Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Central European Rally 2023

Collapse
X

• Filtr
  • Čas
  • Ukázat
Clear All
new posts

Nechtěla FIA v nedávné minulosti spíše soutěže zkracovat tuším snad jen dva závodní dny a teď z toho udělá čtyři?Monte bylo vždycky svoje..

Komentář

Takže jsme víc než Monte?
      FANS OSEK !!!

Komentář

Silná vyjednávací pozice? Španěl ani belgičan na pořádání neměl peníze, němci to pořádat sami nechtěli, AČR si tak mohl dupnout, že do toho bez Prahy nepůjde? Jenom hádám.

Komentář

A ta Praha je tak múdrá, že vedení má až po (skoro) čtyřech měsících od voleb. Tož s takovýma bych šééél do holportu hneď. :-) :-)

Komentář

aha tak to celý bude ještě trochu jinak viz dnešní Časovka s Petrem Luskem .))
            Dotazník | Výsledky | Tabulky

Komentář

karlstejn_1.jpg

jsem jedinnej koho todle napadlo? ))

Komentář

Původně odeslal Chocolate Zobrazit příspěvek
                karlstejn_1.jpg

jsem jedinnej koho todle napadlo? ))
                Pochybuji, že tam by auta někdo pustil závodit. Obava z případných škod, co můžou způsobit v případě nějaké nehody bude převažovat.

Komentář

Stačí, že budou muset natrénovat ten pražský okruh, ještě trénovat někde něco přejezdového co by se jelo jen jednou je asi dost nereálné.... na Šumavě by to bylo všechno pak dvakrát....

Komentář

padlo, ať chceme nebo ne, že se má jet něco u Berouna, zároveň wimmer zmínil : "čtvrtek defilé po českých památkách". Plus rychlostky v pá,so,ne mají být v okruhu 110km od Pasova, což Beroun evidentně neni a ani nemusí, pokud by se jel už ve čtvrtek. Navíc, zvěsti o přejezdový rychlostce tu jsou od začátku..​

Komentář

• Otázka co s tim remote servisem v Plzni. Auta by tam zůstaly v ÚP a pátek šumavská etapa a dalším remote servisem nebo se budou vracet opět do Plzně? Česká část má mít víc než polovinu kilometráže celý souteže, to by se muselo jet potom bez klasickýho servisu a do Pasova by se přijelo poprvé až v pátek večer? Tohle byl důvod, proč jsem od začátku tuhle variantu s přejezdovou rychlostkou mezi Prahou a Šumavou tak nějak vypustil. Na druhou stranu, ušetří se asi dost km přesunu.

Další indície, Péťa Lusk zmínil, že mu to jede doslova za barákem (20 kiláků). Pokud vim, bydlí v Písku, měl tedy na mysli Vimpersko nebo něco v okolí Blatný? Spolu s několikrát zmíněnými 110km od Pasova a servisem v Plzni si říkám, jestli se u tý Blatný přece jenom něco v pátek nepojede..

Jak by řekl konspirační teoretik: Náhoda? Nemyslím si...))
                      Naposledy upraveno Chocolate; 07-02-23, 13:16.

Komentář

• Co si poslechnout od videonovinek VÁNOCE V INVELTU 22.

Komentář

• Původně odeslal jirka 75 Zobrazit příspěvek
                          Co si poslechnout od videonovinek VÁNOCE V INVELTU 22.
                          V únoru prosincové informace jsou už hodně staré......

Komentář

• Jirko díky, sypu si popel na hlavu, ale tohle mi úplně uniklo .))

Komentář

• Původně odeslal mcatch Zobrazit příspěvek

co tim chceš zase naznačit prosim tě? Já už byl šťastnej, že mám jasno ))

Komentář

• Původně odeslal mcatch Zobrazit příspěvek

Ok,tak sem hoď nějaké nové.

Komentář

Working...
                                X