Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Central European Rally 2023

Collapse
X

• Filtr
  • Čas
  • Ukázat
Clear All
new posts

• Všechno co bych jsem sem psal jsou zatím jen spekulace, protože nejsou povoleny projezdy vytypovanými obcemi... občas to v nových zastupitelstvech vázne...vzdálený servis údajně Janovice

Komentář

• dovedu si představit, že se cukaly i ty starý, když se jim oznámilo, že to musí být bez antikatů. Mimchodem, jak to vypadá po týhle stránce? Má promotér nebo FIA nějaký svoje požadavky nebo je to výhradně na pořadatelích?
      Dotazník | Výsledky | Tabulky

Komentář

• 16 minuta je tam pan prezident a trochu to nastínil

Komentář

• Kulisa Hradčan za startovní rampou bude možná vypadat ještě lépe než kasíno v Monte Carlu, ale...
          ...ale pak už se celá soutěž odehrává na nádherných rz.
          Nic proti Čínovu. K Šumavě jednoznačně patří. Ale po Strahovu další okruhová rz?

Co se nakonec z tohoto podniku MS vyklube za soutěž?!?

Komentář

• Když FIA nevadila kuželová šaškárna v Salou,tak Strahov bude proti tomu TOP.
            Akorát mě není vůbec jasný kde budou diváci parkovat.To ochromí půl Prahy,nebo na záchytná parkoviště a metrem?
            Malostranská a pak 3 km pěšky,to je skoro jak ve Finsku,děkuji nechci,začneme asi až na Šumavě.
            Čínov? až dle návaznosti na ostatní RZty.

Komentář

• Mě připadá, že v tom povídání Šťovíka nastiňuje i možnost Výstaviště, tedy pro nás starší Kulturáto Odfukáto Juldy Fuldy, tedy Stromovka a okolí....

Komentář

• The rally will comprise of 18 Special Stages with the SS distance of ca 320 km. The overall distance including the road sections will be close to 1500 km. Highlights of the Rally will be the short Prague Special Stage on Thursday and the SSS Klatovy on Friday midday.

https://www.centraleuropeanrally.eu/competitors/

Komentář

• Takže opravdu Čínov? A těch 1.500km není nejhorší, Chorvatsko má ještě o 100km více...
                  FANS OSEK !!!

Komentář

• A shakedown ve středu...

Komentář

• to standak

žádná trága, čekal jsem i míň, když se v Rakousku nepojede kolem Freistadtu a z Prahy bude přesun do Klatov, ne do Pasova a odtud ráno zpět do Vimperka. Tim se ušetřilo dobře 150 kiláků. Jinak to tedy vypadá, že rozložení zbylých rychlostek Pá,So,Ne bude asi 6+6+4?

Komentář

• tak jsem dal něco do kupy...nějakej dobrovolník, co zkušebně otestuje malej dotazník k CER? .))

Komentář

• kde to je????

Komentář

• mrkni do pošty..

Komentář

• Dotazník k historicky prvnímu závodu MS u nás. Testovací provoz, odpovědi v případě změn budou ještě vymazány. Pod většinou otázek je dočasně textové pole pro návrhy a připomínky k jednotlivým otázkám. Pokud nevyhovuje ani jedna z odpovědí, napište svou vlastní, bude zvážena jako další možnost.

nejpozdějc zítra resetnu všechny odpovědi, zapracuju připomínky a nechám běžet na ostro...

Komentář

• dal jsem pod každou jednotlivou otázku dočasně i textový pole, pokud nepasuje ani jedna z možností, lze napsat svou, pak to podle toho nějak upravím.

Na připomínku přidaná možnost u místa konání pražské SSS..

Komentář

Working...
                                X