Určitě se najde někdo, kdo má radši auta než holky. Zajímalo by mě, isi se najde někdo i tady. Já mám radši auta, ale holky samozřejmě do života patřej taky.
Oznámení
Collapse
No announcement yet.
Auta vs. holky
Collapse
X
-
quote:
Určitě se najde někdo, kdo má radši auta než holky. Zajímalo by mě, isi se najde někdo i tady. Já mám radši auta, ale holky samozřejmě do života patřej taky.
roušíkroušík
-
quote:
quote:
roušík
Komentář
-
quote:
Já vím že vám to téma nepadlo do oka.
Ale ono se řekne milovník aut a pak na písknutí manželky nejede ani na Rally co má za barákem.
Budu rád když sem napíšete , že jste ochotni pro auta udělat víc než kvůli ženám , nebo naopak, auta doplňují váš rodinný život.
Ale jinak pořád nevim,k čemu je tohle téma dobrý..
roušíkroušík
Komentář
-
quote:
nechci narážet přímo na tebe, ale to může napsat každej, že rodinu pošle někam a jede, ale v praxi je to pak jinak. Mě jde o upřímnost a o to kolik lidí "přizná" nadvládu rodiny a kolik opravdu miluje auta.
Ale tvoje myšlenka,že když někdo přizná "nadvládu " rodiny,tak zároveň nemůže být opravdový milovník aut je hodně zcestná a dost mimo..
U tebe mě napadaj tak 3 možnosti,buď ti je tak 10,takže na holky ještě kašleš,nebo nejsi na holky a nebo si to myslel ze srandy..
Tu poslední myšlenku neber nějak vážně,bylo to myšlený ze srandy,ale tohle téma je opravdu k ničemu..No hezky sme si pokecali,uvidíme,co chytrýho sem napíše někdo jinej
roušíkroušík
Komentář
-
a co když má někdo ze všeho nejradši ponorky? důvody, proč žádnou doma nemá jsou jasný a pochopitelný - a taky můžou bejt podobný s těma, proč si spousta z nás nemůže dovolit na vlastní oči třeba rally na zélandu
doporučuju jít se zchladit do rybníka...
Komentář
-
Tak něco takového bych vážně nečekal.Zajímavé téma.Poslední dobou tu je podobných až hrůza.Buď se opravdu děti o prázdninách tak nudí nebo v Bohnicích mají nové připojení k internetu.(Spíše to bude ta varianta číslo 2).
-------------
No a k tématu.
Věřim tomu že pro většinu z nás je snažší dosáhnout k té noci s krásnou dívkou ( v té horší variantě s krásnou štětkou) než se svézt v Kitové Feli.No a pokud má někdo strach že ho manželka nebude pouštět na soutěže ať se nežení.
Komentář
Komentář