Původně odeslal Chocolate
Zobrazit příspěvek
Oznámení
Collapse
No announcement yet.
Central European Rally 2023
Collapse
X
-
cíl je sesumírovat otázky co kolem toho tak nějak padaj a udělat sondu do toho, co si fanoušek asi tak myslí...už teď tam vidim v některých otázkách minimálmě pro mě docela překvapivý výsledkypokud bude vzorek větší než zanedbatelnej, výstupy samozřejmě zveřejnim, zatím ve zkušebce přišly nižší desítky vyplněných dotazníků, což je nic...tak uvidíme.
Komentář
-
nějaký změny na základě připomínek nakonec proběhly, byl nutnej reset, prosim tedy o znovuvyplnění včerejších respondentů.
přidal jsem jednu takovou možná choulostivější otázku, kde bych rád slyšel schválení někoho od pořadatelů, posílám to teda wimmerovi, jak dostanu odpověď, tak to spustím na ostro
Komentář
-
Původně odeslal Chocolate Zobrazit příspěveknějaký změny na základě připomínek nakonec proběhly, byl nutnej reset, prosim tedy o znovuvyplnění včerejších respondentů.
přidal jsem jednu takovou možná choulostivější otázku, kde bych rád slyšel schválení někoho od pořadatelů, posílám to teda wimmerovi, jak dostanu odpověď, tak to spustím na ostro
"Formulář Central European Rally již nepřijímá odpovědi.
Pokud si myslíte, že jde o omyl, zkuste kontaktovat vlastníka formuláře."
Komentář
-
Neoficiální dotazník k historicky prvnímu závodu MS u nás. Cílem je pokusit se pomocí dostupných informací o soutěži zmapovat, co si fanda rallysportu o tomto podniku myslí a případně přispět ke zkvalitnění soutěže. Po dosažení dostatečného počtu vyplněných odpovědí bude výstup zveřejněný přes forum ewrc. Pozor na to, že odpovědi se v průběhu neukládají, aktualizací stránky při vyplňování přijdete o dosažený postup!
- Likes 1
Komentář
-
Díky, jsem rád, že se líbil
ještě k tomu přihlašování, můžu to samozřejmě nechat běžet bez, ale nějakou ochranu proti opakovanýmu zasílání dotazníku by to asi chtělo. Nemyslim si samozřejmě, že byl měl někdo potřebu to dělat, ale nevim, jestli třeba pak pro nějaký roboti apod. to neni moc snadnej cíl.
Komentář
-
Původně odeslal Chocolate Zobrazit příspěvekne někam, ale ke googlu... já žádný info o vas samo sebou neuvidim
Komentář
-
průběžnej stav u některých otázek
Komentář
Komentář