Po včerejšku jsem byl trochu zklamanej,ale Bingo je pro mě hodně příjemný překvápko.Že by se ve Škodě blýsklo na časy???K Romanovi-tady už to někdo psal,podle mě taky jede hlavou-to je pro mě druhýpříjemný překvapení-trochu zrychluje,ale nejede s Hundajem aby se musel předvádět.Naopak není třeba to zbytečně roztřelit-vzpomeňte jak se mu to dřív vyčítalo.
Chlapci ve skodovce snad cetli nase prispevky po prvni ranni vlozce a rekli si, ze nam musi zavrit HUBY!!!
Ano, zavreli je nam vsem pekne a natvrdo!!! Skodovka dokazuje, ze se spravnym jezdcem na to ma a mit bude!!!
quote:
Klidně můžete zopakovat vaše názory, že Fabia na to nemá
Alex tři RZ za sebou na bedně! To Škodovka podle mého nepamatuje!!!
Napsal bych tak jednu a pul, preci jen nahradni casy jsou nahradni casy. A navic i tvuj oblibenec Schwarz dokazal uz s Fabii vyhrat RZ.
Na RZ6 měl Alex nejrychlejší čas a už zbývali na trati jenom Duval a Loeb. Po ráně Duvala nemohl logicky mít horší čas než 2.!
Snad nechceš srovnávat tuto sérii Alexe s trochu šťastným vítězstvím Armina v Německu...
Jede se za stejných podmínek a Fabia drží krok se špičkou!!!
quote:
Klidně můžete zopakovat vaše názory, že Fabia na to nemá
Alex tři RZ za sebou na bedně! To Škodovka podle mého nepamatuje!!!
Napsal bych tak jednu a pul, preci jen nahradni casy jsou nahradni casy. A navic i tvuj oblibenec Schwarz dokazal uz s Fabii vyhrat RZ.
Navic ted uz je pojelo zas i to Mitsubishi, i kdyz uznavam, ze je to ted veselejsi pohled do vysledku alespon v jednotlivych rz, i kdyz porad je to z tovaren posledni flek. No ale Meliska si z toho urcite vybere neco peknyho.
Komentář