I kruháč může být přínosem.......
Oznámení
Collapse
No announcement yet.
Central European Rally 2023
Collapse
X
-
Původně odeslal gard2 Zobrazit příspěvekSlyšel jsem, jelikož bydlím ve Kdyni (což je 25 km od Klatov), že ještě letos se má "kosa" na Čínově začít přestavovat na kruhový objezd. Obávám se, zda pak bude Čínov jako RZ použitelný.
Komentář
-
Komentář
-
Původně odeslal Shacki Zobrazit příspěvek
Co jsem slyšel, tak by se to ještě letos odjelo s kosou
Komentář
-
atmosféra tam ale bude fantastická, úplně vidim ten brutální nálet z "hajišťat", trefování brzdnýho bodu do odbočení u Slavošovic a opět plnej knedlík do esíšek u Čínovce...
jestli oni ty 4 rychlostky nebyly myšlený 4 + Čínov... co?
Nejpoužívanější mapový portál v ČR s celou řadou tématických map - základní, turistickou, cyklistickou, dopravní a plno dalších. Nabízí možnost reálného leteckého, panoramatického nebo 3D pohledu. Rozsáhlé množství obsahu, firem a turistických bodů zájmu. Umožňuje vyhledávání, plánování tras, měření a tvorbu vlastních značek.
Komentář
-
Einzigartig, völkerverbindend und nachhaltig: Mit der neuen Central European Rally startet vom 26. bis 29. Oktober 2023 ein neuer Rallye-WM-Lauf im Herzen Europas....
"Alle Wertungsprüfungen am Freitag, Samstag und Sonntag liegen in einem Radius von maximal rund 110 km vom Servicepark in Passau."
všechny rychlostky od pátku do neděle leží maximálně 110km od servisu v Pasově. To je nějak podezřele přesně specifikováný ne? .))
Já jen, že to takovej rádius sahá k Domažlicím, Nepomuku nebo k Týnu nad Vltavou, že by se jela nějaká rychlostka až tak daleko? Kdyby byl nejvzdálenější Čínov, tak stačí napsat 95km.
Komentář
-
Jestli jste sledovali pořad o RMC2023 na Nova Sport, tak tam mluvil Šťovíček a v kostce to zatím shrnul takto: start Praha (usilují o start s kulisou Pražského hradu), průjezd Prahou s tím, že se snaží vymyslet zajímavá místa včetně možnosti průjezdu přes Karlův most. Následně speciálka Strahov nebo výstaviště. Poté Šumavská část, a to opravdu včetně Čínovského okruhu. Takže zatím více řeší propagaci soutěže a já pevně doufám, že kluci Šumavštví/Pačejovští tomu dodají i sportovní hodnotu.Naposledy upraveno Chlupatej Bobr; 01-02-23, 08:25.
Komentář
-
Něco k skakedownu padlo? Zachytil jsem nějaký zvěsti o konání v CZ
Komentář
-
Původně odeslal Chocolate Zobrazit příspěvekNěco k skakedownu padlo? Zachytil jsem nějaký zvěsti o konání v CZ
Komentář
-
Původně odeslal mcatch Zobrazit příspěvek
Čečelovice stále dokola
Shake snad musi bejt nekde pobliz servisu, i tech 30 km v Chorvatsku uz bylo docela daleko.Častou chybou, kterou lidé dělají, když se snaží navrhnout něco naprosto blbuvzdorného, je podcenění vynalézavosti naprostých blbců.
Komentář
-
v Čechách mi dává smysl shake jen někde u Prahy, ale je otázkou, jestli by nebylo lepší ho nenechat poblíž Pasova s tim, že by se jel už ve středu večer. Údajně ve čtvrtek by bylo málo času na přesun do Prahy...
Komentář
Komentář