Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Co se jinde nevešlo

Collapse
X

• Filtr
  • Čas
  • Ukázat
Clear All
new posts

• Re: Co se jinde nevešlo

Nevím kam s tím ale myslím si že jde o něco,co bude s rally spojené asi navždy...

Komentář

Víš,jednou mě tady Dřevěná srnka vysvětlila kdo že stojí za novinkama.Od té doby tam nechodím(a jsem mu za jeho informaci vděčný).Zkus se k tomu taky tak postavit. Alitalii už asi stejně nepomůžem,ale jinak uděláme dobrý skutek!

Komentář

Jo to si pamatuju.Já na novinky nechodím,poněvadž vím co psala srnka,ale když to na mě bafne hned když zapnu net či televizi,tak to musím nějak ventilovat.
        Máš pravdu že jí nepomůžem,já jen že zanechala v rally celkem stopu.Ty Startosy byly prostě krásné

Komentář

Ahoj , ty modely od Špacíra ....v jaký je to kvalitě když už to stojí balík ? Je to jako IXO nebo tak ? Díky.

Komentář

Co třeba to zkusit ve vlákně o modelech nebo napsat Mr.Špacírovi SZ?

Komentář

Těžko najít pro tuto informaci téma, tak to fláknu sem. John Haugland jezdil v Goodwood Revivalu s Tatrou 603 od Hajdůšků, dojel v závodě 8. z 28 startujících Jaguárů, Austinů apod. vozů. Druhý den jel šéf Petra Solberga Arne Berg (ředitel Subaru Norsko) a dojel 11. Tatra tam vzbudila pozornost. Další obrazové informace jsem nenašel. Nicméně vřele doporučuji úvodní video na stránkách GR. Je to parádní odvaz a bude se vám líbit (zvuk nutný ): http://www.goodwood.co.uk/site/conte...l/default.aspx
              Naposledy upraveno Foly; 25-09-08, 23:09. Důvod: doplnění o výsledky

Komentář

Tak další jezdec z Moto GP který usedne za volant soutěžního vozu bude Loris Capirosi.Budede to Suzuki S 1600 a závod bude někde v Anglii(ne MS).Dnes o tom byla řeč v televizi při přenosu z Japonska.

Komentář

V dneěním SM je celostránkový rozhovor s Malcomem Wilsonem a při dotazu by charakterizoval působení R.K. ve Fordu říká,že Roman byl pod silným tlakem,musel přinášet výsledky a nejspíš ze sebe nedokázal dostat to nejlepší.
                  Na dotaz zda se jednou stane jeho syn mistrem světa říká,že tím se chce stát každý,ale je to cíl na kterém pracují.
                  Jinak takové ty obvyklé fráze.

Komentář

Sakra,asi si ho du koupit.Článek o ŠM + Malcolm Wilson...

Komentář

Taky ho studuju,jinak je tam zajímavé čtení o zimních pneu.Takže ČÍNU nebrat ani zadarmo.
                      Leon TDI Evo I Powerplus 764, Turbo 96 Kw,chip Dieselpower

Komentář

kdo se nudi, tak si muze pustit Frekvenci 1, zrovna tam je hostem Sport Baru Stepan Vojtech...
                        www.mtfoto.cz | www.fb.com/martintrdlaphotography

Komentář

• Rádio rallye-živě

Internetové rádio o rallye - živě

odkaz: www.rallye-zive.wbs.cz

Máte někdo zájem o polupráci ? Naštivte stránky rallye živě . . .
                          Jan Těšínský

Komentář

• Re: Rádio rallye-živě

Super nápad !!!!!!!!!

Komentář

rád bych, kdyby se někdo připojil a pomohl
                              Jan Těšínský

Komentář

Já nevím jak bych to časově zvládal, ale zkusím se někoho zeptat

Komentář

Working...
                                X