Oznámení
Collapse
No announcement yet.
Rallye Monte Carlo 2005
Collapse
X
-
Určitě se bude na co dívat. Jen se těším, jak Kresta napráská s "našim" WRCem té hvězdné sestavě z Motorsportu.
http://www.rally-cfd.wz.cz
-
Jo, to bych si přál taky - ale k tomu je potřeba, aby se ta sbírka ještě trochu pohnula, to, co tam je teď je zatím moc málo!!! Tušil jsem, že se nevybere na celý závod, ale tohle je doopravdy hodně málo :-(
Jinak ke Škodovce - věřím, že Bengue bude nejlepší, je dobře, že je ve Škodovce na těch pár soutěží, nikdo jiný z té supersestavy neumí pořádně asfalty s WRCem.quote:
Určitě se bude na co dívat. Jen se těším, jak Kresta napráská s "našim" WRCem té hvězdné sestavě z Motorsportu.
Komentář
-
quote:
Jo, to bych si přál taky - ale k tomu je potřeba, aby se ta sbírka ještě trochu pohnula, to, co tam je teď je zatím moc málo!!! Tušil jsem, že se nevybere na celý závod, ale tohle je doopravdy hodně málo :-(
Jinak ke Škodovce - věřím, že Bengue bude nejlepší, je dobře, že je ve Škodovce na těch pár soutěží, nikdo jiný z té supersestavy neumí pořádně asfalty s WRCem.quote:
Komentář
-
Komentář
-
Pro me bude uspech 2mil. Jinak by to byl slaby prispevek. Ono uz jen na auto by bylo zapotrebi doplatit 4mil. Snad se chytne i vetsi partner.
quote:
quote:
Komentář
-
quote:
Zacinam uvazovat, ze celkova castka mozna dosahne 2000000Kc
Komentář
-
Monte je to taková kultovní rally už jsem tam mrznul tři roky po sobě a má prostě svoje kouzlo i když třeba Švédsko je daleko atraktivnější. Já spim v Mentonu (6km od Monte) ale tisíce lidí spí přímo u rychlostek v horách (karavany,stany) a je tam parádní atmosféra. Třeba v legendárním průsmyku Col de Turini se paří celou noc a fanoušci natahaji na trať spousty sněhu, když pak tam vidíš letět Gronholma stopadesát metrů dveřma napřed a ještě k tomu tě stačí zdravit, tak je to neskutečnej zážitek - všem doporučuji. Vstupné se nikde neplatí, na rychlostkách je třeba být včas jinak půjdete i deset kiláčků pěšky. Škoda je, že se nemá ject páteční etapa kolem Gapu a Sisteronu, tam byla záruka sněhu na RZ, pro velkou vzdálenost mezi Monte a Gapem (260km) se pátek pojede jinde a to je velká škoda, podle mně jsou tyto rychlostky nenahraditelné.
Bros http://web.telecom.cz/rallye/
Komentář
Komentář