Blbe, Gronholm je na splitech! Kde se tam bere?
Oznámení
Collapse
No announcement yet.
Rallye Monte Carlo 2005
Collapse
X
-
Taky mě to trklo, Armin toho měl plný brejle. I ta havárka nebyla na konto přílišnýho tempa.
quote:
V přestávce jsem si dal znovu včerejší sestřih z Eurosportu .... měl bych jeden "postřeh" k p Schwarzovi. Ta jeho rána vypadá z toho záběru jako dost velká jezdecká chyba. Zajímavý je ale záběr pár vteřin před tím .... přejíždí nějaký mostek, je tam dost markantní schod nebo hrb přes celou šířku silnice ... p.Schwarz tam přilítne jak utrženej vagon, na tom hrbu jde auto lyžinou až na zem a následně oběma nápravama do vzduchu, vypadá to dost drasticky. Pro srovnání asi minutu před tím je záběr Gronholma ze stejného místa, přijíždí tam dost opatrně - evdentně má tu nerovnost zapsanou a chce pošetřit auto. Když jsem tohle viděl začínám chápat proč má Armin furt nějakej problém ... kdyby mu chvíli po tomhle skoku povolil závěs nebo tlumič vůbec bych se nedivil ...
Komentář
-
www.xchat.cz Kategorie Sport a adrenalin místnost Monte Carlo, nepřetěžujte forum, už je rekord asi, chat je rychlejší
GO ROMANE GO
Komentář
-
To,ze to Gronholmovi nechali dotahnout do servisu, a policajti ho nechaly jet, to JE PRASARNA nejvetsi tridy.Vsadil bych se,ze jen proto,ze je to Francouzska znacka.
A jestli nedostane penalizaci,tak by to byla prasarna nejvetsi.
Neverim,ze by to tam dotahl vcas.
Komentář
-
quote:
To,ze to Gronholmovi nechali dotahnout do servisu, a policajti ho nechaly jet, to JE PRASARNA nejvetsi tridy.Vsadil bych se,ze jen proto,ze je to Francouzska znacka.
A jestli nedostane penalizaci,tak by to byla prasarna nejvetsi.
Neverim,ze by to tam dotahl vcas.
Komentář
-
quote:
Chyba tohoto fóra je, že nemá schopného admina, který by banoval nebo rušil některé invidua. Nevím proč to na některých fórech může fungovat a tady ne.
Komentář
Komentář