Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Central European Rally 2023

Collapse
X

• Filtr
  • Čas
  • Ukázat
Clear All
new posts

• Původně odeslal Chocolate Zobrazit příspěvek
    dal jsem pod každou jednotlivou otázku dočasně i textový pole, pokud nepasuje ani jedna z možností, lze napsat svou, pak to podle toho nějak upravím.

Na připomínku přidaná možnost u místa konání pražské SSS..
    Zo slovenska sa nedá vyplniť ten dotazník? Ja len, že nie je možnosť vybrať kraj.

Komentář

• Tak jsem ti to zkusil naklikat, za mě to funguje a chybu nehodilo. Co je vlastně cílem dotazníku a budou z něj nějaké výstupy?
      Jean Marsellus Todt: Když odstoupíš, budeš odstoupenej. Nebo tě odstoupím já...

Komentář

• cíl je sesumírovat otázky co kolem toho tak nějak padaj a udělat sondu do toho, co si fanoušek asi tak myslí...už teď tam vidim v některých otázkách minimálmě pro mě docela překvapivý výsledky pokud bude vzorek větší než zanedbatelnej, výstupy samozřejmě zveřejnim, zatím ve zkušebce přišly nižší desítky vyplněných dotazníků, což je nic...tak uvidíme.
        Dotazník | Výsledky | Tabulky

Komentář

• Původně odeslal maci.a Zobrazit příspěvek

Zo slovenska sa nedá vyplniť ten dotazník? Ja len, že nie je možnosť vybrať kraj.
          díky za upozornění

Komentář

• nějaký změny na základě připomínek nakonec proběhly, byl nutnej reset, prosim tedy o znovuvyplnění včerejších respondentů.

přidal jsem jednu takovou možná choulostivější otázku, kde bych rád slyšel schválení někoho od pořadatelů, posílám to teda wimmerovi, jak dostanu odpověď, tak to spustím na ostro

Komentář

nějaký změny na základě připomínek nakonec proběhly, byl nutnej reset, prosim tedy o znovuvyplnění včerejších respondentů.

přidal jsem jednu takovou možná choulostivější otázku, kde bych rád slyšel schválení někoho od pořadatelů, posílám to teda wimmerovi, jak dostanu odpověď, tak to spustím na ostro
              Nefunguje, píše to
              "Formulář Central European Rally již nepřijímá odpovědi.
              Pokud si myslíte, že jde o omyl, zkuste kontaktovat vlastníka formuláře.​"

Komentář

• Neoficiální dotazník k historicky prvnímu závodu MS u nás. Cílem je pokusit se pomocí dostupných informací o soutěži zmapovat, co si fanda rallysportu o tomto podniku myslí a případně přispět ke zkvalitnění soutěže. Po dosažení dostatečného počtu vyplněných odpovědí bude výstup zveřejněný přes forum ewrc. Pozor na to, že odpovědi se v průběhu neukládají, aktualizací stránky při vyplňování přijdete o dosažený postup!

Komentář

• chudák korejec .))

image.png

Komentář

• tak dotazník beze mne... chce to abych se někam hlásil a to já tedy nechci....

Komentář

• ne někam, ale ke googlu... já žádný info o vas samo sebou neuvidim

Komentář

• Vyplnil jsem, bylo to příjemné, líbilo se mi.

Komentář

• Díky, jsem rád, že se líbil

ještě k tomu přihlašování, můžu to samozřejmě nechat běžet bez, ale nějakou ochranu proti opakovanýmu zasílání dotazníku by to asi chtělo. Nemyslim si samozřejmě, že byl měl někdo potřebu to dělat, ale nevim, jestli třeba pak pro nějaký roboti apod. to neni moc snadnej cíl.

Komentář

ne někam, ale ke googlu... já žádný info o vas samo sebou neuvidim
                            no nemám google účet a tak to je můj problém, nechci se někam do prostoru hlásit... na tohle snad stačilo jméno a heslo sem....

Komentář

• ok kdo nemáte teda google napište mi do zpráv, pošlu vám speciálně odkaz na dotazník bez přihlášeni

Komentář

• průběžnej stav u některých otázek

Komentář

Working...
                                X