Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Auta vs. holky

Collapse
X

• Filtr
  • Čas
  • Ukázat
Clear All
new posts

• Auta vs. holky

Určitě se najde někdo, kdo má radši auta než holky. Zajímalo by mě, isi se najde někdo i tady. Já mám radši auta, ale holky samozřejmě do života patřej taky.

quote:
    Určitě se najde někdo, kdo má radši auta než holky. Zajímalo by mě, isi se najde někdo i tady. Já mám radši auta, ale holky samozřejmě do života patřej taky.

A o čem má být tohle fórum??Nějak sem to zas nepochopil..Na rally fóru se budou pravděpodobně vyskytovat lidi,kteří mají rádi auta,nemyslíš?

roušík
    roušík

Komentář

quote:
      quote:

A o čem má být tohle fórum??Nějak sem to zas nepochopil..Na rally fóru se budou pravděpodobně vyskytovat lidi,kteří mají rádi auta,nemyslíš?

roušík
      Jo máš recht, ale isi radši než holky - to je rozdíl, mě jde o to isi bys bral radši projížďku Felicií KitCar než noc s moc pěknou slečnou.

Komentář

To má bejt jako nějaká nabídka? No momentálně by byla pro mě větší problém ta jízda ve Feldě KC,takže hlasuju pro tuhle možnost

ALe musim říct,že poslední dobou sou tu fakt zajímavý témata..

roušík
        roušík

Komentář

Já vím že vám to téma nepadlo do oka.

Ale ono se řekne milovník aut a pak na písknutí manželky nejede ani na Rally co má za barákem.

Budu rád když sem napíšete , že jste ochotni pro auta udělat víc než kvůli ženám , nebo naopak, auta doplňují váš rodinný život.

Komentář

quote:
            Já vím že vám to téma nepadlo do oka.

Ale ono se řekne milovník aut a pak na písknutí manželky nejede ani na Rally co má za barákem.

Budu rád když sem napíšete , že jste ochotni pro auta udělat víc než kvůli ženám , nebo naopak, auta doplňují váš rodinný život.

Tak žádná manželka na mě naštěstí nepíská Ale jinak pořád nevim,k čemu je tohle téma dobrý..

roušík
            roušík

Komentář

nechci narážet přímo na tebe, ale to může napsat každej, že rodinu pošle někam a jede, ale v praxi je to pak jinak. Mě jde o upřímnost a o to kolik lidí "přizná" nadvládu rodiny a kolik opravdu miluje auta.

Komentář

quote:
                nechci narážet přímo na tebe, ale to může napsat každej, že rodinu pošle někam a jede, ale v praxi je to pak jinak. Mě jde o upřímnost a o to kolik lidí "přizná" nadvládu rodiny a kolik opravdu miluje auta.

Na mě bys ani narážet nemoh,mě to momentálně dost těžko může někdo zatrhnout.. Ale tvoje myšlenka,že když někdo přizná "nadvládu " rodiny,tak zároveň nemůže být opravdový milovník aut je hodně zcestná a dost mimo..

U tebe mě napadaj tak 3 možnosti,buď ti je tak 10,takže na holky ještě kašleš,nebo nejsi na holky a nebo si to myslel ze srandy..

Tu poslední myšlenku neber nějak vážně,bylo to myšlený ze srandy,ale tohle téma je opravdu k ničemu..No hezky sme si pokecali,uvidíme,co chytrýho sem napíše někdo jinej

roušík
                roušík

Komentář

Dobrá nebudu se dál bránit , nejspíš sem to správně nevistihl, takže se omlouvám že sem si dovolil.

Komentář

a co když má někdo ze všeho nejradši ponorky? důvody, proč žádnou doma nemá jsou jasný a pochopitelný - a taky můžou bejt podobný s těma, proč si spousta z nás nemůže dovolit na vlastní oči třeba rally na zélandu

doporučuju jít se zchladit do rybníka...

Komentář

Nejlepší je z celou rodinou vyrazit na piknik k RZ... Ne že bych nějakou teda jako rodinu měl )

Komentář

Zapomeňte na to, když nechcete neřešte a klidně ať se to téma zamkne.

Komentář

quote:
                          Jo máš recht, ale isi radši než holky - to je rozdíl, mě jde o to isi bys bral radši projížďku Felicií KitCar než noc s moc pěknou slečnou.
                          Nejlepší by bylo tu slečnu napřed povozit ve Felicii Kitcar a potom s ní strávit noc

Komentář

Tak něco takového bych vážně nečekal.Zajímavé téma.Poslední dobou tu je podobných až hrůza.Buď se opravdu děti o prázdninách tak nudí nebo v Bohnicích mají nové připojení k internetu.(Spíše to bude ta varianta číslo 2).
                            -------------
                            No a k tématu.
                            Věřim tomu že pro většinu z nás je snažší dosáhnout k té noci s krásnou dívkou ( v té horší variantě s krásnou štětkou) než se svézt v Kitové Feli.No a pokud má někdo strach že ho manželka nebude pouštět na soutěže ať se nežení.

Komentář

Asi úplně nejlepší by bylo svézt hezkou slečnu ve Felicii KitCar,pak s ní strávit noc a pak jít zase jezdit s tou Felícií až do úmoru...:-)

Komentář

Working...
                              X