Tak já i špatně kouknul ono tam v článku u konce je, že Polo GTI R5 nekončí jen Golf GTI TCR
Oznámení
Collapse
No announcement yet.
Co se jinde nevešlo
Collapse
X
-
A pokud se v rámci republiky najde dalších pár takových tak se máme na co "těšit".Já už pomalu začínám skousávat nějaké elektro nebo hybridy.Ale takhle razantně?A kór Příbram?Jedna z legend.Opravdu nezlob te se na mě,ale ti "zelení ekoteroristi" už to přehánějí.Skrz nějakého křečka blokují výstavbu dálnic a teď když se přemnožil hraboš tak strkají hlavu do písku.Otázka na konec:Co je víc? Křeček nebo Hraboš?Sportu zdar a Rally zvlášť!!
Komentář
-
To je vlevo vzadu Focus Honzy Dohnala nebo se u Orsáka objevilo něco nového ?
Komentář
-
Tak Mini jsem si vůbec nevšiml,ten Focus jsem první zahlédl tady a tam přes osazenstvo Mini není vidět vůbec
Komentář
-
Předpokládám, že ten Minik by mohlo být auto Kurky, co s nim dříve jezdil.www.pajuse.cz - podmořské, rally a jiné fotky - naposledy přidáno: Rally Kramolín 2019
Komentář
-
Auto vzadu je snad Focus WRC ,ale auto to není Dohnala.Vzadu by měl být Mini od Kurky (servisují "Orsak Boys")Jo,jo.Je to tak. Jirka Sedlář to byl " PAN JEZDEC ". Škoda,je to už 33let, co není mezi námi. Vzpomínáme na něj stále.A doufám, že nejenom já.
Komentář
-
President Šťovíček k situaci
Jeden zrušený závod za druhým, ztráty možná půjdou do desítek milionů. Nejistota a hlavně chybějící finance. Prezident Autoklubu České republiky Jan Šťovíček řeší, kde vzít peníze na výplaty svých zaměstnanců. Přesto se zastřešující organizace snaží svým členům pomáhat. A to nejen seniorům v rámci Klubu závodníků veteránů, ale také nemocnicím. Tento i další rozhovory najdete nově také v audio verzi v aplikacích Spotify a dalších pod účtem Pořady ČT sport. Přidejte si nás. V pátek od 12:30 bude hostem Studia ČT sport předseda České unie sportu Miroslav Jansta.
Komentář
-
https://www.idnes.cz/sport/motorspor...motorsport_par no zajímavý článek a hlavně jeho poslední odstavec. Myslím si, že ty značky nezmiňuje jen proto, aby byl zajímavý. A je tam asi i odpověď kam bude patřit Škoda.
Komentář
-
A zde pár drbů:https://automix.denik.cz/magazin/sko...feed.sznhp.boxSportu zdar a Rally zvlášť!!
Komentář
Komentář