Oznámení

Collapse
No announcement yet.

WRC+

Collapse
X

• Filtr
  • Čas
  • Ukázat
Clear All
new posts

• WRC+

Nikde jsem to tu nenašel, tak se zeptám. Jaký máte aktuální plán přepdlatného ve WRC+? Mě na konci roku přišel mail, že mi končí přwpdlatné a pokud ho chci obnovit, tak kliknout na odkaz. Ok, to jsem pobral. Teď před Monte jsem chtěl tedy předplatné znovu ativovat a koukám, že v kolonce Our plan mám Free trial, ale hned pod tím mám Item Monthly pass, platný do 3.2.2023 a cena 10.99 EUR. Přešlo tedy WRC+ na měsíční přepdlatné, nebo to mám jen já, nebo v tom mají bordel nebo jak :-). Můžete mrknout, jaké přepdlatné máte vy?
    Rally není sport, rally je způsob života.

Je to tim, že ti skončilo předplatný a automaticky se pak na měsíční bázi samo obnovuje. Zruš si to obnovení v profilu a pak v únoru nebo kdy ti to skončí kup normálně roční.
    Dotazník k Středoevropské rally ​

Komentář

Ok, díky za odpověď, teď už to chápu. Když WRC+ fungovalo první roky, tak po vypršení předplatného se automaticky neobnovovalo, to že se teď obnovuje na měsíční bázi je pro mě novinka.
      Rally není sport, rally je způsob života.

Komentář

A ještě jeden poznatek - roční předplatné dřív platilo rok od té doby, co sis ho zaplatil (většinou v druhé půlce ledna před Monte). Loni se nám stalo (máme ve dvou lidech napůl), že k obnovení došlo už od 1.ledna...
        FANS OSEK !!!

Komentář

Jo,loni mě to taky automaticky strhli 3.1.
          Letos ale nic,tak jsem to zaplatil sám minulý týden a doufám,že mě těch 100eček nestrhnou dvakrát.

Komentář

Mě to strhli (roční) 3.1. zaúčtovalo se to 5.1. a mám to pořád neaktivní. Začátkem minulého týdne jsem psal na podporu a odpověď jsem dostal během několika minut. O problému ví a budou se ho snažit napravit co nejdříve. Aktuálně to mám pořád neplatné... Takže to mají zase nějak geniálně vymyšlené. Při placení kartou mí to dříve fungovalo během několika desítek vteřin...

Komentář

Working...
            X