Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Jak se píše rozpis

Collapse
X

• Filtr
  • Čas
  • Ukázat
Clear All
new posts

• Jak se píše rozpis

Nedavno jsem si koupil knihu HORKY VOLANT a tam je to vse popsane .JE mi 12 let a uz umim napsat rozpis A CO VY.Co z namena 300 HF PL1 LL 50 H Vite to ja ano

A co jako?

Když si myslíte že máte vše pod kontrolou, nejedete dost rychle!

Komentář

a teď podle toho můžeš jezdit trolejbusem jaryne

Komentář

Co to e za člověka bože?JInak 300 horizont naplno PL1 nevim co je to mi nedava smysl LL taky nevim a H je horizont, spíše by me zajímlo z jaké doby ten rozpis je.

Michael "Beef" Park : : 1966 - 2005
        http://www.youtube.com/watch?v=A2LHFQWEmDE
        Rally Fans Mariánské Lázně

Komentář

quote:
          Co to e za člověka bože?JInak 300 horizont naplno PL1 nevim co je to mi nedava smysl LL taky nevim a H je horizont, spíše by me zajímlo z jaké doby ten rozpis je.

Michael "Beef" Park : : 1966 - 2005
          tak mi to nedalo a tu knížku jsem vytáh protože jsem taky netušil co tim chtěl básník říci. LL je levá lehká a PL je pravá lehká akorát že to se používalo asi tak v době když se jezdilo šlapacíma autíčkama.

Komentář

quote:
            Nedavno jsem si koupil knihu HORKY VOLANT a tam je to vse popsane .JE mi 12 let a uz umim napsat rozpis A CO VY.Co z namena 300 HF PL1 LL 50 H Vite to ja ano

tak to jses neuveritelne hustej...

www.mtfoto.cz | www.fb.com/martintrdlaphotography

Komentář

quote:

Lévá, pravá, přední, zadní, bacha trdlo neupadni.

www.teplicer.cz

Komentář

quote:
                quote:

Lévá, pravá, přední, zadní, bacha trdlo neupadni.

:-)))))))))))...To je pěkný!!!...:-)))))))))

Komentář

To je dobrej nápad zavest nový pravidlo že spolujezdec musí rozpis recitovat aby to trochu vypadalo. Jak k tomu potom přídem mi kdž koukáme na on board a je šlyšet rozpis a každej to čtze jinak.

Komentář

A sakra já jsem hroznej negramot sorry)

Komentář

Nechtěl by se někdo podělit o své znalosti v rozpisu? Píšu si už rok a půl rozpisy na různé cesty ve svém okolí...
                      Snažím se furt rozpis zdokonalovat...
                      Bohužel mi ještě není 18 roků,takže nemůžu do ostrého závodu na horké sedadlo spolujezdce..

Je to sice asi bláznivý nápad, ale nechtěl by někdo si jen zatestovat třeba v Biskupicích nebo kdekoli jinde (jsem ze Zlína)-napsali by jsme rozpis, testovali a postupně se sehrávali při psaní a já ve čtení...

Komentář

quote:
                        Nechtěl by se někdo podělit o své znalosti v rozpisu? Píšu si už rok a půl rozpisy na různé cesty ve svém okolí...
                        Snažím se furt rozpis zdokonalovat...
                        Bohužel mi ještě není 18 roků,takže nemůžu do ostrého závodu na horké sedadlo spolujezdce..

Je to sice asi bláznivý nápad, ale nechtěl by někdo si jen zatestovat třeba v Biskupicích nebo kdekoli jinde (jsem ze Zlína)-napsali by jsme rozpis, testovali a postupně se sehrávali při psaní a já ve čtení...

A co bys tak chtěl vědět ? Zeptej se kalby, ten má rozpisy v malíku

Komentář

Nedělejte si z těch mladej jenom prdxl, a raději jim něco poraďte, ne? Vždyť je fajn, že se o to zajímají.

Komentář

on je věk spolujezdců nějak omezen? o tom nevim, já myslel, že např. mladá chvojková jezdila dřív, ale možná se pletu

Nebyls v Irsku, nebyls na rally...

Komentář

Na licenci je potřeba nejen plnoletost, ale hlavně řidičský průkaz (no dobře plnoletost MOŽNÁ ne, ale ten řidičák jo, takže to vlastně vyjde nastejno )

Úvodní stránka Vše o vozech Škoda. Tuning, závody, úpravy, srazy

Komentář

Working...
                              X