Tak pri pondelku dalsi predelavka Fabie S2000 tentokrat P. Longhi z Rally San Remo 2009
trochu zklaman jsem z decalu,ktere jsem poridil ve Spanelsku, na arsiku chybely 4 reklamy
Reaguji na svojí nabídku Octavie KIT Car kterou jsem zde inzeroval. Několik z vás mě upozornilo že se nejedná o model firmy Scala 43. Já boužel nejsem takový znalec takže jsem model vlastnil asi 6 let s doměním že se jedná o model firmy Scala. S tím že je to Scala byl i model pořizovám.
Chtěl bych se všem omluvit za to že jsem tvrdil že je model vyrobený jinou firmou než je tomu doopravdy. Neudělal jsem to záměrně a nerad bych aby jste mě tu měli za podvodníka. Především se omlouvám firmě Scala 43. Nechtěl jsem nijak pošpinit tuto firmu.
Reaguji na svojí nabídku Octavie KIT Car kterou jsem zde inzeroval. Několik z vás mě upozornilo že se nejedná o model firmy Scala 43. Já boužel nejsem takový znalec takže jsem model vlastnil asi 6 let s doměním že se jedná o model firmy Scala. S tím že je to Scala byl i model pořizovám.
Chtěl bych se všem omluvit za to že jsem tvrdil že je model vyrobený jinou firmou než je tomu doopravdy. Neudělal jsem to záměrně a nerad bych aby jste mě tu měli za podvodníka. Především se omlouvám firmě Scala 43. Nechtěl jsem nijak pošpinit tuto firmu.
Ještě jednou díky za solidní přístup.
Za firmu SCALA 43 spol. s r.o.
Renata Čermáková
Klaus Stöcker
K té Octavii kit car,byl jsem jeden z těch co upozornili na to,že to není model od Scala43,ale parádní předělávka modelu Kaden od Falmu. Mám totiž ten model od Falmu doma a ja fakt parádně udělaný,jediné co bych tam vytknul,tak jsou přední stěrače / spíš tam nejsou vůbec / a tvar přední kapoty,který se liší od Scala43.
Komentář