhle typkovi s C2 jsem taky o jeho mentalnich schopnostech neco naznacil. Pritom o pul km zpatky byla velka louka a casu do startu zbejvalo dost. Jinak jsem to s prijezdama cekal horsi.
    Oficialnim mistum je potreba se vyhnout na urovni od MCR vejs.

Zanechat komentář:

• standak
    replied
    Původně odeslal bugin Zobrazit příspěvek
    ....Příjezdové úzké cesty totálně zacpané, takže když chtěl člověk odjet dřív tak to prostě nešlo. Žádné průjezdné místo muselo se čekat až se místní čur... dokoukájí a pojedou domů.(nevycouvali když na konci nebylo místo a prostě nechají stát auto na cestě a jdou do pryč- sobota i neděle, de jsme byli)...
    Tak zrovna s tímhle jsme měli zkušenosti my v pátek, akorát s tím rozdílem, že místními ču..ky byla dodávka s polskou a bílej Passat s českou (konkrétně "A") SPZ... Ale abych jim úplně nekřivdil - nevím, kdo případně přijel ještě za nima a mezitím stihl odjet.
    Naposledy upraveno standak; 26-04-22, 14:33.

Zanechat komentář:

Working...
X