Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Central European Rally 2023

Collapse
X

• Filtr
  • Čas
  • Ukázat
Clear All
new posts

• Kdyz jsme zase u toho utraceni nehoraznejch castek. V sobotu jsem byl na festaku, kde hraly jen cesky kapely, 3/4 z toho sracky. Vstupny 850, prvni "pivo" (Labak z cernyho uhli) 170. Nazor si udelejte podle vlastniho zebricku hodnot.
    Častou chybou, kterou lidé dělají, když se snaží navrhnout něco naprosto blbuvzdorného, je podcenění vynalézavosti naprostých blbců.

Komentář

• mně osobně to nevadí, ale když se tu mluvilo o splněným snu generací fanoušků a pak se nasadí ceny, jaký v MS nemaj obdoby, tak je to minimálně na zamyšlení. Ale uvidíme při vyúčtování na konci roku.

In order for Latvia to be able to host the World Rally Championship (WRC) stage in 2024, a total of 2.85 million euros would be needed, Raimonds Strokšs, the director of RA Events, opened today in the Saeima Sports Subcommittee. He informed that an offer had been received regarding the possibility to host one WRC […]
      Dotazník | Výsledky | Tabulky

Komentář

• Upřímně, já jsem čekal za jednodenní vstupy ještě vyšší ceny (tak aby nebyly dva samostatný dny levnější). Jinak na spoustě obcích už trasu dávno schvalovali, ale většina z nich stejnak nedává zápisy ze zastupitelstev na net, tak na konkrétnější trasy fakt asi počkáme na oficiální vyjádření...

Komentář

• co je to spousta? Já jich zase tolik nenašel

cer_trate_schvaleno.png
          Naposledy upraveno Chocolate; 18-05-23, 13:30.

Komentář

• Jo, podle mě je tohle spousta. Ono těch dotčených obcí zas o tolik víc možná ani nebude. Ještě se to nejspíš schvalovalo i ve Zvotokách, samozřejmě zápis jsem ale nenašel.

Komentář

• ty Zvotoky myslíš podle tý uzavírky dle §24 č.13/1997 Sb. z posledního zasedání? To mě netrklo resp. jsem nějak usoudil, že se to rally netýká, ale teď když na to koukám, tak asi fakt jo.

Komentář

• Když se odkloníme od finančního tématu, zdá se mi to nebo je propagace celé akce směrem k veřejnosti (a nemyslím fanoušky), prozatím poměrně tragická?
                http://www.rallylife.cz

Komentář

• Otázka zní,jestli běžného občana-nefanouška motorsportu nestačí reklamou masírovat tak cca dva měsíce před soutěží.

Komentář

• Původně odeslal Chocolate Zobrazit příspěvek
                    mně osobně to nevadí, ale když se tu mluvilo o splněným snu generací fanoušků a pak se nasadí ceny, jaký v MS nemaj obdoby, tak je to minimálně na zamyšlení. Ale uvidíme při vyúčtování na konci roku.

https://www.archysport.com/2021/10/a...age-in-latvia/
                    Už se opakuji, jsem ochoten takové vstupné zaplatit (prostě se synem chceme být u toho), ale očekával bych nějaké informace co a odkud za ty peníze uvidím, ne že zaplatím 99EUR a na diváckém místě které bude vyblokováno VIP kamiony nás pořadatel pošle (slušně řešeno) do kukuřice...

Komentář

• Původně odeslal nowi Zobrazit příspěvek
                      Když se odkloníme od finančního tématu, zdá se mi to nebo je propagace celé akce směrem k veřejnosti (a nemyslím fanoušky), prozatím poměrně tragická?

Není výše vstupného tak trochu signál, že organizátor se nebojí toho, že by o tento podnik nebyl zájem a podle toho se bude odvíjet i propagace?

Spíš je s podivem a nevím , jestli je to jen můj pocit, že naše rally media mlčí. Událost roku startuje za 5 měsíců a já nečetl nějakej zajímavej článek nebo rozhovor. Čekal bych, že se letos nebude psát o ničem jiným...

btw "už" jsou stránky i v češtině

Komentář

• Jestli jsem to pochopil, tak tribuna na Čínov už jen za plnou cenu 68EUR.

Komentář

• Tak to je dalsi pekny "meh". A jaxi na to vubec prisel, mne sekce se vstupenkama na ofiko strankach nejak nepremava. A celkove je mi to teda tak nejak jedno.
                          Častou chybou, kterou lidé dělají, když se snaží navrhnout něco naprosto blbuvzdorného, je podcenění vynalézavosti naprostých blbců.

Komentář

• když jsem hodil do košíku rally pass a Čínov tribunu, tak mi to vypočetlo 125 + 68 EUR. Na stání pak 125 + 17 EUR, takže tam je dál možnost 50% slevy..

Komentář

• No ty brďo tak za ty prachy.No nekup to.
                              Sportu zdar a Rally zvlášť!!

Komentář

• byla taková lehká šoulačka nejen po Krumlovsku...no lehká, přivezl jsem si asi 100GB onboardů, vlastně se vracim z Rallye ČK až dnes .)) počasí vynikající, minimum turistů.

tenhle aprílovej žert nakonec až takový scifi není (když opomíjim povolovačky). Nešlo by to jet sice z Vimperka, jak jsem doufal, protože hned po dvou km se asfalt mění v lesní cestu, start by musel být až v Pravětíně. Druhej problém by nastal po sjezdu z Perlovic k serpentýně pod Libínským Sedlem, tam se silnice na zhruba 1.5km mění rovněž v lesní cestu. Odpadl by tak zbývající sjezd do Záblatí a opětovný výjezd do Sedla. Nakonec by díky tomu taková rychlostka měřila jen nějakých trapných 50km .))

Podstatný je, že jsem od domorodců postupně vyzvěděl, kudy se historicky první klasická rz na našem území pojede, bohužel budu muset držet bobříka mlčení. Nic se asi nestane, když řeknu, že délka je 24km.
                                Naposledy upraveno Chocolate; 29-05-23, 05:01.

Komentář

Working...
                                X