Místo letošní Barum rally jsme navštívili jiný podnik zařazený do Evropského mistrovství. Sobotu jsme strávili na autodromu v Mostě (přeci jen je také potřeba proniknout do okruhového světa ). Pro mě to byla premiéra na okruhu a vidět pěti tunová monstra je také docela zážitek. Doplňkové závody měly také svoje kouzlo, takže sobotu hodnotím kladně. I když, pro věrného fanouška rally, který moc dlouho nevydrží na jednom místě, je sledování závodů po celý den z jednoho místa přeci jen trochu zvláštní .
možná že už se to tu někdy řešilo, měl bych dotaz na Octávii RS (bílo-černou) která jela v sobotu na mikulášské jako předjezdec a jezdí na většíně soutěží nevíte co je to zač? myslím hlavné co to má za motor protože to jak to jede a ten zvuk mi nepřipadá jako klasická RS ale možná se pletu.. díky za vysvětlení
No já jen že jsem chtěl ve fábě 1,4Mpi 50Kw vyměnit za 1,4 16v 73Kw a bylo mi sděleno že bych musel po přestavbě na schválení do provozu do Prahy na UVMV (přihláška cca 10 000) bez jistoty schválení.Mi bylo řečeno na DI v Hradišti Uherském.Tak jsem to vzdal.A dál to neřeším.
Komentář