Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Co se jinde nevešlo

Collapse
X

• Filtr
  • Čas
  • Ukázat
Clear All
new posts

• Maxifavos
    replied
    Tak Mini jsem si vůbec nevšiml,ten Focus jsem první zahlédl tady a tam přes osazenstvo Mini není vidět vůbec
    Přiložené soubory

Zanechat komentář:

• Kunek
    replied
    A vedle ještě Mini wrc, no opravdu nadhera

Zanechat komentář:

• Kunek
    replied
    Taky jsem koukal, ale Dohnala to asi nebude. Řekl bych že podle zadních světel je to jinej než co má Dohnal. Ale možná se pletu. Každopádně doufam,že se to auto někde ukáže

Zanechat komentář:

• Maxifavos
    replied
    To je vlevo vzadu Focus Honzy Dohnala nebo se u Orsáka objevilo něco nového ?
    Přiložené soubory

Zanechat komentář:

• hujer
    replied
    A pokud se v rámci republiky najde dalších pár takových tak se máme na co "těšit".Já už pomalu začínám skousávat nějaké elektro nebo hybridy.Ale takhle razantně?A kór Příbram?Jedna z legend.Opravdu nezlob te se na mě,ale ti "zelení ekoteroristi" už to přehánějí.Skrz nějakého křečka blokují výstavbu dálnic a teď když se přemnožil hraboš tak strkají hlavu do písku.Otázka na konec:Co je víc? Křeček nebo Hraboš?

Zanechat komentář:

• Jirka ST
    replied

Zanechat komentář:

• standak
    replied
    Tak ona ta gramatika občas není na škodu Kdybych ten článek nečetl, tak jsem tenhle tvůj příspěvek vůbec nepobral
    Každopádně buďme rádi alespoň za to Polo R5...

Zanechat komentář:

• Maxifavos
    replied
    Tak já i špatně kouknul ono tam v článku u konce je, že Polo GTI R5 nekončí jen Golf GTI TCR

Zanechat komentář:

• kure
    replied
    No z vyznění originální tiskovky (neměl jsem čas z ní něco psát na hlavní stránku) to spíš chápu, že spalováky nebudou nasazovány pod hlavičkou VW Motorsportu. V origo tiskovce se píše o "factory backed" programu.

Zanechat komentář:

• Maxifavos
    replied
    Tak nevím,pokud je to pravda tak jsem zvědavý jestli se splní plán a kdo má objednáno tak Polo GTI R5 ještě dostane
    Volkswagen to s přechodem na elektromobilitu myslí smrtelně vážně. A to nejen v ulicích, ale také na závodních tratích.

Zanechat komentář:

• Kenny_pce
    replied
    Jo, letacek a videjko, krasny PR. Jestli neco prispelo ke zlepseni bezpecnosti, tak velka zmena v chovani divaku. K ni zase o trochu lepsi vymlikovani. Jiny veci se zase z hlediska bezpecnosti zhorsily.

Zanechat komentář:

• Bandy3
    replied

Zanechat komentář:

• Jirka ST
    replied
    Díky, Kondeci, nakopl jsi mě, šel jsem do sebe a ocenňuji genialitu ajťáků/designerů. Prostě mě nenapadlo, že z odkazu motorsportu naskočí jiná stránka než ze šipky vedle... Tyhle starý holt nejsou pro tuhle zemi :-)

Zanechat komentář:

• kondec
    replied
    Jirka ST: se starými zprávami neporadím, ale komise jsou tam myslím úplně v pohodě a přehledně dohledatelné. Motorsport - Automobily - Automobilový sport / Sportovní komise / Komise

Zanechat komentář:

• Jirka ST
    replied
    Kefalín, som volaaký zmätený. Autoklub má novou krásnou webovku, ale marně tam hledám ošklivé staré informace, například přehledně členy komisí a vůbec řídících orgánů v motorsportu o zápisech ani nemluvě, neberu-li v úvahu archivní zápisy. Tahle země asi fakt není pro starý. Poradí mi prosím někdo, kde bych to našel?

Zanechat komentář:

Working...
X