Dobrý den shánime s bandou bylo by nás tak 8 lidí ubytování v Krašič a okolí něco levného chceme to na Rally Chorvatsko v 19.4 až 23.4 tak kdyby někdo měl nějaký tip tak stačí napsat . Děkuji za každou radu
No jako těch výzkumů bylo víc, jen jako diplomky vznikly práce kolegů Hrušáka a Píži, něcco přidala moje maličkost a samozřejmě organizátoři taky něco mají a tuším, že nějaký rok zpět v podobě tiskovky ven pustili. Z mého diplomkového výzkumu to velmi jednoduchým propočtem bez různých multiplikačních efektů apod vyšlo v roce 2016 na přinos nějakých 136 mio Kč. Ale jak říkám, číslo leze srovnávat s tím, co píšou Chorvati, pro mě byla ekonomika absolutně okrajová a nijak jsem to nepočítal víc než prostou násobilkou útrat a délky pobytu.
Jean Marsellus Todt: Když odstoupíš, budeš odstoupenej. Nebo tě odstoupím já...
Nejpoužívanější mapový portál v ČR s celou řadou tématických map - základní, turistickou, cyklistickou, dopravní a plno dalších. Nabízí možnost reálného leteckého, panoramatického nebo 3D pohledu. Rozsáhlé množství obsahu, firem a turistických bodů zájmu. Umožňuje vyhledávání, plánování tras, měření a tvorbu vlastních značek.
Díky za první info k FANS FOR CZECH. Vloni jste to měli moc pěkně organizované s jsem rád, že letos bude přídavek ????
Pokud se pojede Shake ve stejném směru, tak obsadíme celý les od startu až po DM Okič??? ????
Díky za první info k FANS FOR CZECH. Vloni jste to měli moc pěkně organizované s jsem rád, že letos bude přídavek ????
Pokud se pojede Shake ve stejném směru, tak obsadíme celý les od startu až po DM Okič??? ????
Není za co! Jasné, jedeme zase! Myslím, že na shaku nebude ani jeden metr rz bez české vlajky.
Na těch z google, jsou vyznačené i body, kde se bude vybírat vstupné. To je největší rozdíl od loňska, kdy se platilo jen ve Fans zónách. Jak to vidíte se vstupenkou? Mě přijde nejjednodušší koupit na celý závod. Aktuálně v prodeji za 30 Eur.
Na těch z google, jsou vyznačené i body, kde se bude vybírat vstupné. To je největší rozdíl od loňska, kdy se platilo jen ve Fans zónách. Jak to vidíte se vstupenkou? Mě přijde nejjednodušší koupit na celý závod. Aktuálně v prodeji za 30 Eur.
Určitě bude nejlepší koupit tu za 30€. Přijde mi to hodně v pohodě na podnik MS. 30€ a bez starostí, než se tam pak někde dohadovat nebo vymýšlet nějaké únikové stezky.
Komentář