Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Central European Rally 2023

Collapse
X

• Filtr
  • Čas
  • Ukázat
Clear All
new posts

• podle očekávání ve vedení Kopejda .))

padla připomínka, že chyběl větší výběr jezdců. Zvažoval jsem samozřejmě, jestli zařadit jména jako Petr Semerád, Honza Černý, Štěpán Vojtěch, Tomáš Enge, ale rozhodnul jsem zúžit výběr na kluky, co pravidelně závodí..
    Naposledy upraveno Chocolate; 14-03-23, 21:42.
    Dotazník | Výsledky | Tabulky

Komentář

• Výstup ze všech otázek (průběžně aktualizováno):

Komentář

• Původně odeslal Chocolate Zobrazit příspěvek
        Výstup ze všech otázek (průběžně aktualizováno):
        https://docs.google.com/presentation...it?usp=sharing
        Zajímavé výsledky. Krásně je tam vidět, jak Barum Rallye ovlivňuje vnímání lidí co se týká motorsportu, resp.vztahu k němu.

Komentář

• když na to teď koukám, tak jsem se rozhodnul u otázky jestli vadí, že se nepojede ve Zlíně změnit váhu v odpovědi Nevadí z 0 na -0.5, přijde mi to férovější vůči tomu, na co se vlastně otázka ptá. Tim pádem je i výsledek lehce více ve prospěch nevadí. I tak to ukazuje, že to neni nic jednoznačnýho.

Komentář

• https://www.zalezly.cz/uredni-deska

Komentář

• projednávat se bude tento týden i v Šumavských Hošticích a Lažišti, to by asi potvrzovalo původní plán prezentovaný na tom vánočním setkání v Inveltu, ke Strašínský jsem ale nenašel nic.

Komentář

• takže nakonec posádky v Klatovech nocovat nebudou, ale vyrazí v pátek ráno z Pasova.

Komentář

• Takze na Strahove se diky Bohu nepojede, to je dobry. V patek 7 RZ, v sobotu 6, v nedeli 4, lidi jak vopic, to na prejizdeni nebude. U nas se odjede skoro pulka, prumerne 20 km na RZ. Takze nejvetsi naloz hned na zacatek, abychom taky po vetsinu souteze nekoukali na 4 WRCa...
                  Častou chybou, kterou lidé dělají, když se snaží navrhnout něco naprosto blbuvzdorného, je podcenění vynalézavosti naprostých blbců.

Komentář

• Takže speciálka v Praze na výstavišti?
                    V pátek tedy nejdříve klasické rz a pak Čínov?

Celkem 18rz. Sobota 6rz, neděle 4rz.
                    1x Praha, 1x Čínov = v pátek 3rz, Čínov a znovu 3rz.

Vstupenky on-line od února 2023, ale zatím jsem to nenašel
                    Chorvatsko bude velice dobré srovnání!

Komentář

• Původně odeslal Kenny_pce Zobrazit příspěvek
                      Takze na Strahove se diky Bohu nepojede, to je dobry. V patek 7 RZ, v sobotu 6, v nedeli 4, lidi jak vopic, to na prejizdeni nebude. U nas se odjede skoro pulka, prumerne 20 km na RZ. Takze nejvetsi naloz hned na zacatek, abychom taky po vetsinu souteze nekoukali na 4 WRCa...
                      Byl jsi rychlejší.
                      Jinak Strahov, nebo výstaviště? V tom nevidím rozdíl. Nenapadá mi, v čem bude výstaviště lepší, než Strahov?

Komentář

• Trochu se "děsím" pátku, kdy se pojede 140 km bez servisu, jen tankování a gumy. A jet z Pasova do Prahy a zpět jen kvůli opičárně mně připadá stejná zhovadilost jak před dvěma roky na Ypres - přejezd brzo ráno do Spa. To mně fakt nikdo nevymluví.

Komentář

• Původně odeslal -mira- Zobrazit příspěvek

Byl jsi rychlejší.
                          Jinak Strahov, nebo výstaviště? V tom nevidím rozdíl. Nenapadá mi, v čem bude výstaviště lepší, než Strahov?
                          https://mapy.cz/s/majedanobu vs. https://mapy.cz/s/dejupusane

Ne ze by to druhy byla nejaka nadhera, ale furt mi to prijde podstatne min osklivy.
                          Častou chybou, kterou lidé dělají, když se snaží navrhnout něco naprosto blbuvzdorného, je podcenění vynalézavosti naprostých blbců.

Komentář

• Původně odeslal nokian Zobrazit příspěvek
                            Trochu se "děsím" pátku, kdy se pojede 140 km bez servisu, jen tankování a gumy. A jet z Pasova do Prahy a zpět jen kvůli opičárně mně připadá stejná zhovadilost jak před dvěma roky na Ypres - přejezd brzo ráno do Spa. To mně fakt nikdo nevymluví.
                            To já obávám i dalších věcí:
                            - ceny vstupenek. Uvidíme jak se bude cena lišit oproti Chorvatsku, kde to je 30,-Eur.
                            - rizika rušení rz kvůli bezpečnosti.
                            - no a snad bude počet startujících výrazně vyšší, než je tomu teď v Chorvatsku...

Komentář

• vstupný čekám 80-90EUR jako na dojčlandu.

Komentář

• Původně odeslal Kenny_pce Zobrazit příspěvek
                                V patek 7 RZ, v sobotu 6, v nedeli 4, lidi jak vopic, to na prejizdeni nebude. U nas se odjede skoro pulka, prumerne 20 km na RZ. Takze nejvetsi naloz hned na zacatek, abychom taky po vetsinu souteze nekoukali na 4 WRCa...
                                v jedný tiskový zprávě se myslim mluvilo dokonce o více než polovině ostrých km na našem území. Přejezdová rz asi tedy definitivně padla, 140km - 10km Čínov je slušná porce na 3 úseky, zvášť když Malenice - Úhřice má jen asi 13km.

Komentář

Working...
                                X