Nikde jsem to tu nenašel, tak se zeptám. Jaký máte aktuální plán přepdlatného ve WRC+? Mě na konci roku přišel mail, že mi končí přwpdlatné a pokud ho chci obnovit, tak kliknout na odkaz. Ok, to jsem pobral. Teď před Monte jsem chtěl tedy předplatné znovu ativovat a koukám, že v kolonce Our plan mám Free trial, ale hned pod tím mám Item Monthly pass, platný do 3.2.2023 a cena 10.99 EUR. Přešlo tedy WRC+ na měsíční přepdlatné, nebo to mám jen já, nebo v tom mají bordel nebo jak :-). Můžete mrknout, jaké přepdlatné máte vy?
Oznámení
Collapse
No announcement yet.
WRC+
Collapse
X
-
Je to tim, že ti skončilo předplatný a automaticky se pak na měsíční bázi samo obnovuje. Zruš si to obnovení v profilu a pak v únoru nebo kdy ti to skončí kup normálně roční.
-
Mě to strhli (roční) 3.1. zaúčtovalo se to 5.1. a mám to pořád neaktivní. Začátkem minulého týdne jsem psal na podporu a odpověď jsem dostal během několika minut. O problému ví a budou se ho snažit napravit co nejdříve. Aktuálně to mám pořád neplatné... Takže to mají zase nějak geniálně vymyšlené. Při placení kartou mí to dříve fungovalo během několika desítek vteřin...
Komentář
Komentář