Já si říkám jaký nejsem blázen,že už hodinu se prokousávám fórem,ale jak vidím ty časy příspěvků tak někteří snad ani nespí.Jinak na Armina už začínám být alergický!!!
Oznámení
Collapse
No announcement yet.
Rallye Monte Carlo 2005
Collapse
X
-
quote:
Vzpominam,jak se zde nadavalo na Didiera,ted nam vsem dokazuje,ze je to stale jeste pan jezdec...ale musi mit na to auto...
www.jirizapletal.cz:Fotky nejen z rally
Komentář
-
quote:
To PRCEK, Agnus: muzeme svalovat vinu na tu hruzu na nemecke vedeni ale ze nefunguje rucni brzda ci plynovy pedal- to by snad mohli mechanicic i drpbni technici vyresit, ne?
Ja jsem bezmezne zklamanej. Cekal jsem cokoliv, dosavadni umisteni ne. Schwarz je jednim clankem z nefungujiciho systemu. Svalovat to cele jen na nej, je alibizmus....(to by napred musely fungovat pedaly)
Kresta jede a rika ze mu vse funguje. Kdy jsme toto slyseli u Skody? nikdy!!!!!
Ale k tomu zatracování Fábie: na to jakej je Benque zelenáč jezdí celkem rychle,občas udělá chybu,na Eurosportu byly vidět problémy při rozjíždění na 4RZ,kde ztratil 20s a to ho v celkovým pořadí sráží,ale některý úseky jede rovinu se špičkou.Podle mě to svědčí o tom že by se s tím autem jet dalo kdyby....
Komentář
-
Dobré ráno, tak za chvilku nám to startuje.
Díval jsem se večer na Eurosport a musím říct, že ty problémy Škodovky byly v autě!
Benguemu to na startu RZ1 dvakrát po sobě zdechlo a ve vracáku taky. Schwarz taky neodstartoval v pohodě. Bohužel už i ten Lancer funguje o dost lépe než naše trapná %Skodovka. A to mě pěkně SE*E!!!
Komentář
Komentář